friends,

girls generation 2010

4:20 PTG Nur Kaloi 3 Comments

haa umo semakin menghampiri ke angka 20...
rupenye sudah makin tua tapi kitorang tetap still ayu kemuda-mudaan gi tu...
huhu
memang dah agk lame meninggalkan dunia blog ni sbb bz n keadaan yg tidak mengizinkan utk aku teruskan perjuangan di page ni...
byk perkara yg menarik yg terjadi ke atas diri aku
dan ini semua menambahkan pengalaman hidup aku sndiri
lagi2 smenjak dah msuk blaja balik
stelah menghabiskan masa selama 5 bulan prktikal kat Pejabat Daerah Jempol...
hari2 yg aku lalui slame ni memang benar2 membuatkan aku matang dalam segi pemikiran
tapi bukan matang dalam sume perkara
hanya yg tertentu jer laa...
biase ar bila dah masuk dunia di Port Dickson ni
memang macam2 aktiviti yg aku and member2 rumah aku lakukan
lau nak diceritakan memang mengambil mase yg agk lame tuk aku menaip ni...
so aku jaz ringkaskan
aktiviti yg paling penting msti r lepak pantai yang panas tu
tp bak kate lecturer aku
bile kite duduk tepi pantai sambil melihat pemandangan alam
dapat pahale uh....
alang2 dah menjenguk pantai kitorang menjenguk laa skali sunset ann...
sambil mensyukuri nikmat alam yang dapat
haha
ayat nak gempak jer annn
ni antara pic terbaru aku and rakan2

3 komenstar: