Euro,

Fever ~~~

3:26 PTG Nur Jane 19 Comments

assalamualaikum....

ye sebulan sudah kaloi tak update blog...wahh !! kelassss kau Kaloi...ntah ape laaaa yang ko bz kan sgt sampai tak hingat dunia nk update... egghhhhhhh

skrg ni memang tengah musim demam...dengan musim panas...jerebu lagi...tp tak tawu plak Melaka kena landa jerebu or tak...sebab Buletin Utama TV3 duk siar area KL jerk... 



hurmm lagi satu demam tak ckup tido...masing2 pergi office lemau semacam....! mata dah mengalahkan mata panda.... ! eahhh demam malaria ke ape nieee...kuang3....



ni gara-gara Euro 2012.... !!!!


eah u all sokong team mane... ??? haa cer citer cer citer......

Kaloi malas nak bangge sgt dengan fav. team kaloi...t tak pasal2 ade orang cemburu plak kannnn..... 

kaloi just tunjuk gambar sikit jerk eah eah eah hahahahahahahahaha


haaa ni ade lagi satu disease ~~~~


ni namenye disease star....lau dah terlalu banyak star dalam team jadi honey stars...

sedap dimakan jerk...main langsung tak boleyh hahahahaha

opsss jangan marah orange....

You Might Also Like

19 komenstar:

Ardini Humaira berkata...

hehehe... cuaca jadi panas gara2 jerebu kan...

.ciknoey. berkata...

aishh igt btol2 la die demam.. huhu

Cik Jannah berkata...

salam hai kaloi.
lebih kurang jannah lah. jannah pon baru sehari dua update beloh setelah sekian lama tak berupdate. hehee

Ann Ishak berkata...

saya takde fav team, mane yang menang itu yang sama sokong...boleh gitu ;)

CIK TOM berkata...

lamanya xupdate sebulan...dl ciktom pn slalu camtu,..bila xde mood menaip..hehe...

CIK TOM berkata...

xsuka tgk bola..hee...
alhamdulillah kat n9 ni masih ok..xde simptom jerebu..

Arai Lekir berkata...

german menang euro tahun ni rasenyer

iizza berkata...

dulu minat gak melayan bola ni..sekarang mujur dah x angau sangat..dpt la lena tido..hehe

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

euro? kah~kah~kah...

wahida berkata...

sebab jerebu lah sekarang ni aku kena attack dek semput...huhu...

skang mmg musim demam.. nak plak cuaca panas kan..tambah lagi jerebu nie..

kena banyak minum air kosong... :)

wahhh mata kita sama lah...hahhaha..ni gara-gara panda lah ni bkn euro..hihi

fadh leyanie berkata...

kena jaga kesihatan,kena jaga waktu tidur secukupnya lagi2 musim bola ni..keh3..:P

LadyBird berkata...

trg pg2pun ade jerebu.. huhuhuhuhu.. jerebu debu.. asyik sakit tekak ngn batuk jerk..

mie berkata...

banyak juga alasan ni..
ehehehee

mie berkata...

wah!!
banyak juga alasannya..
ehehehee

Tanpa Nama berkata...

nk try komen gak leh ke...ni cik sepat hehe...final spain jmpe german kot...

solo mum berkata...

dah masuk julai dah... saki baki jerebu dok ada gak..

teha berkata...

hahahah ! mcm2 laaa