mengarut

gREeN YaNg TaK BErAPe Nak gReEn

11:30 PG Nur Kaloi 7 Comments

Hallu u ollss
selamat pagi !!! ^__^!!!
Assalamualaikum.....kehadapan kekanda,,,adinda,,,bonda,,,,ayahandaa...
opzzz ni bukan geng PEKIDA oke !!
hahaha 

heboh 1 malaya...kecoh pasal abang long, kak long
alahai sensitipnye orang kite nie... sabar je lerr ~ ~ ~
oke today kaloi bukan nak citer pasal siapa gangster...tp kaloi nak duk citer pasal 
"gREeN YaNg TaK BErAPe Nak gReEn"
hihiih


dah lame kowt kaloi tak menjejak kaki ke pawagamm
disebabkan wa punye kakanda slalu ingatkan wa hukum hakam pergi ke pawagamm
hurmm tapi wa tak boleyh gak...teringin sangat daa nak pi jugak 
hihihih ~__~' setan setan

kaloi pi ngan roomate...kononnya nak tgok cita hantu Thailand
tp duk tanya hanya 10 orang jer yg mai tempah tiket
ughhhh.....seram !!! cancel cancel cancel
ade yang tidor tak lena...mandi tak basah duk teringat hantu Thailand
karang duk cakap sawadikap sawadikap jerkk
mampuuiihh !!!
***sabun di bilik mandi....sabun.....****

eah tadi nak citer pasal GrEeN...terover plak mende len...
haaa Green Lantern...
not bad...hero handsome...heroin santek...so layannn ~ ~ ~
hehehe....bile tunjuk jerk muke and badan hero...kaloi bukan men semangat lagi 

teruja !!! 

cerita dye same jerk kowt macam citer super hero yang len...boleh terbang-terbang mcam superman...tp syokknyer...hanya Green Lantern jerk boleh buat sesuatu berdasarkan akal fikiran...bile dye terpikir kaloi...terus keluar kaloi renang-renang depan mata dye... (contoh sahaja...tiada kene mengena dengan yg masih hidup gagaga)  pastu ade sikit scene yg lucu-lucu...waahhh like like like sampai lebam laa citer nie...tapi kaloi takde laa kate best sangat...cume suke disebabkan terpedaya ngan kehandsomean hero idaman....weee

Majulah sukan untuk Negara !!
(ade kene mengena tak? adelaa...bile kuat sume boleh...bile tak kuat, ape pun tak boleh heheh ) 

moral of the story::: kepada yang ingin buat filem...carik laa hero hero idaman malaya....baru semangat toii tak?? hehehe

7 komenstar:

bloggers

renang sambil berlari

11:47 PG Nur Kaloi 13 Comments

tugasan dan tanggungjawab yang dipikul amat berat
sampaikan kaloi nak renang-renang pun tak punye masa

kekangan tuk bersama renang berirama dengan bloggers tercinta tidak kesampaian
adessss
T__T

gile rindu kaloi ngan u all sume
u all jangan laa lupekan kaloi yerk...kaloi masih ada...masih utuh di blog ini
wahhh ^__^ gagagag

anyway kaloi sekarang ngah duk bz wat persiapan untuk Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM)
seronok sebab dpt organize event besar camnih...
TAPI...... !!!!
sangat penat laa oke... ~__~' grrrrr

stressed ??? takde laa stressed sangat
yelah im just an ordinary woman
eah bukan hahaha kaloi kan baru lagi bekerja....tup tup kene pulak jadi sekretariat
memang sangkaliau laa kan kan kan


umpama renang sambil berlari....tak cukup tangan tak cukup kaki kikiki



pssss....umm umm umm
awak awak awak rindu kaloi tak ??????

13 komenstar:

OutDoor

Nape laaa jadi lagu nie...

9:23 PG Nur Kaloi 18 Comments

nape laa blog kaloi jadi camnie
sunyi macam orang mati (meninggal) laki
sungguh sadis oke
sangat !

hurmm
nampak sangat kaloi takde life sekarang
owh men
OMG OMG OMG
(nada manja sharifah amani)

uhukk
hujung minggu ni kaloi nak travel lagi
wahh travel laa sangat an an
tak sabar nak menjejakinya
yeah
google (antara view yg menarik)

akhir kata majulah sukan untuk negara
weee~~~

renang-renang bebas 

18 komenstar:

bloggers,

Ishhh NICK IRFAN nie...grrrr

5:49 PTG Nur Kaloi 2 Comments

kekeke

ello ello ello
masih tak habis lagi pasal Man U
sorii~ ~
sebab masih hot lagi 

ade ke si NICK IRFAN kata kaloi Fans ManU
egghhh sori laa bro
salah orang nie hehehe



Blogger NICK IRFAN said...





sian fans man U? 
hahahaha sbb sy fan barca... hehe
June 2, 2011 2:41 PM


kaloi YNWA sebenarnyer.....tp malam tuh jadik fan Barca la kan kan hahah
oke tu jerk nak citer
bye !!!

yerrr...kaloi peminat adidas azroy Kassim
baa~~cak
gegegegeg
mampu ? hihihi

2 komenstar: