oh lelaki,

Fakta atau Auta !

12:15 PTG Nur Jane 12 Comments

bagi kaloi benda ni boleh jadi fakta dan auta
kaloi dah pernah rasa kefaktaan dan keautaan statement nie hahaha
so it depends pada orang sama ada dia nak pilih yang mane kannn 


hahah fakta ke auta nie eah ??

orang yang da berkawen and rasa pengalaman berkawen je leyh jawab soalan nie kikikiki 


buat orang yg single mingle rase takut nak kawen kann ??


yang ni kaloi sure paling AUTA !!!

gaduh > rindu sangat > nak call takut > tengok pic dia > senyum > tertidur > bangun > tetiba ada mesej "Sayang, I minta maaf > nangis hohohohoh

comel kan ? kikiki 


ok sekian... sekadar nak update blog... kesian...tiada khabar berita.... nk tutup blog laa 

12 komenstar:

Jane bebel

Osah Hebat Eah....

5:11 PTG Nur Jane 1 Comments

Perghhh dah lopeh Rayo Haji baru nak update blog... osah hebat eah si kaloi nie kikikiki....

toruk mek amek laa aii...line ternet kat opis nie slow cam siput...almaklumlah kerajaan...sumo bondo nak di block eah... nak update blog kat rumah, lagi x payah laa kann... orang nak call pun bukan men payah... asyik masuk voice mail box for the number 019-2401983 (promote jap no. phone untuk orang-orang yang nak beli Alpha Lipid SDII and Alpha Lipid Lifeline sahaja ye) hehehe almaklumlah semonjak dah berkecimpung dalam arena bisnes nie heheh...

sobonar eah sey dah lamo tak melalut kat blog nie haa...so harap segalo apo yang kaloi duk heboh kan hari nie habis kat sini laa yo...tok sah bawak ko dlm mimpi lak... heheheh

yang mano kot tak paham bahaso kaloi nie... cubo try translate this page kat sudut atas kot ado translation untuk bahaso nogori ke bahaso malaysia heheheh raso eah memang takdo hahah

entry tiada motif... sekian... ^^ majulah sukan untuk negaro... bahaso jiwo bangso ! kikiki


nampak cam kurus sikit tak ?? heheh pipi yo tak leyh nak wat papo... memey kombung... 
kaloi kannn ... kikiki 







1 komenstar: