jenjalan,

Kaloi Renang-renangan ke Singapore

3:22 PTG Nur Kaloi 4 Comments

Assalamualaikum hollaa... : )

yeay... selamat berpuasa adik-adik... akak-akak... pakcik-pakcik... tok. nek. dlll...hehehe

hidup pasti ceria... kaloi bukan main semangat lagi... semangat kenape... haa  jom kite review pic-pic cantik dari Singapore heheh...

Cantik ke ?? of coz... kaloi si ikan cantik kannn hahah gojes !

 semangat... berpeluang pergi Singapore... mane tak syok babe

my sporty big boss 
(untung dapat boss cmni.. dah cam bapak sendiri)

hehe see cer tengok pantulan cahaye tu... my boss yg tlg ambikkan gmbar... susah nk dpt boss cenggini tawu heheh 

wlcome to Singapore... nmpak tak ade name Jane kat situ... dah ckp kann i memang famos heheh

jeng jeng... tak sabar dah nie... 

mr. and mrs. shrek ?? hurmm maybe hahaha

jgn tanye muke kaloi kenape... sbb kaloi pun tak tawu kenape hahah rare sungguh 

for celebrity only... like us heheh

sggup beratur panjang for this 

kung fu panda... 
selamat berat... lau ringa memang dah angkut bawak balik hahah 



eah dah cukup laa tu... len mase citer lagi daaaaa

:P 




rushing nak ke KL...
lau lambat sure jem kannn 
eghhh 

Farizal Marlias plz wait for meee
x sabar nak ke Stadium Nasional Bukit Jalil 








4 komenstar:

Fever Belum Berakhir

11:32 PG Nur Kaloi 0 Comments

Assalamualaikumm


EURO dah habis... skrg fever orang naik turun Bukit Jalil pergi tengok team kesayangan dtg Malaysia pulak...

Mggu depan sure kaloi pun xkan terlepas pergi Bukit Jalil ... walaupun bulan puasa....
Tapi keinginan dan kerinduan yg amat sangat nak tengok bola ... Wahhh Man City !!!!
ku gagahkan juga hehehe...


and the best part is... Tiket RM 10.00 jerk... hahaha
ini mungkin gara-gara nak habiskan juga jual tiket...
thanks to my sis... yg tolong beli tiket... hahaha

nanti kaloi update pergi tengok bola ok !


eah kaloi dah lame tak update blog kann... insyllah lepas nie akan dirajinkan....
hahaha


haa tu dia... intro pic from Singapore... yeay ! dah lamo pun kaloi poie... tapi tak dapek lak nak update... len maso free kaloi update... daaaaa 

0 komenstar: