Jane bebel

kaloi di tag

11:43 PG Nur Kaloi 13 Comments

o.k aku ditag oleh somone yg fikir aku sweet...hahahaha ERMA **ok ni bukan perasan tp kenyataan**

jom sama2 jawab soalan.

1. apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

menatang paling penting dlm hidup ku
- dompet, handset canggih ku, contact lense **ku rabun o.k**

2. benda yang terakhir korang beli guna duit sendiri?

beg Bonita kat Mid Valley...kekeke baru beli semalam....

3. dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?

tempat ::: berbumbungkan langit cerah....beralaskan bumi yang tenang...cehhh hehe
tema ::: santaian 

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?

haha~ aku tak bercinta dah...korang tahu ann aku da single...miahaha **promote diri lg**

5. berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?

Mase yg menentukan...lau tetibe aku dah tak cinta die besok...pe bleyh wat ann...

6. novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?

aghh...aku dah lame tak beli ape2 spesis bhan bacaan...tak ingat langsung **google sudah heheh**
7. dimana korang selalu jumpa dengan kekasih korang?

hah??? dah kate kan takde kekasih...haih tak tawu laa jmpe kat nee...tepi stesen LRT jer laa kowt

8. apa name penuh korang?

name penuh tu cane?? yg dlm IC tu eah??

9. antara mak dan ayah mana yang korang lebih mesra?

mak and abah aku memang mesra...hehehe of coz kedua-duanye aku mesra...

10. namakan orang yang betul2 korang jumpe dalam hidup korang?

ramai sgt kot yg aku jumpe betol2...ne ade jmpe maen2 ann...cane nak ingat sumenye
11. adakah korang basuh baju korang sendiri?

of coz laa beb~,~ ku rajen tawu tak

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

Korea...hehehe nk jmpe and gather-gather ngan SUPER JUNIOR and SHINEE

13. pilih satu, peluk atau cium?

tak nak pilih...nak semua...ngeh3...

14. beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang?

jap jap...aku bkak blog dye balik...ermm ERMA nie suke posing...sengal2 sikit **dye yg ngaku okeh..hehe** good looking tao..haa g tgk blog dye...erma

15. 5 mende yang korang sayang sangat dalam hidup korang?

menatang paling ku syg dlm hidup : **ngan wit aku sndiri**wlauapun tak la brape sgt tp hasil titik air liur aku keje...muahaha**
- baju Diesel
- cermin mate Bonita
- handbag Bonita
- handbag G. Davin
- kasut Crocodile

16. 5 lagu yang korang suke dengar? yg nie group laa k...lau lgu tak muat t hehe...

Super Junior songs...**mcm2 weyh**
Shinee...
2PM
2AM
Girls Generation 

17. bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?

12 August 1990...kat rumah asenye...tido berdengkur hari tersebut...hehehe

18. 5 orang blogger yang korang nak tag.

~fickry~
cik fiza
hanis
amni
~aleen aiden~

19. cerita cikit blogger pertama yang korang tag.

suke ngorek...hahahahaha  


yg len uh aku suke godek2 blog dyorang when aku free...



dah enough itu saje....gi jalan blog laen gak k...

You Might Also Like

13 komenstar:

Un Phat Lee berkata...

wah giler korea lu nih.ehe XD

hampes aku kene jugak.hak3
erk,tiada paksaan kan?aku liat cket nak bwat2 tag nih.btw thanx weh,itu tandanye ko hengat jugak kat aku.teharu2.wi3 :P

nurkaloi berkata...

UnPhatLee::hehe mesti lorr gile korea..comelcomel sumenyer...

aleen::wahahha terharu ker?? just nk bgtwu u all ku suke blogwalking kat page u all

F.I.C.K.R.Y berkata...

Hahahaaa... first tyme aku di-tag dengan tagline 'suke ngorek' hakhakhakk...

Dengan rasminya, aku ingin mengumumkan lobang hidong aku kembang mekar semekarnya...

Akhir kata, jangan korek hidong tyme bulan pose..

Batal!

(=___=')

Hanis Azla berkata...

thanks jane.. tag sudah terlaksana..

nurkaloi berkata...

fickry:: miahaha

wahh mekar yer...bagus
hope teros mekar o.k hehe

hanisazla::wokeyh sis

Amni berkata...

Terima aksih.. t saya jawab eh.. hehehe....

nurkaloi berkata...

amni::hee okeyh..

Pencacai Alim berkata...

aahla..sweetla

Tapak Kaki berkata...

banyak betol jenama bonita.. aku suka brand cap ayam jek.hehe

nurkaloi berkata...

PA:: pe yg sweet?? kaloi? or tuan kaloi? hehe

tapakaki:: aku pun layan brand cap ayam gak...cap itik pun ade aw...hehe

Aujinz berkata...

nie ebelebel nie..leh test nie..koh koh koh

nurkaloi berkata...

memg ebelebel...ngeh3...
nak test per??
test kimia??
kekekeke