affSuzuki,

Pengisytiharan

3:34 PTG Nur Jane 23 Comments

Salam....
Dengan ini dengan rasminye saye mengisytiharkan
esok raye
yeahhhhh..................eah silap plak
esokk cuti......yeaaaa !!!!

hahahahah
keranamu pasukan Malaysia
satu Malaysia bercuti
menyambut kemenangan and menyambut kepulangan pasukan bola sepak Malaysia
dengan membawa piala aff suzuki buat kali pertama


isk isk....memg terharu tgok bola malam tadi
suare hilang serak serak basah daaa jadinye
sume angkare terlebeyh menjerit...padahal tengok bola dpn TV kat uma jer
hehhehe

ape yang pasti
esok tetap cuti
esok kite enjoy

jap jap
nak criter nie
smalam kaloi main netball
ape.....main netball???
asal tak caye...ingat kaloi tak bleyh lari....ingat kaloi bleyh berenang je ke
eah ini kaloi zaman cyber laaa
sume boleyh
hahahah
caya laa beb
pasukan aku menang...johan lagi
walaupun aku tak mmberi sumbangan yg besar dlm perlawanan ni
tapi smgat kesukanan tu penting...
majulah sukan utk negara yeaahh!!

skali lagi diucapkan tahniah kepada pemain negara and jurulatih negara
thanks a lot dear

PENJAGA GOL

KHAIRUL FAHMI
M. SHARBINEE

PERTAHANAN

MAHALLI
M. RAZMAN
M.SABRE ABU
M. MUSLIM
M. FADHLI
KHAIRUL HELMI
ASRARUDDIN
M. FAIZAL

TENGAH

SAFIQ RAHIM
M. AMRI YAHYA
K.GURU
AMAR ROHIDAN
KHYRIL MUHYMEEN
S. KUNA
M. AMIRUL HADI
M. ASHARI

PENYERANG

SAFEE SALI
IZZAQ
NORSHAHRUL IDLAN
FAIZAL

ini pengetahuan aku laaa
if tak betol korang carik laa sumber lain yg betol
ade aku kisah
ahahahahahaha
ok daahh bye

jom renang-renang

23 komenstar:

GilaBola,

100% anak Malaysia vs Indonesia

3:54 PTG Nur Jane 18 Comments

heeee
hari ni kannn
korang jgn lupe plak
nonton bola ok
sape yg da terbang ke indon uh
bagussss
pegi laa berjuang
ngeee~~~

bile terkenang-kenang balik psl perlawanan bola sepak
siap merajok and ugut tak nak blik rumah
ahahaha
tu laa dye fikiran aku yg tak matang waktu tu
heee

salam makk...adik nak g tgok bola laaa

kat mane

kat bukit jalil laaa,,,,mane lagi....MALAYSIA VS INDONESIA lerr

tak payah laaa....tengok kat umah jer

alahai....adik nak g tengok dgn angah

x pyh ngade2.....marah abah nati....bahaye

adehhhhh
sedeyh tahap gaban time uhh
selamat mmber aku tak belikan lg tiket tuk aku
tak mahu balik weekend uh
merajok laa kononnye.....
ikikik
tak senonoh punye perangai
haiihhh....minat bola punye pasal
tp nak wat camne rezeki takde
waaaa (T___T)

heeeee
malaysia kuning
indonesia merah


mcam perlawanan n9 ngan kelantan plak annn
heee
hobin jang hobin
tetibe plak teringat piala malaysia ri uh
aku tak ngedate puwn gmbr aku annn
ehehehe
gatal
aku nk letak gak gmbr aku
tak puas hati
daaa
tak nak tengok g blaaa
=p








ade aku kisah ko suke or tak.....??
weeekkkk =p




18 komenstar:

kehidupan

nurkaloi.blogspot.com

2:58 PTG Nur Jane 22 Comments

hey.....wee wee wee
rindunye nak ngedate my blog kesayangan aku niee...
busy laaa....fhm tak kaloi busy....lyan boss
ekekeke
alahai relax laaa derr
tawu laa rindu kaloi...yela yela psni kaloi start blogwalking blik
tak lupe dah korang
msti ingat slalu pnyer lepas ni

kaloi takde pape nak citer xtlly....tp memandangkan korang nak jgak ku cerita takpe ku cerita
heeee
my big BOss da blik dari Thailand ok
soo bermule laa episod kerja kerja di office yg byk
aku dpt ole-ole ni dr my big BOss......tq HJ


hehehe

then nak cerita aku da start joging skrg...
sperti yg tlh lme aku planning before nie
memg syokk abes g joging at taman botanikal, melaka
nyaman tp nyamuk ok
heheheh
tak kisah laa jnji aku tak bosan terperap dlm umah

heee
tiap-taip minggu balik
tapi minggu ni tak balik coz planning nak sambut new year....
u all ade pape suggestion tak utk aku smbut new year 2011 hari sbtu nanti
asyik berenang-renang jer...teringin gak ku nk terbang ke
naik kete ke merempit ke
weeee.....dah
stOP merApEK meRABaN......

duit aku da abes....bulan ni jer nth brape pasang baju kurung ku beli
kasut.....???? haihh berpsang



haa ini laa dye di antarenye
wawawawa hilang lesap sudaaaaaaa jimat cermat amalan mulia
ngee....=) da suke punye pasal
baik habeskan drpd tak pat tidow terigau-igau
erkkk merepek laagi

ingat nak g tonton wayang
ade sape-sape sudi nak ajk kaloi tgk wyg??? hee
tawu dah takde sape sudi
ok fine
merajok
nak out
k bye
jom renang-renang
hehehehe....
<3

22 komenstar:

kerja

Korang rase tak ape yang aku rase...???

2:37 PTG Nur Jane 21 Comments

tepat 2.30 petang
aku sendirian di office ni ha....
mencari-cari sebab
mencari-cari punca di sebalik kejadian
kenapa aku sendirian

aghhhhh.....
aku tak peduli tu semua
ape yang penting KERJASAMA
eah bukan laaa
ape yang penting aku sangat bosan sekarang ni ok
serabut otak
boss takde staff lain pun takde

aghhhh.............


see...
aku dah cakap aku bosan
korang rase tak ape yang aku rase
bosan bosan bosan
semenjak aku kerja kat melaka ni
membesarkan montot je lah kerjanye
lau tak before nie hari-hari berlari
huhuh
but thanks to ALLAH
rezeki aku lebih murah di Melaka
ade kawan-kawan
ade kereta.......eah lupe nak amek gambar kesayangan aku tu...takpe tunggu dulu ok
ade duit...bukan sekarang....but soon hihihi
gaji masuk tak lame lagi....+ bonus lagi....
yeahhh aku kaye....

kaye kejap jer ok
dah ade kereta ni macam-macam kene pikir....
duit minyak....duit service.....byar bulanan....cukai jalan
erkkkk...
pengsan aku camnie...
pape pun hope sangat rezeki bertambah lagi
and semoge segala perjalanan hidup berjalan dengan lancar
aaaminnn....

i have to change
itu lah azam aku tahun baru nie.....
dah dah renang-renang....
weee~~~

21 komenstar:

kehidupan

Redha....& Syukur.....

4:35 PTG Nur Jane 12 Comments

salam
kaloi dtg renang-renang
uhukkk......
yarkkssss........
air dah penuh ngan sampah sarap
dah lama kaloi tak bersihkan blog ni
korang yg dtg tgok kaloi jgn buang sampah sarap yer....komen takpe ok...
hehe...
semenjak dua menjak ni smakin terase kerinduan terhadap blogger yg len
bukak jer blog tgok da makin ramai follower
tapi tak smpat nak follow dyorang balik coz tak sempat nak sape and say hai
but dont worry
t kaloi dtg renang-renang tinggalkan ombak kat blog korang ok
to
Lulu
Haidi
Hanisazla
Zirconia
nak letak name korang kat sini memg agak payah sikit la ok....sbb byk sgt aku nak letak t....
and sume blogger yang merindu and mahu dirindui aku
ekekeke
sorry laa da lame tak jenguk blog korang
tp korang tetap di hati
serius aku cakap...=p

nak diceritakan semenjak dah lapor diri kat UTeM
01 Disember 2010
kini aku dah jadi orang Melaka la plak an
memang sgt bersyukur sebab dapat offer keje kat sini
yang paling menggembirakan hati
kawan seperjuangan aku yang turut hadir utk ujian penilaian and temu duga
si fadh, syusyu, syeeda and yg akan turut lapor diri tak lame lagi insyallah si ainur
bak kate kengkawan
kualiti pelajar Diploma Sains Kesetiausahaan dari Politeknik Port Dickson sgt bagus
thats y we all here.....

skrg kitorang boleyh bukak mate lecturer kitorang kat Poly yg dulunye pndg rendah pade kitorang
skrg ni aku harap dyorang sume bangge ngan kejayaan ktorang
hmmm biar dyorang rase nyesal and turut bersyukur ngan kejayaan kitorang

ermmmm
tapi dalam kesyukuran dan kegembiraan
ade gak yang kurang menggembirakan
patotnye skrg
aku dah dapat drive kereta sendiri
tapi nak dijadikan cerita
bukan semua rezeki dtg dalam satu masa
and rezeki tu bukannye kiter yang boleyh tentukan bile dapat tol tak
kete yang dijangke dapat mggu lepas
sampai la ni aku tak dapat tgok lagi and drive
agak sdih gak laa
sebab aku memg memerlukan kete tu sbb nak g keje
tapi aku terpakse la redha ngan semua ketentuan Allah
dah takde rezeki lagi nak dapat kete tu
maybe hujung bulan la baru dapat tgok and drive kete tu
huhu.....

ok la tu jer nak citer
byk sbnarnye kaloi nak citer
tapi mase tak mengizinkan
hope u all doakan kejayaan kaloi kat sini
thanx to all
mwaaahhhhh.....

sorry sbb tak smpat renang-renang and jenguk u all
keep in touch k.....
( T ___T )

12 komenstar: