Contest

Contest Mimik Muka Menarik!

3:04 PTG Nur Kaloi 22 Comments


aku dah join...u all??

hey hey....first time aku nak masuk contest...sbb contest nie senang jerk...tak memerlukan syarat-syarat yang ketat...janji letak mimik muka MENARIK.....hee ~,~

so, utk syarat2 penyertaan sila klik ini... cik cikin



tarik tutup contest ni : 25 DISEMBER 2010 


dengan ini aku menunjukkan mimik muka aku yang bukan sahaja menarik...tetapi mungkin boleh tertarik dan ditarik ngeh3...ngeh3...

pic ni aku suke sbb pe aww...time ni aku g menyokong pasukan bola sepak kesayangan aku...memang seronok aku ngan family and orang-orang kampung pun turut serta memeriahkan stadium....so memang semangat kesukanan gitu laa....


aku tag diorang : (korang masuk laa contest nie k....lau tak masuk punn korang jenguk-jenguk laa cik cikin nie....terpulang kpd u all k)


manj 
fadh 
cik fiza


yang len uh...pe salahnye try masuk contest ni...tak rugi punn...lau menang memang u all luck laa kan...k good luck....

You Might Also Like

22 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

comel...

nurkaloi berkata...

faiz::: hek hek jgn puji...nati mati lemas aku duk renang-renang gile bayang ko ckp comel....

aleen aiden berkata...

weewit!

Manj berkata...

jane banner mana yang dy soh letak kat sidebar nih jane.

haha xsbr nak masuk nih

nurkaloi berkata...

hehehe...weewitt....=p

i am S!L4H.. berkata...

kak kaloi..mimik muke ape tu...
heheee

nurkaloi berkata...

manj::hey laling banner uh kat tepi blog jane laa...tak pun tgok kat blog cik cikin uh....

nurkaloi berkata...

silah::: of coz mimik muke mnarik...hahaha

fadh berkata...

thanx tag !
aku nk cri dlm album sat ade x pic mimik muke cm ko tu . kah3

zirconia berkata...

fuhyoo.. lain ar plak muka dlm gmbr nie..cik cikin tag ai suh masuk tp tgk la kalo ada masa lapang nanti. duedate lmbt lagi. gudluck ah ye :)

diana berkata...

jane!n.9 kala la time kt paroi! :PpP

tak sanggup aku

nurkaloi berkata...

fadh:: ha pe laie g msuk k...

zirconia:: hehe len eaa....mesti yg ni nmpak ag comel ann ann?? hahaha

nurkaloi berkata...

diana:: amboi diana nk kene ni..nk kene nie....bom jhor krg...ahaakss

brutalsolo:: hehe snggup kan laaa

Pencacai Alim berkata...

aku sanggup..hahahaha

nurkaloi berkata...

PA::: haa sggup...moh sertai contest

zirconia berkata...

memang comel ah. jeles ai nengok. huahua.

nurkaloi berkata...

zirconia::: hahaha jgn puji lebih2 naa...ade yg mati lemas krg....weee

Lulu caldina berkata...

mcm muka heliza dah haku tgk..betul lah.....wink *

nurkaloi berkata...

lulu::: haaa?? mcm heliza??? hahahah 1st org ckp cm uh.....

Lulu caldina berkata...

betul..mata tu yg nampak sgt sebijik..

nurkaloi berkata...

hehehe...aku curik mate heliza hari tu...ngeh3