oh lelaki,

Fakta atau Auta !

12:15 PTG Nur Jane 12 Comments

bagi kaloi benda ni boleh jadi fakta dan auta
kaloi dah pernah rasa kefaktaan dan keautaan statement nie hahaha
so it depends pada orang sama ada dia nak pilih yang mane kannn 


hahah fakta ke auta nie eah ??

orang yang da berkawen and rasa pengalaman berkawen je leyh jawab soalan nie kikikiki 


buat orang yg single mingle rase takut nak kawen kann ??


yang ni kaloi sure paling AUTA !!!

gaduh > rindu sangat > nak call takut > tengok pic dia > senyum > tertidur > bangun > tetiba ada mesej "Sayang, I minta maaf > nangis hohohohoh

comel kan ? kikiki 


ok sekian... sekadar nak update blog... kesian...tiada khabar berita.... nk tutup blog laa 

You Might Also Like

12 komenstar:

jeely jelly berkata...

yg first tu mcm separuh fakta, separuh auta. hahaha

teha berkata...

tak berapa nk fakta laa kot.. hahaha !

[PCL] berkata...

Masam manis serta pahitnya hidup alam rumahtangga harus ditempuhi dgn tenang dan sabar..sentisa bersyukur dgn ketentuanNya...Fakta itu lbh drpd autanya bg sy.

Liquid berkata...


hee auta kot, xde la sampai abaikan kan... sayang kot watpe nk abai2 hee.

-jalan2 cni lalalala

faizfakhirin berkata...

owhhhhh

Aujinz berkata...

entah... agaknye kot.... XD

hahaa klako gila gambo ayam yang dah kawen tu AHAHHAHAHAHAHA .

Run Away berkata...

hahahah...best pic ayam tu...;d

Ann Ishak berkata...

uihhhh tak sanggup nak jadi macam ayam tu :)

mcm2 ada

LadyBird berkata...

atas nasib kot.. hehe

sukaxplo berkata...

salam
pendapat saya tak betul sbb saya tetap menten :)