Euro,

Fever ~~~

3:26 PTG Nur Kaloi 19 Comments

assalamualaikum....

ye sebulan sudah kaloi tak update blog...wahh !! kelassss kau Kaloi...ntah ape laaaa yang ko bz kan sgt sampai tak hingat dunia nk update... egghhhhhhh

skrg ni memang tengah musim demam...dengan musim panas...jerebu lagi...tp tak tawu plak Melaka kena landa jerebu or tak...sebab Buletin Utama TV3 duk siar area KL jerk... 



hurmm lagi satu demam tak ckup tido...masing2 pergi office lemau semacam....! mata dah mengalahkan mata panda.... ! eahhh demam malaria ke ape nieee...kuang3....



ni gara-gara Euro 2012.... !!!!


eah u all sokong team mane... ??? haa cer citer cer citer......

Kaloi malas nak bangge sgt dengan fav. team kaloi...t tak pasal2 ade orang cemburu plak kannnn..... 

kaloi just tunjuk gambar sikit jerk eah eah eah hahahahahahahahaha


haaa ni ade lagi satu disease ~~~~


ni namenye disease star....lau dah terlalu banyak star dalam team jadi honey stars...

sedap dimakan jerk...main langsung tak boleyh hahahahaha

opsss jangan marah orange....

19 komenstar: