mengarut

Kakak Ku kAta KUku Kaki Ku CagU

10:28 PG Nur Kaloi 21 Comments

ahlan wasahlan anak Pak Lan

kaloi bukan laa peminat atau pendengar setia HOT FM
tapi kaloi suke laa duk dengar siaran daripada depa nih
nak dijadikan cerita jeng jeng jeng jeng jeng

suami :: syg...i terbau bende busuk laaa
isteri :: eah yekew ?
suami :: iyer...cube u try test bau tangan i nie
isteri :: yarkssss....bau ape tuh ?
suami :: ( tersengih-sengih seperti kerang busuk )
sumber cik google

grrr....aku yg jijik tengok gambar nie hahahahahahah demm betolll

kau tawu suami dye ade habit suke korek ibu jari kaki pastu bagi isteri dye ciom
 WTF ?? gile ke hape....eiii tlg laa nyah...asal pengotor sgt euww....lau dah kene cagu tu tak payah laa nak kasi tawu kat sume orang yg kaki lu bercagu....adess...kesiann betul laa bini dye
memang RARE oke RARE !!!!



dilarang kentot kat kolam kaloi oke

ni lagu satu cerita.....kisah 2 beradik yang tak boleh duk dekat-dekat
so terpakse laa nyanyi sikit
jangan pegang-pegang duduk renggang-renggang
ni kaloi tak tipu (sebab beradik tu adelah kaloi dan sepat)

dyorang memang tak boleyh bersemuka
sedangkan ketika hanye mendengar suare antara satu same lain dalam telefon punn dyorang boleh terkentot
ni kaloi tak tawu laa bad habit ker...atau semula jadi
tapi parents dyorang bising...sebab kalau time naik kereta asyik duk suruh bukak tingkap kereta sebab nak melepaskan gas-gas atom
eah mesti bukak laa kan...takkan korang sanggup nak bau kentot dyorang berenang-renang dalam kereta tu
perghhh

kau orang macam mane??
ade bad habit yg kau orang boleh kongsikan ngan kaloi ~__~'


entry kaloi simple jerk kan...sila faham kesuntukan masa waaa okeyh !!!




pssss :::: tadi waktu renang-renang klik google carik ibu jari kaki cagu....kaloi jumpe ni...
mungkinkah ibu jari kaki JUStin BieBer bercagu !!!
erghhh hot storY 

You Might Also Like

21 komenstar:

perangai pelik toi ytu!!

pengotoqqq!!!

wahida berkata...

apesal la ko tepek gambar kuku kaki org tu...adeh..mak scary la tgk nok...

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku ada dgr gak... tp dah lamakan diorang bincang hal pasal cagu tu

Hanis Azla berkata...

mmg sah2lah akak tak berapa selera nak lunch hari ni lepas tgk gambar kaki cagu tu.. lagi nak suruh bau yer.. alahai..

Hanis Azla berkata...

rasanya kurang sikit selera akak nak lunch hari ni lepas tgk gambar cagu tu.. lg nak suruh cium yer.. alahai..

Syafiq Rosli berkata...

wuish..pelik bebenor habitnya

Aujinz berkata...

hahahahha..
itulah pasal..
yang dok mendengo nye pon naik geli.. yaksss..

haidi takeAfoto berkata...

hahah geli2..tp bez gak..hehe cik kaloi dah ade dslr xbtau pun ek..senyap2 je e..jom la outing sesame...

lame dah kite xsembang2 ek kt sini..;.

Ecah Ecot berkata...

geli tgok kuku 2...haha

Hazirah Sapuan berkata...

heeee cagu busuk.eh kaloi ada cagu takk. haaaaaaa~~

Lady SharpShouter berkata...

yakkssss, aku pengsan.haha

daddyzkool berkata...

kah3...geli2...

Far8 budak baik berkata...

hahaha..aku cool je ngan benda2 cam ni..hahahaha =p

h A n Y S berkata...

'habit suke korek ibu jari kaki pastu bagi isteri dye ciom'
YEWWWWWWWWW~ baru baca dah rasa nak muntah, apatah lagi bininya..hahaha~ harap laki hanys nant tak mcm tu lah...ohoooi~

mie berkata...

cagu??
gue 1st time dengar...
eheheeee

nub berkata...

justin bibiaq? wekkk,


ahhaha

alinac lover berkata...

pelik je kaki gitu huhu

aleen aiden berkata...

ape ke hay pulak bagi bini die ciom!bapak xsenonoh!hu3

Liquid berkata...

wek... x senonoh betui... haha

chichi berkata...

kelaka ada...geli pon ada..nak gelak pon tak ada selera...

adrinaqamarina berkata...

kalau kaki dia dah bau cenggitu, kasut dye bau cemana la eh?