raya

Raya Sakan

5:06 PTG Nur Kaloi 2 Comments

Alhamdulillah...tahun ni Raya amat menyeronokkan ^__^ heheh
lagi-lagi dengan kehadiran anak buah kaloi yang lagi comel mcm kaloi... ahakss...

sye bukan baby boy taw.... ^__^sye girl..hee




sye suke bergmbar... ^_^




raye sememangnye lebih bererti untuk budak-budak jer ye... kite yang dah dewasa nie tak herann sgt punnn kannn... ke u all same jerk meriah cam kanak-kanak juge ?? heheh 




2 komenstar:

jenjalan,

Diberi Kesempatan ke Singapore

9:19 PG Nur Kaloi 6 Comments

Assalamualaikum... slmat petang

eghhh mata mengantuk... tok sah cakap laaa
memang bulan yg penuh cabaran dan dugaan
sama-sama laa kita muhasabah diri and sabar dlm setiap dugaan yang mendatang

ramai yang duk cakap kaloi beruntung dapat boss baik and sporting
memang laa syokk... tp somtimes bosan jadi PA hahah
bukan kerja PA x ok... kaloi rase PA laa yg banyak berjasa and merupakan tulang belakang boss and jabatan taw.. ^__^

thats y... image sgt laa penting... tp kalau dah mls nak keje camne...?
ini laa yg kaloi rase skrg hahah... terus terang gile kann.... ??
mati kaloi kalau boss dapat tawu nie... weeehehehe

tp tetapkan hati and teguhkan iman... mesti buat kerja dengan betul baru hati senang :D

sambung pic ke Universal Studio Singapore... tak nak citer lebih2... dgn gmbar dah boleh mnceritakan ape yg terjadi kann ...

after dah bersakan latih Kung Fu we all g jumpe geng-geng di Madagascar



di Madagascar we meet


muke excited terlebih nak naik sampan... 

sampan ke boat eah ? 




owhh tersangat laa rindu...jom kite sesama g Singapore nak... weee ^__^

yeiihaaa with Marty hahaha sronok !
terasa mcam budak 5 tahun hahah boleh ??

erghhh perasan tak sume gambar kaloi menunjukkan 
KEKEMBUNGAN pipi kiri dan kanan hahah

owh tidak !!

tapi raya nanti Insyallah x lagi kowt... haaa
sbbnye skarang kaloi akan setia dengan Alpha Lipid SDII heheh


so tggu ape hasil eah eah...

sesape yang dah pernah pakai ALSD2 mintak share ngan kaloi eahh :)
yg belum mkn lagi... cepat-cepat pm/sms ye ye ye... 

019-2401983 

6 komenstar: