GilaBola,

Hati Berbunge sebab L.O.S.E.R

10:55 PG Nur Kaloi 9 Comments

kikikikik
gile lama kaloi tak update and ngedate
erghhh

mata masih sembab and bengkak-bengkak sebab tak cukup tidor semalam
ni sume gara-gara nak tengok kekalahan ManU ketika menentang Barca
wahahah
gile terbaik !!


jus katak "secret recipe" ketangkasan dan kehebatan Park Ji Sung
sebab dye sorang jer yg makan....so ManU kalah
kaloi rase sume pemain ManU kena makan jus katak tuh baru boleyh menang setiap perlawanan
kikiki

suke suke suke
so kepada fans ManU sila-sila laa jgn duk heboh and pikiaq ManU tu hebak sangat 
lalala

kesian PM...tu laaa len kali ikut and jadi geng kaloi hehehehe
yg penting tok sah nak sibok dengan pasukan luar negara
setia laa pada skuad Harimau Muda

HObin Jang HObin....hmmm kaloi tak nak citer pasal pasukan Negeri Sembilan
tengah hot sekarang
grrr
apa punn tak jadi
sabar je laaaa

akhir kate Majulah Sukan Untuk Negara !!!
yeay 


pssss::: jangan lupe reramai kita penuhkan stadium Bukit Jalil ketika LiverpOol and ChelSeA turun menentang Malaysia.... ArsenaL kaloi tak geng hahahha....adiosss



eah akhir kate...lupe...sila jangan marah Kaloi ye peminat dan penyokong ManU
lalalala

9 komenstar:

bloggers,

Syabas dan Tahniah Mr. Syazwan

10:31 PG Nur Kaloi 10 Comments

tak sempat nak cerita pape 
tentu u all rindu kan
hurmm
ape-ape punn


congratulation to Mr. Syazwan
fuyooooo

eghh sorii...gambar curik

terbaik !!!


hurmm bile cakap pasal convocation
rindu dengan kengkawan

rase nak konvo lagi sekali

boleh dapat bunge banyak-banyak lagi 

yg penting di sebalik kejayaan seseorang
sudah pasti ade insan tersayang yang sentiasa support dari belakang
bukan liwat oke 


Terima kasih Allah, Terima kasih mak abah, Terima kasih sis, Terima kasih kawan....


da|da



10 komenstar:

mengarut

Kakak Ku kAta KUku Kaki Ku CagU

10:28 PG Nur Kaloi 21 Comments

ahlan wasahlan anak Pak Lan

kaloi bukan laa peminat atau pendengar setia HOT FM
tapi kaloi suke laa duk dengar siaran daripada depa nih
nak dijadikan cerita jeng jeng jeng jeng jeng

suami :: syg...i terbau bende busuk laaa
isteri :: eah yekew ?
suami :: iyer...cube u try test bau tangan i nie
isteri :: yarkssss....bau ape tuh ?
suami :: ( tersengih-sengih seperti kerang busuk )
sumber cik google

grrr....aku yg jijik tengok gambar nie hahahahahahah demm betolll

kau tawu suami dye ade habit suke korek ibu jari kaki pastu bagi isteri dye ciom
 WTF ?? gile ke hape....eiii tlg laa nyah...asal pengotor sgt euww....lau dah kene cagu tu tak payah laa nak kasi tawu kat sume orang yg kaki lu bercagu....adess...kesiann betul laa bini dye
memang RARE oke RARE !!!!



dilarang kentot kat kolam kaloi oke

ni lagu satu cerita.....kisah 2 beradik yang tak boleh duk dekat-dekat
so terpakse laa nyanyi sikit
jangan pegang-pegang duduk renggang-renggang
ni kaloi tak tipu (sebab beradik tu adelah kaloi dan sepat)

dyorang memang tak boleyh bersemuka
sedangkan ketika hanye mendengar suare antara satu same lain dalam telefon punn dyorang boleh terkentot
ni kaloi tak tawu laa bad habit ker...atau semula jadi
tapi parents dyorang bising...sebab kalau time naik kereta asyik duk suruh bukak tingkap kereta sebab nak melepaskan gas-gas atom
eah mesti bukak laa kan...takkan korang sanggup nak bau kentot dyorang berenang-renang dalam kereta tu
perghhh

kau orang macam mane??
ade bad habit yg kau orang boleh kongsikan ngan kaloi ~__~'


entry kaloi simple jerk kan...sila faham kesuntukan masa waaa okeyh !!!




pssss :::: tadi waktu renang-renang klik google carik ibu jari kaki cagu....kaloi jumpe ni...
mungkinkah ibu jari kaki JUStin BieBer bercagu !!!
erghhh hot storY 

21 komenstar:

Broga Hill,

BeLukaR....??

12:45 PTG Nur Kaloi 10 Comments

yowww what's up
gile aghhh...mesti korang rindu kaloi an an
(sila angguk kepale....jage laa hati wa sikit an an)

bz laaa...nak criter percutian kaloi pun tak sempat
hurmm...better lepas ni kaloi kerja di company bapak mertua jerk laa
takde laa byk sgt keje ye dak
jage makan minum ank dye cukup laa ye dak
eghhh 
bile laa aku nak dapat boipren yg mewarisi company bapak dye nih
grrrr

oke abaikan....

haaa...cu teka cu teka kat mane nih???
jawapan betul amik hadiah sendiri kat warung pak jabit yerk kome ni sume

yeayy
akhirnye kaloi dapat juge menjejakkan diri BROGA hiLL
wahh gempak gempita gituw
dah lame berangan sebenarnye and tanggal 14 Mei 2011
kaloi and geng-geng bas kontot mencipta sejarah
kekeke

jangan salah faham ini bukan iklan darlie

perghh seronok memang seronok laa kannn
terbakar kalori 
habis lemak-lemak tepu yang dah lame kaloi kumpul sebelum ni
kikiki 
memang terbaik

lau ikut KM memang rase tak jauh kan...tapi......

time ni yg merangkak pun adee 
umpama liku-liku kehidupan kekeke
mesti panjat batu ni baru sampai ke puncak Broga Hill
perjalanan yang agak memeritkan kaki and lutut jugak laaa

yg penting kaloi selamat sampai ke puncaknye oke !!! 
perghh anak sape nie...ni bukan Nurkaloi oke ini Nurkasih kikikiki....

Terima Kasih Ya Allah
DA|DA



credit to Jurufoto tak berape bertauliah tapi profesional sangat hihihihi Mohd. Faizal , Zamzida and Zamira

luv luv luv
t renang-renang lagi yorkk 

10 komenstar:

mengarut

Selamat Hari Guru !

5:02 PTG Nur Kaloi 11 Comments



Aku happy bila dapat tahu kau happy di sane
Aku happy bila dapat tahu kau melangkah dengan keazaman yang menggila
Aku happy bila dapat tahu kau seronok melayan orang di sekeliling mu


Aku juga happy bila kau tidak mengganggu aku lagi
Owhh nyamuk….tq
Sebab kau tahu isi hati aku
^____^


Dulu kaloi paling geli mat dengan nyamuk
Sebab bila nyamuk ganggu
Mule laa…kaloi tak pat tidor
Mule laa…wujudnya kehidupan lain di kulit wa
Adesss…habes penuh love bite mu di kulit wa
Grrr

Tu zaman dolu…di mane waktu uh kaloi duk asrama selama 5 tahun + 1 tahun
Ni sume gare-gare semangat nak belajar laa konon
Tu sebab duk asrama an ann

Kaloi budak nakal yang tak penah ponteng sekolah
tapi rajin ponteng kelas
Tettttttt
Walaupun camtuh…Kemahiran Hidup Bersepadu – Kemahiran Teknikal semasa PMR tetap dapat A
Kaloi budak nakal yang tak penah ponteng sekolah tapi penah kantoi sekali ponteng sekolah
Apekah ???? grrr

Time ni laa…lutut kaloi retak beribu

sebab jatuh melekap ke dinding 

Gare-gare nak larikan diri daripada ditangkap oleh pengawas dan warden
Walaupun camtuh…Bahasa Malaysia kaloi tetap dapat A1 and Tasawwur Islam yang diajar oleh HEM iaitu cikgu Hal Ehwal Murid yang sentiasa tahu jumlah bilangan student yang hadir hari tersebut dengan hanya melihat student berhimpun
^__^


Heheh sebenarnye nak cakap Selamat Hari Guru !!!!!

Terima kasih cikgu sebab ajar saye walaupun di depan saye kelihat sgt baik tetapi belakang parasit dinding bangunan sekolah
Eiiishhh…rindu nak g sekolah
Eiiishhh….rindu kat dinding sekolah
Eiiishhh…rindu kat pagar sekolah
Eiiishhh…rindu laaa nak ponteng sekolah nak panjat pagar…nak lari laju-laju and melekap di dinding seperti Spiderman
Oowhhh mish mish mish…. ^___^


Cikgu-cikgu
Hari raye nanti kita jumpe oke ( tu laa dia…time raye baru laa nak jumpe)
Saye bawak ikan kaloi and nasi kangkung sekali yerkk 



11 komenstar:

GilaBola,

Kaloi Tunangan Orang Versi II

8:00 PG Nur Kaloi 0 Comments

cam Cilakak (sejenis haiwan mamalia yg hidup 2 alam) grrrrrrrrrr
camne entry and komen boleyh hilang
demmm betul laaaa eeeeeeeiiiiii

ni kaloi terbitkan semula
sebab entry asal daa hilang...grrrrrr
tp for sure tulisan yang baru tidak akan sama langsung dengan tulisan lame
grrrr


untuk sekian kalinyer...kaloi nak mengaku laa ngan u all...kaloi memang dah bertunang...kaloi bukan taknak umumkan selama ni...cume kaloi belum bersedia untuk jadi famous seperti 


mereka ini 

kaloi nak jadi gadis biasa yang mempunyai life yg sederhana saje 
ingin menjadi gadis normal yang g mane2 org buat-buat tak kenal padahal kenal
tapi hakikatnya
kaloi terpakse hadapi juga perkara ini

yer kaloi dah bertunang !!!
so ade kaloi kisah u all tawu ??

!__!
kesiann my fiance
sori yer i terpakse dedah rahsia
ni salah satu pic kaloi ngan dye

di mane dye berade coz of kaloi pun ade utk memberi sokongan ^__^

agghhh stop stop about that melalut daa ni
maaf maaf bile plak aku jadi tunang si Rahman Zabul pemain N9 nie weyh
gile mati aku kene kejar ngan mak dye ngan parang
dah laa umah kaloi ngan umah mak dye dekat hahahah

ampun ampun ampunn
psss....nape tak kate kaloi tunang Orlando Bloom ker...heheh
KATA KUNCIKUNJUNGAN
tunang rahman zabul5



entry berkaitan : 

renang berirama::: kaloi penyokong tegar pasukan Hobin Jang Hobin 

0 komenstar:

jenjalan,

KL vs KP

1:23 PTG Nur Kaloi 15 Comments

kau orang mano?
den orang bandar
bandar mano?
ala bandar baru jempol
weee~~~

*Bandar Baru Jempol merupakan bandar yang baru terletak di Jempol tettttttttttttt....*

heheheh tahun ni dah 2 kali kaloi berkursus
dah tentu memang ade perubahan dlm diri selepas berkursuskan kan
kalau siape yang tak nampak perubahan uh...jage-jage 2 jumaat jerk lagi tuh ~__~'

so kaloi nak wat perbandingan sikit pe yang kaloi dapat 
antara berkursus di Kuala Lumpur ngan berkursus di Kuala Pilah, Negeri Sembilan 
sila sila wat comparison sendiri ea
kaloi taknak cakap pape and taknak komen pape

bilik dye memang terbaik...sgt besar kowt...duk pulak sorang-sorang memang berji'oh laa an an 
Regency Hotel Kuala Lumpul...area Chowkit...Jalan Raja Alang
kalau sorang2 bercuti kat sini boring gak...u all kene bwk geng kaki shopping baru syookk

kaloi memang gile gambar kowt hahaha...tolong jangan marah waa 

VS


Seri Menanti Resort, Kuala Pilah...ramai yang tak tawu ade resort yang cun melecun kat area kampung nih...memang tercorok cikit....tp Seri Menanti ni terletaknya juga Istana Lama Seri Menanti dan juga ade Istana Besar Negeri Sembilan...walaupun kaloi duk nogori tapi tak ponah lak nak duk resort ni...sebab kursus ni laa baru berkesempatan nak pergi
tulang belakang organisasi UTeM

khas untuk nub hehehe kau nak tengok an an 
mata ke atas tangan di dada bahu 


xtlly kedua kursus yang kaloi pergi terbaik kowt
hehe dah terkomen laak opss i bukan artis 
no comment ~__^

tayang kamera...bukan tayang muke comel lalalala~~~

mood::: epy...YNWA score 5-2 semalam...

15 komenstar:

bloggers

merajuk jerk...bukan nak berhenti berenang punn...

4:20 PTG Nur Kaloi 10 Comments

kaloi bukan laa taknak berenang
kaloi pegi berenang juge
cume nak komen and gedik2 kat kolam u all jerk tak sempat
tapi kaloi sempat laa tinggalkan kesan kaloi di situ
sape yang terbau tu...tahniah diucapkan 
hehehehe

dah laa
im not in a good mood yesterday...today...
merajuk kowt...hurmm merajuk ngan sape punn kaloi tak tawu 
adoiiyaii 
tapi kaloi banyak citer nak story n gossip t
wahhh ^__^

akhir kate
majulah sukan renang untuk negara
yeayyyyy


motif....rindu nak berenang-renang ~__~'

10 komenstar:

family

Mak Andam Yang Berendam

12:29 PTG Nur Kaloi 19 Comments

hallo hallo hallo
hari yang indah ni kaloi nak show kat u cmne perasaan kaloi menjadi tunangan orang
eah 
jadi mak andam untuk sepupu kaloi yang bertunang
grrr...bile plak turn kaloi ni ~__~'

kite tinjau-tinjau dulu hantaran dari pihak perempuan yerr

hantaran ni mak kaloi yang buat
hampir keseluruhan menggunakan bunga and daun hidup
mak kaloi bukan laa pereka professional...tapi dye memang kreatif bila buat hantaran ni
^__^

hahah...bile mak andam tak professional...abes pusing kanan pusing kiri

kasik touch-up lagi...ngeh3
krim asas + face powder +  eye shadow + eye liner + bulu mate Rozita Che Wan (kikiki)  + blusher + lip ice + lipstick 
DONE !!!
simple and nice kan kan
sila angguk kepale oke
hihih



oke tu jerk nak tnjuk
if ade sesape yang nak tempah kaloi tuk jadi mak andam silakan 
hahahaha
lengkap ngan pakej jurukamera lagi oke 
^__^

oke bye nak g krsus kat tempat lembu bertendang !!!
daaa

19 komenstar:

gemok,

si Pendengki

11:26 PG Nur Kaloi 21 Comments

ramai cakap yang kaloi pendengki 
(sebenarnye sorang jerk cakap yang aku dengki...nampak sangat aku bukan pendengki)
tapi takpe kaloi tabahkan hati mengharungi segala fitnah itu, gile sedih

kaloi bukan laa si gadis manis seperti yang digembar-gemburkan hahahaha
kaloi cume si gadis montel yang berjemari montel dan chubby yang selalu duk renang-renang di kolam bloggers yang beruntung waktu tuh
kaloi cume si gadis yang murah (bukan murahan) dengan senyuman and ketawe tak henti seperti monyet mendapat orange
kaloi cume si gadis yang suke mekap tebal-tebal kah kah kah 

*ni confirm kene reject oleh FF kalau kaloi jadi awex ank laki dye satu hari nati sebab FF tak suke...cu teka sebab ape?*
kaloi cumelah si gadis gemok tapi comel yang duduk di depan PC hari-hari tolak cuti sabtu ahad and hari cuti umum memberi perkhidmatan sebagai PA en.boss yang selalu bz dengan program-program sukan

hurmm
Sukan Badan Berkanun akan diadakan tidak lama lagi di Universiti Malaysia Terengganu
kaloi stress carik hotel kat area Terengganu...full booked?? OMG
selamat dapat booked Permai Inn Hotel Terengganu
en.boss terima je la seadanyer ye

semalam en.boss dah naik keje daripada bercuti lame renang-renang ke Bukit Tinggi, Indonesia
yeah dah tentu laa en.boss ade bawak ole-ole untuk kaloi
sepasang Telekung oke
tapi kaloi tawu...en.boss takde niat nak perli kaloi utk rajin solat
sebab kaloi memang akan solat...cume kekadang termalas solat adess (Allah kuatkan laa iman ku)

bukan itu yang nak highlight 
tapi ini

en.boss ::: bukan saye yang belikan utk awak....tapi orang rumah saye
kaloi ::: owhh wink wink puan yg bagi...(hati kaloi dah berbunge-bunge cinta...hahah ade chance laa kaloi nak jadi menantu en.boss pasni)

sila jangan dengki ngan kehidupan kaloi
sebab kaloi cume si gadis manis yang biasa sahaje...yang memerlukan sokongan dan dorongan insan yang bergelar suami rakan...teman...keluarga

mood::: terbayang-bayang wajah anak en.boss...hahahahaha

21 komenstar:

bloggers,

Bakal Menantu Versi Kaloi Si Manis

10:35 PG Nur Kaloi 6 Comments



>IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?

*of coz im oke....dont worry selagi ade hayat dikandung badan....



>HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
* Manis + ayu + santek + gemOk grrrr...gagagaga yang penting makcik makcik kat kampung suke ngan wa

>WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
* Rambutnya....biaq smpai cicak mati lagi kaloi suka hahaha

>HOW DO YOU FEEL TODAY?
* x Oke...sebab kaloi stress tengok orang len kawen + tunang grrrr...jeless

>WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
* hurmm...to be a good daughter...jadi orang bukan si ikan kaloi kekekeke


>WHAT’S YOUR MOTTO?

* guzzi kowt hahaha


>WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
* Manis + cantik + peramah + Lembut (padahal garang) + baik (tapi ade orang tuduh aku pendengki alam) + Solehah (tak lamo lagi...hahahah)


>WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?

* Perasan cantik.....hahahahah tapi kalau orang tak cakap kaloi cantik...kaloi takkan pandai2 wat citer yang kaloi cantik...sampai ade orang kate kaloi umpama si heliza....demm kah kah kah 




wahida said 


untung si faiz tu...siap ada org buat n3 khas utk dia lagi...hehe...
(ni tak penting) 


kenapa akak tgk header baru muka ko tu mcm heliza AF? gempak gitu..
(ni penting hehehe)
April 27, 2011 4:56 PM 


>WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?

* hurmm...mONey MonEY hahahaha



>WHAT IS 2 + 2?
* kembar 4...hahahahah eah jap mungkin boleyh jadi kawen 2 pasangan serentak...hurmm jwapan bodoh 4 heheh

>WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
* ikan sepat baik suke bantu kaloi
* ikan laga kaloi dah mati...wuaaaaa T__T


>WHAT IS YOUR LIFE STORY?

* cerita ceriti....taik mata...buat inti...hahahahahah


>WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
* alaaa...sibuk jer nak tawu....

>WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
* i think...kalau laa kaloi dapat peluk dye spt bntal peluk ku...wahahahahaha gile

>WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
* dangdutt hahahahah kau ado?

>WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
* accessories + ganggu orang tidor hahahaha

>WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
* mane ade takuwt ape....orang yang takuwt kaloi hahahah 

>IS YOUR BIGGEST SECRET?
* kaloi penah panjat pagar tinjau budak lelaki......tetttttttttt hhihihi

>WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
* Money MOney hahah aku memang gile money...materialistic btul 

>WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
* zOmbiE

penat laaa aku nak pikir sume persoalan ini 
tapi versi kaloi kali ni takkan buat orang Mati + Muntah macam versi si baby face ni 
hahaha adesss 

6 komenstar:

bloggers

Jika Anda Seorang Blogger

3:49 PTG Nur Kaloi 8 Comments

SAYA DAPAT BANNER NI DARI www.benashaari.com

banner di atas kaloi curik dari ben ashaari yer 
tapi curik dengan care bersih yang takkan disaman satu hari nati
if U all pun nak...g laa curik yer
kite sebarkan beramai-ramai banner ni

nak tahu lebih lanjut sila pergi ke kolam Ben Ashaari 

jangan marah kaloi
if sume entry kaloi ari ni duk citer pasal bro Ben
ahahahahah

layann 

8 komenstar:

bloggers,

BEN ASHAARI , AKU JAWAB SOALAN....Ady Budika

1:44 PTG Nur Kaloi 7 Comments


kaloi nak jawab soalan dari Ady Budika

Best ker jadi pompuan?? 

eah mesti best laa jadi pempuan
pempuan dianugerahkan dengan kecantikan fizikal dan kecantikan rohani
*tapi itu terpulang pade pempuan tu nak control macamane k*
pempuan merupakan tulang belakang and tonggak dalam pencapaian dan kejayaan seseorang lelaki taw
cube bayangkan pempuan takde...tak ke rase bosannye dunia derrr
boss zaman sekarang punn kalau boleyh nak carik setiausahe pempuan like me laa an an hehehhe

bestnye lagi...pempuan ni selalu akan diberi perhatian
kalau dalam office mesti yang lelaki akan care ngan pempuan laa
kalau keluar jenjalan ngan boy punn mesti pempuan ni diibaratkan ratu berjalan taw

wahhh terlebih pulak kaloi berimaginasi hahahah
tp yang best sekali
pempuan boleyh mengandung and melahirkan anak
kau ado???
hahahah


oke En. Ben 

7 komenstar:

bloggers,

BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN

11:50 PG Nur Kaloi 12 Comments


sebagai seorang perempuan
terlalu banyak persoalan yang bermain kat otak kaloi kowt
ini bukan persoalan math biologi or kimia
tapi ini persoalan tentang seorang lelaki....

entry ini tiada kene mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia oke
sila jangan terasa or touching2 ye

jangan pegang-pegang duduk regang-regang
oke
sebenarnye susah untuk si P untuk mengenali si L....

LELAKI ??
@ kenape ea lelaki selalu tinggalkan awek dengan alasan nak pi keluar ngan member2? *lau tak suke kuwa ngan awek ckp jer lerr*
@ kenape ea lelaki suke mengongkong perempuan..sampaikan awek nak pi keluaq makan ngan member pun tak boleyh?
@ kenape ea zaman sekarang susah betul nak carik lelaki yang betul-betul sayang and gile cintan kat awek...? *kebanyakannye duk saje wat main2 and teman waktu sunyi*
@ perlu ke lelaki ensem mesti bergandingan dengan perempuan yang cantik...?
@ kenape lelaki nak perempuan pandai masak...tapi lelaki tak pandai nak tolong masak? sedangkan itu tanggungjawab u juge
@ kenape lelaki nak perempuan pakai tudung and menutup aurat...sedangkan lelaki tu duk pegang-pegang
@ kenape lelaki nak perempuan memahami kerjaya dye sedangkan lelaki tak pernah nak faham kerjaya perempuan...pastu balik nak kene layan suami lagi haihh 
@ kenape lelaki tengok bola tak ajak awek sekali....sedangkan awek pun suke tengok bola laaa
@ tak malu ke seorang lelaki bawak awek and perkenalkan dekat mak ayah sedangkan diri ko pun tak terbela and tak terjage lagi / tak malu ke seorang lelaki jumpe mak ayah awek sedangkan ko tak berharta lagi
@ kenape lelaki nak kahwin cepat...tapi takde rase tanggungjawab untuk jage keluarge
@ kenape bila lelaki terbuncitkan perut awek menuduh anak tu anak orang lain
@ kenape lelaki bile da kawen 20 ke 30 tahun tetibe nak kawen lagi sorang?
@ kenape ea lelaki sebelum kawen janji nak beli kete BMW tapi da kawen belikan kete Saga BLM jer?
@ kenape lelaki bila susah and sunyi carik kita...bila dah kaye carik perempuan lain...demmm 
@ kenape lelaki suke curang ??

eah da da da 
alaaa banyak sangat kenape

kaloi takuwt blogger lelaki tak nak datang daa renang-renang kat kolam kaloi ni
hahahah
persoalan di atas adalah rekaan semate-mate....dan ditambah dengan sedikit pengalaman menjadi Dr.cinta....pengalaman sendiri??  takde oke hahahaha

jom jom join

bro Ben Ashaari sila jangan hentam kaloi oke hahahah

12 komenstar: