mengarut

what i care

3:31 PTG Nur Kaloi 8 Comments

what i care
i nak gak update
hurmmm tak sempat laa nak citer ape2 kat kome sekalian
kene ade mase yg byk baru bleyh nk cite-cite

eah kaloi nak join contest pun tak sempat
eeeiiiiii
maraahhh nieee

kolam kaloi tak berhias lagi kan kan
sape nk tlg hiaskan 
cepat-cepat

da laa tu jerk...
what i care u like or not...
huh !!!
syg korang....syg kaloi gak tao tao.....

alaa kaloi bz...jgn laa majuk ea ea....
oke bye
errkkk
tu virus zombie gatal oke

jap nk tengok tak kesayangan kaloi???
jom
heheh si muncit

eah oke bye...i ade keje
^__^

8 komenstar:

Jane bebel

aLIeN PuNyeR pAsaL .... !!!

9:54 PG Nur Kaloi 13 Comments

look and see
~ ~ ~
deep 
ok

hahah kolam kaloi sgt burok ann ann??
ini sume kisah si alien ni yg duk terjah my kolam ni
tp bukan dye punye angkara yg telah menyebabkan kolam kaloi kelihatan sunyi dan seram suram
tapi ni sebab kaloi sndiri yang duk buang segala-galenye 
takuwt effect my kolam kesayangan nie
adesss *__~

so u all jangan laa berhenti renang-renang kat sini
still ade kolam yang tenang
t kaloi hias laa kolam ni ngan ikan 
bunga teratai and bunge matahari
^__^

korang jangan plak takuwt
walau pun suram and seram...my zombie promise tak gigit korang 
heheheh

tunggu tau 
jangan bosan tunggu
datang lagi yer

TQVM

*kaloi dah mule bz ngan duniawi....insyllah kaloi akan renang-renang ke blog u all jugak nati*
sorry dear ^__^

13 komenstar:

bloggers

Dia Masih Begitu.... :'(

11:25 PG Nur Kaloi 8 Comments

KENAPA?

kenapa dye masih begitu
im so sad 
bile mengenang...terkenang....huhuhuh :'(

sape sape boleyh tolong kaloi
dah banyak kaloi search renang-renang ke kolam bloggers yang lain
dah macam care gune
tak jugak boleyh

issshhh nape ade malware ijaicakapdengar nie !!!


ingatkan before ni dah settle isu nie
tapi baru-baru ni 
alaa si Uiksss uww

hurm tekanan kembali menyesak jiwa dan perasaan
wawawawaw (T__T)
kolam ALL IN ONE puwn kaloi da terjah sume dah try kowt
hurmm

8 komenstar:

Jane bebel

kite ni donut ke ikan.....ikan ke zombie...??

5:03 PTG Nur Kaloi 6 Comments

donut ke ikan
ikan ke zombie
ikan ke donut
zombie ke ikan




grrrr

dah dah ckup laah smpai di sini 
aku dah pening dengan persoalan pertanyaan dari urat-urat otak aku nie
ade kecelaruan spesis kat sini
aku tak tawu aku ni spesis ape 
tp kecenderungan aku untuk berenang-renang ke kolam bloggers lebih tinggi daripada makan bloggers
*walaupun aku tak reti berenang*
hahahahah

ni sume sebab aku pening nak pkir ape header yang sesuai tuk page aku nie
asyik letak muke jerk....aku takuwt ade yang mati katak kat sini
takpun si FAIZ FARISH muntah kat sini
oke aku pening nak buat header
puas aku jelajah satu asia nak wat header....tp tak dapat gak idea
ni sume berpunca ngan si FF ni yang duk komen pic header aku besau sgt

adehhh
mengeluh di sini
^__~

t laaa aku siapkan and show header aku kat orang ramai
korang jgn lak tak datang sini lagi
mentang-mentang page aku takde awek cantek

cett !!!

k bye....jom renang-renang

p/s::: lau tak pandai renang-renang...pakai safety jacket oke.....

6 komenstar:

animals

Makhluk Hijau

9:43 PG Nur Kaloi 11 Comments

assalamualaikum
selamat pagi cikgu !!! heheh selamat pagi good morning ohayo gozaimasu.... tu jerk yang tawu sambung laah sendiri oke hahaha
kalau u all perasan lately ni aku selalu update blog gak....kalau tak before nie...dah bersawang baru nak ngedate
sume citer yang aku nak kongsi puwn tak kesampaian...hanye tinggal kenangan bg aku seorang
hahahaha
nak tawu kenape....ni sume jase baik my big boss yang telah pergi ke Kota Kinabalu untuk menghadiri Mesyuarat MASUM...hari Isnin jerk kaloi jmpe dye...Selase hingga ke hari ni dye takde kat ofis....
alhamdulillah ade gak mase tuk kaloi berfoya-foya and ngulau *cehh* sorry oke kaloi tak begitu ni wat gempak jer k...sila faham hahahahaha

dulu sume orang suke buli kaloi...mungkin wajah ketika kecilku agak comel and keayu-ayuan (^__^) hak hak hak...jgn pitam kat sini oke
teringat mase dulu-dulu....ade sorang member kaloi merangkap musuh tradisi (alaa mcam Liverpool n Man U gak laa)
dye nie memang sangat besar oke...lagi besar dari kaloi waktu uh....perut besar tangan besar...takut nyah !!!
gile...!! satu hari uh...kaloi gaduh besar ngan dye...siap campak-campak meja (kaloi tak tipu oke....kenyataan) siap Ustaz Rawal datang kejar kaloi and dye dengan rotan buluh yang panjang uh

OMG... !!! larik lintang pukang masuk toilet.... :P dengan bangge tak takuwt...coz Ustaz takkan masuk toilet pempuan hahahahahah ^___~

so...pergaduhan we all tamat di situ...tp si Razan ni (oke baru teringat nme musuh ni) tak puas hati....dye nak gak menang oke....menyampah tol
keesokan hari......
nak tawu dye wat ape....dye letak KATAK dalam my beg skolah oke.... hahah cam syiallll derrrrr
 
kaloi ngan jerit ayu-ayu dalam kelas BM teros lompat and nanges-nanges duk blakang Cikgu Khairi....
sampai abes kelas tak nak duk kat meja....sebab trauma and fobia laagi.... WTF....

wuwuwuwuw.....kaloi memang tak suke spesis tu oke....tolonglah jangan nak ngade-ngade bagi katak kat kaloi....karang pengsan aku kat situ...
dah besar panjang sekarang ni puwn...kalau nak g mandi kat rumah tengok dulu kalau-kalau kat tepi bilik ari tuh ade katak...lau ade makhluk uh sanggup tak mandi owww..... yarkssss..... (sape yang duk umah kampung jerk oke...yang duk flat and kondo jgn risau takde katak dlm bilik air korang oke)

*oke tetibe my hand shake...eeiii geli* 
korang camne??? takuwt ngan katak tak??? 
ke korang geli and takuwt ngan mende laen....
ce cite-ce cite..... aku puwn teringin gelak gak hahahahaha

oke bye....jom renang-renang

***korang perasan tak...kejap aku bahasekan diri "kaloi"...smtimes "aku" hahaha....tak kisah laa kan...sape yang lebih "dewasa" dari kaloi uh sorry eaa...***


11 komenstar:

Jane bebel,

kaloi berskuba

12:27 PTG Nur Kaloi 17 Comments

selamat pagi cikgu !!

kaloi nak cerita ni...bace baik-baik...jangan bace laju-laju 
*tu laa yg slalu kaloi wat kalau si penulis suke tulis panjang-panjang haihh... hahahah ^__^ *

alkisah bermula....kaloi ngan kengkawan memang ahli tetap dalam persatuan skuba nie
korang tak tawu eaa ade persatuan nie
alaa ni persatuan yang dicipta sendiri oleh geng-geng skuba yang sangat fanatik untuk berskuba
memang seronok if korang nak join sila tinggalkan komen and url blog korang oke
t kaloi singgah blog korang gak
*___*

yang pentingnya
kaloi dengan berpakaian cenggini waktu uh kat kapal laa annn

* tak boleyh nk tunjuk pic sbnar...tkut ade yg pitam tgok kaloi...hahah*
tugasan yang amat berat
sangat berat...pada mulenye fikir takde ape puwn
aku tengok sekitar aku tengok ke bawah aku tengok ke laut
owh gile !!

*ade ini....sumpah kaloi tak tipu*

wowww.....memg berpeluh-peluh tidow malam td
teringat menatang nie
siyes kaloi mimpi bende nie
bukan reka-rekaan oke....ade ke boleyh suruh kaloi turun ke laut
giler mampus kaloi kene baham ngan jerung nie

korang pernah tak mimpi cenggini...???
ce citer..ce citer...
ape maksud mimpi nie ea??
adekah kaloi akan jadi perenang negare yang terkenal di dunia
OMG...

baik bersedia dari sekarang....
ade mcam artis tak??
takde ??
oke bye.. !!

p/s::: lau ade yang tinggalkan email kat entry ni memg sah tak bace abes hahah

17 komenstar:

konvo,

(@__@) My Graduation Day.... Politeknik Bukan Poliklinik

10:27 PG Nur Kaloi 12 Comments

Politeknik adalah warisan kita
Membekal tenaga bidang teknikal
*haha ini saje yg tawu liriknye...ampunnnn hahaha*

wallaaweyhh semangat !!!
hahah ini kisah kaloi yang telah grad oke....08 Mac 2011...
itu pingat ketua jabatan oke...heee
tapi rasenye kaloi masih belum terlambat lagi untuk mengedate eah bukan mengupdate blog ku cintai ni hahah
alaa sorry la bro and sis
kaloi memg sgt bz...lau tak bz puwnn...asyik duk tengok tnyalah ustaz setiap pagi
(^___^) 
hahaha poyo laa plakk...

lau sesape yang masih tak tawu lagi...
kaloi dah lame abes blaja puwn kat Politeknik Port Dickson
tapi konvo nyer baru jer dibuat minggu lepas....memang dah tradisi begitu oke...setahun sekali jer hari konvo ni
yesss...i'm happy and happy (*___^) coz dapat jmpe semula geng-geng budak nakal yang terdiri daripada

ini laa dear my bff...... farr...dieb...miera...kaloi...eha...anies
tambah lagi...azie...naddy...anies..eha...ainaa...kaloi...dhira...dieb...dee...ayu

haa ni yang ade jer...belum masuk lagi satu kelas nie....hehe yg penting saye suke
coz kaloi dpt my fvrite flowersss


and 

yeahh suke suke suke sangat.....smpaikan lenguh and sakit-sakit tangan pegang bunge besar nie
sumenye sbb nak show kat orang yg i pat bunge oke tetttt !!! hahahaha 
ade aku kisah....


heheh santek kann bunge-bunge yang i dapat uh siap ade bear lagi....tq my mom and my dad
tak lupe gak my bro and my sis and makngah yang datang mase hari bersejarah ni
tq for ur support


 
and tq too my bff...my classmate...my luvly frenz
tq so much
 with adi.....
with anies...dieb...mell...eha....





















with epull and akmal

takkan lupe saat indah nie.....miss u all larhh....
(^___^)

12 komenstar:

mengarut

hye !! sorang je kerr ??? (#___#)

11:19 PG Nur Kaloi 8 Comments

assalamualaikum

wallawehhh hahahahaha
sihat sume?? oke lambai sirip ikan tu sikit kat kaloi
ceria sikit eaa

oke oke jom
~ ~ ~ ~
hye sorang je ker??
eah hello dah tentu nampak kaloi sorang jer terpacak kat situ sure-sure laa sorang jer kan
takkan bertiga plak
aduhaiiii
kaloi sangat hangen and berasap lau orang tanye soalan yang tak masuk akal and tak logik ni
mesti u all pun slalu alami mende ni
cube laa carik ayat yang power sikit
hye cantik hari ni....
wahahah baru semangat kan kan kan

kah kah kah
ini lah yang selalu kaloi hadapi + rasai
sakit hati laa beb
tambah sakit hati bila ade orang yang tanye sorang je ke?? boyfren mane??
nak je aku pelangkong orang tu smpai longkang kat situ gak oke
tapi bile kaloi pikir ngan rasional rasenyer tak terbuat camtu kowt 
ase kejam sangat laaa plak
ag pun tak sesuai ngan gadis ayu nogori berattitude camtu kan kan

ngehehe
motifnye hari ini ialah ade aku kisah aku sorang ke aku single ke aku tak laku ke
susahkan ko ker??
aghhhhh


dah shut ur mouth
dah tutup-tutup masuk lalat karang
ngehehe
: p

8 komenstar:

GiveAway

Kakpah's Give Away

3:45 PTG Nur Kaloi 4 Comments

kak pahh !!!
kaloi nak join GA ni
tak kire-tak kire
heee

kaloi pat tawu kak pah wat GA ni melalui LULU PAGES
heee before ni dye slalu ajak join GA
tapi tak berkesempatan
tapi hari ni dye tak ajak kaloi punn
tapi kaloi tgok dye join GA ni 
so kaloi pun ngan tak malu renang-renang terus ke page kak pah
nak join GA ni


hehehehe
lau nk join klik banner tu jer oke 
takde masalah
oke g renang cepat
hadiah syookk !!!

syarat yang mudah 
pantas bernas
eah ade kene mengena ke
heheheeh
tak kisah laa
asalkan kaloi dah join GA ni
and yang penting
we all same name oke
jannah
hahah tapi kengkawan kaloi pnggil jane
wahahah tak kisah laa janji name same an an an

dan sekarang nak tag kawan-kawan yang len

dah u all jgn ngelat
cepat joinn !!!

4 komenstar:

family

semakin dekat.......semakin jauh......

2:55 PTG Nur Kaloi 2 Comments

renang-renang
carik makan
mood
::::
kaloi lapar lapar lapar and lapar
(@___@) 
huhuhu
*diet diet diet*
berhenti pikir pasal makanan oke

hurmm actually kaloi nak kongsi ngan u all berkenaan hari konvokesyen yang akan kaloi hadapi next week
cehh waahh !!
seronok memang seronok sebab memikirkan time ni lah masenye untuk kiter jumpe member-member yang dulu suke wat hiruk-pikuk dunia POLITEKNIK
muahahah
seyess sgt rindu zaman belajar uh
lagi semangat bila Semakin dekat nak konvo ni
makin melambak keje and tanggungjawab kat atas bahu kaloi
adessss (T____T) 
penat laa cenggini hurmmmm

sebelum ni kaloi ade citer about my grandpa yang sakit kan
urmm so kaloi nak inform kat u all yg my grandpa sekarang dah semakin jauh ngan kaloi
my grandpa meninggal duni di Hospital Besar Seremban
selepas Subuh minggu lalu iaitu 24 Februari 2011
alhamdulillah segala pengurusan pengkebumian berjalan dengan lancar
kenduri tahlil for arwah pun okey dengan kerjasama sepupu sepapat mak-mak sedara bapak-bapak sedara
hhuhuhuhuh 
semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman 
aminn
~~~ AL-FATIHAH ~~~


thats all
tu jer nak citer
nak panjang lebau tunggu oke
ade keje heeeee
wassalam 

2 komenstar: