oh lelaki,

Fakta atau Auta !

12:15 PTG Nur Kaloi 12 Comments

bagi kaloi benda ni boleh jadi fakta dan auta
kaloi dah pernah rasa kefaktaan dan keautaan statement nie hahaha
so it depends pada orang sama ada dia nak pilih yang mane kannn 


hahah fakta ke auta nie eah ??

orang yang da berkawen and rasa pengalaman berkawen je leyh jawab soalan nie kikikiki 


buat orang yg single mingle rase takut nak kawen kann ??


yang ni kaloi sure paling AUTA !!!

gaduh > rindu sangat > nak call takut > tengok pic dia > senyum > tertidur > bangun > tetiba ada mesej "Sayang, I minta maaf > nangis hohohohoh

comel kan ? kikiki 


ok sekian... sekadar nak update blog... kesian...tiada khabar berita.... nk tutup blog laa 

12 komenstar:

Jane bebel

Osah Hebat Eah....

5:11 PTG Nur Kaloi 1 Comments

Perghhh dah lopeh Rayo Haji baru nak update blog... osah hebat eah si kaloi nie kikikiki....

toruk mek amek laa aii...line ternet kat opis nie slow cam siput...almaklumlah kerajaan...sumo bondo nak di block eah... nak update blog kat rumah, lagi x payah laa kann... orang nak call pun bukan men payah... asyik masuk voice mail box for the number 019-2401983 (promote jap no. phone untuk orang-orang yang nak beli Alpha Lipid SDII and Alpha Lipid Lifeline sahaja ye) hehehe almaklumlah semonjak dah berkecimpung dalam arena bisnes nie heheh...

sobonar eah sey dah lamo tak melalut kat blog nie haa...so harap segalo apo yang kaloi duk heboh kan hari nie habis kat sini laa yo...tok sah bawak ko dlm mimpi lak... heheheh

yang mano kot tak paham bahaso kaloi nie... cubo try translate this page kat sudut atas kot ado translation untuk bahaso nogori ke bahaso malaysia heheheh raso eah memang takdo hahah

entry tiada motif... sekian... ^^ majulah sukan untuk negaro... bahaso jiwo bangso ! kikiki


nampak cam kurus sikit tak ?? heheh pipi yo tak leyh nak wat papo... memey kombung... 
kaloi kannn ... kikiki 







1 komenstar:

Jane bebel,

Jari Jemari Tak Sempat Menulis

4:29 PTG Nur Kaloi 5 Comments

prepare untuk takbir malam raya 

pakcik ni awal2 dah penat hehehe

slamat we all sediakan juadah ringan...lau tak pasti dyorang x makan 

dulu bukan main ramai budak2 ikut takbir sekali, tapi tahun nie, berapa kerat jerk... 

kat kampung...rumah first di pagi raya 

yeah Nur Hani Safiya pun ade ^__^

dengan atok sayang heheh

hahah maksu and makngah nyettt ~~~

hahaha wan pun nakk ! 

rumah wajib ziarah... 

cara kami same  ^__^ 

hani safiya kepenatan

tujuan beraya for sure untuk makan hahah 

and makan 

and makan makan

lagi makan heheh

sentiasa makan 

and ade maknan di tangan heheh

sekian dari kaloi utk hari nie...hehehe
t sambung raye lagi k 

5 komenstar:

raya

Raya Sakan

5:06 PTG Nur Kaloi 2 Comments

Alhamdulillah...tahun ni Raya amat menyeronokkan ^__^ heheh
lagi-lagi dengan kehadiran anak buah kaloi yang lagi comel mcm kaloi... ahakss...

sye bukan baby boy taw.... ^__^sye girl..hee




sye suke bergmbar... ^_^




raye sememangnye lebih bererti untuk budak-budak jer ye... kite yang dah dewasa nie tak herann sgt punnn kannn... ke u all same jerk meriah cam kanak-kanak juge ?? heheh 




2 komenstar:

jenjalan,

Diberi Kesempatan ke Singapore

9:19 PG Nur Kaloi 6 Comments

Assalamualaikum... slmat petang

eghhh mata mengantuk... tok sah cakap laaa
memang bulan yg penuh cabaran dan dugaan
sama-sama laa kita muhasabah diri and sabar dlm setiap dugaan yang mendatang

ramai yang duk cakap kaloi beruntung dapat boss baik and sporting
memang laa syokk... tp somtimes bosan jadi PA hahah
bukan kerja PA x ok... kaloi rase PA laa yg banyak berjasa and merupakan tulang belakang boss and jabatan taw.. ^__^

thats y... image sgt laa penting... tp kalau dah mls nak keje camne...?
ini laa yg kaloi rase skrg hahah... terus terang gile kann.... ??
mati kaloi kalau boss dapat tawu nie... weeehehehe

tp tetapkan hati and teguhkan iman... mesti buat kerja dengan betul baru hati senang :D

sambung pic ke Universal Studio Singapore... tak nak citer lebih2... dgn gmbar dah boleh mnceritakan ape yg terjadi kann ...

after dah bersakan latih Kung Fu we all g jumpe geng-geng di Madagascar



di Madagascar we meet


muke excited terlebih nak naik sampan... 

sampan ke boat eah ? 




owhh tersangat laa rindu...jom kite sesama g Singapore nak... weee ^__^

yeiihaaa with Marty hahaha sronok !
terasa mcam budak 5 tahun hahah boleh ??

erghhh perasan tak sume gambar kaloi menunjukkan 
KEKEMBUNGAN pipi kiri dan kanan hahah

owh tidak !!

tapi raya nanti Insyallah x lagi kowt... haaa
sbbnye skarang kaloi akan setia dengan Alpha Lipid SDII heheh


so tggu ape hasil eah eah...

sesape yang dah pernah pakai ALSD2 mintak share ngan kaloi eahh :)
yg belum mkn lagi... cepat-cepat pm/sms ye ye ye... 

019-2401983 

6 komenstar:

jenjalan,

Kaloi Renang-renangan ke Singapore

3:22 PTG Nur Kaloi 4 Comments

Assalamualaikum hollaa... : )

yeay... selamat berpuasa adik-adik... akak-akak... pakcik-pakcik... tok. nek. dlll...hehehe

hidup pasti ceria... kaloi bukan main semangat lagi... semangat kenape... haa  jom kite review pic-pic cantik dari Singapore heheh...

Cantik ke ?? of coz... kaloi si ikan cantik kannn hahah gojes !

 semangat... berpeluang pergi Singapore... mane tak syok babe

my sporty big boss 
(untung dapat boss cmni.. dah cam bapak sendiri)

hehe see cer tengok pantulan cahaye tu... my boss yg tlg ambikkan gmbar... susah nk dpt boss cenggini tawu heheh 

wlcome to Singapore... nmpak tak ade name Jane kat situ... dah ckp kann i memang famos heheh

jeng jeng... tak sabar dah nie... 

mr. and mrs. shrek ?? hurmm maybe hahaha

jgn tanye muke kaloi kenape... sbb kaloi pun tak tawu kenape hahah rare sungguh 

for celebrity only... like us heheh

sggup beratur panjang for this 

kung fu panda... 
selamat berat... lau ringa memang dah angkut bawak balik hahah 



eah dah cukup laa tu... len mase citer lagi daaaaa

:P 




rushing nak ke KL...
lau lambat sure jem kannn 
eghhh 

Farizal Marlias plz wait for meee
x sabar nak ke Stadium Nasional Bukit Jalil 








4 komenstar: