mengarut

gREeN YaNg TaK BErAPe Nak gReEn

11:30 PG Nur Kaloi 7 Comments

Hallu u ollss
selamat pagi !!! ^__^!!!
Assalamualaikum.....kehadapan kekanda,,,adinda,,,bonda,,,,ayahandaa...
opzzz ni bukan geng PEKIDA oke !!
hahaha 

heboh 1 malaya...kecoh pasal abang long, kak long
alahai sensitipnye orang kite nie... sabar je lerr ~ ~ ~
oke today kaloi bukan nak citer pasal siapa gangster...tp kaloi nak duk citer pasal 
"gREeN YaNg TaK BErAPe Nak gReEn"
hihiih


dah lame kowt kaloi tak menjejak kaki ke pawagamm
disebabkan wa punye kakanda slalu ingatkan wa hukum hakam pergi ke pawagamm
hurmm tapi wa tak boleyh gak...teringin sangat daa nak pi jugak 
hihihih ~__~' setan setan

kaloi pi ngan roomate...kononnya nak tgok cita hantu Thailand
tp duk tanya hanya 10 orang jer yg mai tempah tiket
ughhhh.....seram !!! cancel cancel cancel
ade yang tidor tak lena...mandi tak basah duk teringat hantu Thailand
karang duk cakap sawadikap sawadikap jerkk
mampuuiihh !!!
***sabun di bilik mandi....sabun.....****

eah tadi nak citer pasal GrEeN...terover plak mende len...
haaa Green Lantern...
not bad...hero handsome...heroin santek...so layannn ~ ~ ~
hehehe....bile tunjuk jerk muke and badan hero...kaloi bukan men semangat lagi 

teruja !!! 

cerita dye same jerk kowt macam citer super hero yang len...boleh terbang-terbang mcam superman...tp syokknyer...hanya Green Lantern jerk boleh buat sesuatu berdasarkan akal fikiran...bile dye terpikir kaloi...terus keluar kaloi renang-renang depan mata dye... (contoh sahaja...tiada kene mengena dengan yg masih hidup gagaga)  pastu ade sikit scene yg lucu-lucu...waahhh like like like sampai lebam laa citer nie...tapi kaloi takde laa kate best sangat...cume suke disebabkan terpedaya ngan kehandsomean hero idaman....weee

Majulah sukan untuk Negara !!
(ade kene mengena tak? adelaa...bile kuat sume boleh...bile tak kuat, ape pun tak boleh heheh ) 

moral of the story::: kepada yang ingin buat filem...carik laa hero hero idaman malaya....baru semangat toii tak?? hehehe

You Might Also Like

7 komenstar:

hakhak..kelakar la..sawadikap!!

ngeh3.. haah,cari yg hndsome,pasti akn ku tgk!!

kaloi,xcdent tu kat Kota bhru,klntan...

Hanis Azla berkata...

betul.. klu nak tgk movei akak pun survey hero & heroinnya dulu.. he..he.. dasar nak tgk yg hensem2 dan cun2 aje..

Tapak Kaki berkata...

hero tu tak silap aku pelakon dalam cite the proposal.. memang best dia berlakon..kalau ang tengok superhero kat negara kita: saiful apek.. tak tough langsung.haha..

aleen aiden berkata...

ha3 xley blah sabun d bilik mandi.adeh...

Papa Mifz berkata...

x berkesempatan nak tgk movie nih lg...x sure ada lg ke x...huhu

Alexandriana Alia berkata...

tak tengok lagi citer ni. huhu. not bad hero dia ekeke

FUZ.QYM.Y berkata...

pergh. Macho.