Jane bebel

Kemuncak....KL - Melaka

10:33 PG Nur Jane 18 Comments

u all u all...
ahhh jap nak renang-renang.....
weee---- weee~ ~ ~ ~wee----
haa lega sikit otot-otot ekor and sisik-sisik kat badan aku nie
sekian lame dahh aku terpisah ngan korang
aku pergi jejak pantai amazon
aku terperangkap oleh ikan ikan besar di sane
ni baru dapat lepaskan diri dengan izin ALLAH
ehehehe
aku tawu korang sume rindu annn
aku pun rindu korang gak
betul....tak tipu...

kemuncak cerita sebenarnye...
hari ni merupakan last day aku bekerja kat City UC
lepas ni memg jejake-jejake kacak dlm LRT takkan nampak aku dah waktu g keje and balik keje
aku akan meninggalkan ombak di PJ & KL ni
aku akan mmbawa ombak baru di bandaraya bersejarah Melaka
bak kate mmber aku
Melaka Maju
ahahahahahahahahaha
rare....!!!!

ok ni laa tempat yg paling aku suke
cam setan ann suke masuk ladies
ekeke

ni namenye bosan sbb byk keje ok


lau u all masih ingat before ni aku ngan mmber aku sume g interview kat UTeM melaka
so sekarang nie
kitorang sume dah nak menetap kat sane
sbb we all sume dpt keje sane
kejayaan ni sume disebabkan doa keluarga....mmber and blogger sekalian
dan diperkenan ALLAH
amin....
so u all tggu plak citer aku kat melaka

 jom g melake


dah takde citer pasal MIDvalley and KLCC




 dah takde meja bersepah macam ni ok....


........ok lah bye PJ & KL.....

18 komenstar:

mengarut

RIndu-rinduan

2:35 PTG Nur Jane 20 Comments

aku tahu kamu sume merindui aku
ekekeke
aku pun rindu korang
serius weyh
dah lame aku tak update menatang nie
aku bukan malas ok
aku cume takde mase
memang byk keje
nak layan korang yang datang renang-renang
yg datang lompat-lompat
yg datang menjerit...melalak....and seadenye
aku tak sempat nak reply
kesempatan ni aku menyatakan kerinduan aku kepada korang sume

dah tu je nak ckp
takde mende pun
hehehehehe
jgn marah naaa
dah g renang-renang tempat len
aku tak sediakan makanan tuk korang
~~wee~~

eah eah sorry aku update entry aku nie
nak letak pic kesibukan & kepeningan kaloi berenang-renang


 ekekekekeke
iklan iklan iklan iklan

20 komenstar:

raya

Happy Deepavali

5:30 PTG Nur Jane 22 Comments

kaloi renang-renang
yeahhhhhh
Wish u a Very Happy Diwali
balik kampung weyh
wat umah terbuka
hahahahah
1 Malaysia annnn..........
so korang pe lagi jom balik sesakkan lebuhraya and segala jalan jalan di Malaysia nie
ekekeke

 curik kat cik google

jgn lupe dtg umah tao
ok ok dah
bye
HAPPY DEEPAVALI to Malaysia

22 komenstar:

GiveAway

1st Giveaway Kasut Tumit Tinggi

4:22 PTG Nur Jane 19 Comments

aku bukan ditag
tapi aku renang-renang kat blog MIZA YUSOF tadi 
then terbace en3 tentang giveaway ni
so pe lagi
disebabkan aku ni memang addicted ngan kasut tumit tinggi
aku pun saje laa nak join utk memeriahkan lagi suasane 




ckp pasal kasut tumit tinggi ni
kesempatan ni aku nak citer sikit incident yg berlaku dekat aku
ni sume gara-gara kasut tumit tinggi kesayangan aku
harge tak yah cakap arr
confirm mahal aku beli
mesti laa annn
lebih dari 10 hinggit kire mahal laa kan
ok incident ni waktu zaman aku belajar dulu
waktu uh aku ngah duk bersemangat nak balik umah lepas abes kelas
aku and mmber aku mira org yang paling pantas keluar dari kelas uh
tak tawu lah nak kejar ape
sampaikan nak salam lecturer pun tak nyempat
kah kah kah
nak dijadikan cerita aku tak semena-mena tergolek kat tagge
aiiyyyakk selamat aku tak tarik mira si kurus keding uh 
lau tak same-same jatuh tergolek
disebabkan aku tergolek kat situ
tumit kasut aku patah
what the helll...............?????????????

ahhh memang tekanan
ni laa orang kate tak hormat lecturer
tak g salam.....ntah ntah lecturer uh da nyumpah kat dalam hati
tu yang tergolek aku dibuatnye

so pe lagi u all sila renang-renang ke blog kasut tumit tinggi

19 komenstar:

GiveAway

1st Happy Anniversary " Sweet Lizahanum " Giveaway...!!!!!

3:23 PTG Nur Jane 2 Comments

1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM" Giveaway...!!!!!

happy happy to liza

wahh da anniversary 

aku nye blog ntah bile anniversary dye pun aku tak tawu

hehehe

takpe lepas ni nmpaknye aku kene ambik tawu laa k

pape hal pun aku nak join give away nie

yeaaa.....!!!!

 just klik klik banner di atas

or KLIK sini


hadiah hangat menanti anda

sape bertuah dye la punye ok

aku tak kisah bertuah or tak

yang pasti aku cube

at least CUBA ok

 dahh jom renang-renang


2 komenstar:

GiveAway

GiveAway Domain From MelRomeo.Com

12:07 PTG Nur Jane 5 Comments

wee kaloi join lagi
korang jangan marah and nangis k
ni sume disebabkan kaloi nak ubat hati yang lara setelah kekalahan negeri 9 hari tu
so abaikan jer kaloi ok
tapi jgn la abaikan teros
renang-renang lagi ke blog kaloi ok
then jom lahh renang-renang ke MelRomeo.COm tuk join mende ni ok




GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
1. norfa
2. lulu
5. fadh

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM



ok so lau nak tgok syarat and nak join jaz KLIK KLIK SINI

5 komenstar:

GiveAway

Give Away Kecantikan #4 | Hadiah Tajaan

5:33 PTG Nur Jane 6 Comments

hehehehe...........korang korang
kaloi join lagi nieeee
weee~~~~
ni kaloi dapat tawu dari miza yusof
so kaloi pe ag renang-renang ke blog ardinihumaira & suffahbeautyshop
and baru tawu blog dye ni ade jual barang kecantikan
ishhh
nape baru tawu
tapi takpe laa
memandangkan aku skrg ngah sibuk nak mencantikkan badan pe kate try jer
kot bernasib baik dapat adiah hehehehe
ok ok jom KLIK SINI

6 komenstar:

GiveAway

First Giveway Novel

4:24 PTG Nur Jane 2 Comments

yeyeyeye....kali ni kaloi renang-renang sambil bace bace novel
hehehehe
kisahnye sbb nak join giveaway novel yang dicetuskan oleh mr. gidan.
lau nak dicerita pasal novel ni
memang macam-macam novel dah aku teroka
dari kecik hingge lah laa ni aku duk bace novel
ade sesetengah pendapat ckp sape yg bace novel ni jiwang laa....tangkap cintan laa
tapi aku tak berape setuju ngan mende uh
coz bace novel ni mcm-mcm pengetahuan & info yg kite dapat
aku paling suke karya Ramlee Awang Mursyid
novel thriller no 1 kat Malaysia nie
lau bace hasil tangan dye nie..........aku rase memang mengancam arr
tido pun tak lena coz mengenangkan novel uh tak habis bace ag
 curik dari cik google...thanx

tp korang jgn salah faham 
novel cintan cintun pun aku duk layan gak
cintan cintun ni aku suke layan karya Aisya Sofea, Damya Hanna & mcm-mcm ag
lau nak sebut memang panjang berjela karang
bukan stakat alaf 21 jer...mcm-mcm penerbitan ag
so memang tak rugi laa habiskan duit utk beli novel
coz reading can improve ur mentality & language

so korang pe lagi
jgn lepaskan peluang tuk join FIRST GIVEAWAY NOVEL now....

2 komenstar:

GiveAway

Give away Cik Warnida

2:54 PTG Nur Jane 6 Comments

yeee
kaloi renang-renang lagi sibuk nak join GA lg
korang jgn duk tgok n bace je
jom renang-renang join skali
just KLIK CIK WARNIDA


then korang bleyh tengok syarat-syarat and segale menatang yang boleh korang layan kat blog cik warnida....ngeh3
cik warnida ni duk wat GA coz smpena anniversary blog dye...
weeewitt.....
walau cane pun aku tak brani nak ulas pnjang2 coz baru jadi follower dye ann >> 361 <<
wahh bile plak aku nak pat jmlah follower cam gitu

ok nak tag 
......................
..............
..........
...
.

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....eah jap lupe takde kaki
renaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanggg....


6 komenstar:

bloggers,

Tolong Top Up Kan Untuk Sayer

12:55 PTG Nur Jane 5 Comments

kaloi renang-renang.....

aku kene tag dari cik silah 
hehehe mentang-mentang aku rajen join GA and segale contest skrg
tu yang dye dok support aku masuk lagi GA nie
so bloggers yg len jgn marah naa
lau u all rase tercabat jom ikut renang-renang join GA ni
jaz KLIK SINI


si owner blog ni cik qieranna
dye yang sgt pemurah nak bagi top up kat bloggers
yang sgt lucky lucky lucky person o.k
so jgn buang mase jom join cik qieranna

disebabkan mende ni kene tag
so aku tag orang yang telah masuk group zombie
jom renang-renang kat blog dyorang sambil tag....
yeah anda di tag
> dada
> eja

5 komenstar:

bloggers

Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London

9:23 PG Nur Jane 4 Comments

weee
kaloi renang-renang nak cerita tentang Contest Jelly Beku jom bloggers sekali ikut kaloi renang-renang ke blog Jelly Beku.....bukannye rugi join contest.......tak kluar modal langsung....janji korang keep in touch with all bloggers...tu saje



Contest Jelly Beku ni memang menarik sebab menawarkan hadiah istimewa dari London gitu....tak kisah laa London uh kat kolam or parit mane sekalipun janji kaloi dapat renang-renang kat situ.....



4 komenstar:

GiveAway,

Give away - Lucky Draw

5:23 PTG Nur Jane 0 Comments

GIVE AWAY - LUCKY DRAW

yeaa nak join lagi..................Lily & Auz Homemade Chocolate

weee~~~ seronok beronok nengok coklat byk-byk........haihhh leleh air liur.....jom renang-renang and JOIN SINI


YEEHAA..........COKLAT COKLAT...MAKAN COKLAT....TIDO COKLAT....MINUM COKLAT....HANTU COKLAT....IKAN COKLAT.....

CLOSING DATE ::: 11/11/2010

0 komenstar:

GiveAway

1st GA dr NUSHA

10:45 PG Nur Jane 13 Comments

kali ni kaloi ditag oleh fairuz.... ececehh


klik klik
hope terkene kali nie,,,,ngeh3...jom u all join kaloi renang-renang......
kaloi tag si Shukjessa & Fadh
aku tak tawu nape aku asyik nak kene an budak berdua ni
hope dyorang dikenali ramai juge.....




13 komenstar: