Jane bebel

KUALA LUMPUR ~~SEREMBAN~~MELAKA

3:48 PTG Nur Kaloi 17 Comments

o.k..

aku nak mule berdedikasi yer
semalam 06 Oktober after jer aku kluar dari office
teros aku bekejar ke stesen LRT tuk ke KL Sentral...
then naek komuter ke Seremban...haih memang penat
ni semua gara-gara nak attend interview hari ini 07 Oktober 2010...

o.k...
sekarang aku dah kembali ke pangkal jalan (KL)
sebab esok ku kene bekerja o.k
aku post menatang nie sesampai jer kat rumah ok..
interview hari ini memang agak menyeronokkan
sebab member-member ku yg len ade turut serta interview uh

ku kat sini nak mohon jase baek kawan2...
semoge mendOakan aku
utk mendapat jawatan Setiausaha Pejabat N27 kat UTeM
hope kali ni rezeki aku...

o.k
tu je nak bebel
takde bende laen...

P/s :: thanx support ku.....t aku blogwalking blog korang...

You Might Also Like

17 komenstar:

cik fiza berkata...

sepupu sy keje kt UTem jadi kerani n17 kalo x silap..

i am S!L4H.. berkata...

gud luck...~

nurkaloi berkata...

owh yeke
haa bagus laa tu
ne tawu lau rezeki sye
pat keje sane
doakn sye yerkk...

erk,klo doa aku makbul ko blanje ye?muahahaa

`aca berkata...

may God bless u kaloi :)

diana berkata...

gud luck my dear :))

cik fiza berkata...

sy doakan yg tbaik utk rakan2 sy :)

nurkaloi berkata...

cik fiza,,diana,,aca,,silah::
thanx for supporting me...yeah hope so...

aleen::nk kene blnjer ker? takde hall arr...jnji doa byk2,,tiap2 mlm o.k...hehehe

Hanis Azla berkata...

mudah-mudahan post tu dpt kat Jane InsyaAllah..

Manj berkata...

amin amin amin;)

semoga suksek okeh

nurkaloi berkata...

hanisazla:: mekasih !!

manje::aku tawu ko suke sbut name amin uh...hahaha aminnn

ayin~weeweet berkata...

selamat berjaya.insYaAllah ada rezeki kt sana :)

nurkaloi berkata...

thanx to ayin weeweet..
cam amy search daa haa
hehehe

Pala Maldini berkata...

Gud Lak ! kalau dapat kerja, kena belanja la..

nurkaloi berkata...

palamaldini::owh yeah doa dapat lu
da dapat takde hal blnjer hehhe

Lulu caldina berkata...

semoga berjaya....

yeh....caiyo....

nurkaloi berkata...

lulu:: owh mekasih
terharu haru
luck luck