kehidupan

Siape sudi jadi boy aku...??? Part 2

9:52 PG Nur Kaloi 29 Comments


harap maaf
kepada
**sesiapa yang terbosan ngan en3 aku utk beberape hari ni**

ku mule-mule pikir yg kesah ni dah takde sambungan ke hape...
tp disebabkn bebrape kes mlm td
ku kene gak wat smbungan 
nak share ngan korang

semalam si him to text i
i ngan penuh kebaikan reply SMS him uh
sbb aku dah terima kenyataan tu yg him bukan tuk ku..
bukan sbb ku rindu him o.k 

.jane
..yep 
.watpe? shat?
..arm ngah lepak-lepak, duk santai dengar lagu, wahh haha **ketawa skit hati** i chat je, u?
.ow, shat2, hmm u,u da ade pengganti diri i? hee **boleh plak him ketawe** 
..soalan pe nih? u ingat i ni ade jntan berderet ke senang2 nak dpt pengganti..**haih hangin ribut aku**
.alahai i tnye je, sori laa, hmm 2 pun nk mara**of coz ku marah** u, i nk kenalkn u ngan mmbe i nie, die nk knal je ngan u, die ni bek aw, hee **him gelak g**

lau korang hangin taufan tak lau ex korang ckp camtuh??  ku sembur him blik... 
..plz dont disturb me bleyh tak? senang2 u nak bg i kat org len an..laki jenis pe u nie? ckup lah u da saket an hati i before ni, skrg u nk knal an i ngan org len plak, u xde perasaan ea? u duk planet mane ha?
.hmm, bkn camtu mksud i, i x terpikir pun cmtu, u nie leh pikir positif x? **wahh him nk ngaja aku berpikiran +ve plak** i bukn nk pas u, just nak knalkan u ngan dye je, coz i kesian kt mmbe i nie, dye nk sgt kwn ngan pempuan hmm.
..kenalkan dye kt org len la bleyh x? i mrayu u, plz jgn wat i cmni, plz la fhm prasaan i, mgkin u sng nk kwn ngan org len sbb u x kecewa n x rase pe yg i rase, try to understand my situation, patotnye u hormati i. **ku bermadah tp ku rase him memg takkan fhm**

then suasane ampun n maaf tlah berlangsung antra ku and him
tetibe...
.u, jom tgk wyg? 
..x yah la ajk i kuwa, i ngah try lupekan u, u ag nak rpt-rpt ngan i, x mahu lah
.hmm, ok lupekan i **wahh wat ayt sadis plak him ni**
..pe hal wat ayt touching ni? kite kawan je ann? i ngah try anggp u kwn i k.**baeknye aku an**
.ok i fhm, sorry and thanx for everything.

walllahh...memang berwarne-warni hidup aku...
ber + koleksik ku tentang perangai lelaki nie 

You Might Also Like

29 komenstar:

nurkaloi berkata...

eah phm tak? yg pink uh him o.k

cik fiza berkata...

ciss.. berani plak nk kenalkan ngan kwn dia?????? eiii xleh terima tau.. dh la dia cmtu.. ntah2 kwn dia nnt lg la pelik..

^tetiba tanduk naik nk hasut cik nur heheheh^

nurkaloi berkata...

erghh tawu takpe...rase nk hempuk dye gune kamus tebal,,,hehehe
takpe naek tanduk naek gading sume bleyh naek...ngehehe

cintatehO berkata...

ada jg ek org cam 2..yg x tahan tbe2 ajk tgk wyg plak..uishhhh sabo je la...

cik fiza berkata...

pakai hammer la... kamus tu sopan n berilmu sgt hehehe~~

nurkaloi berkata...

cintatehO :: haa tawu takpe...tak hingin tengok wyg ngan dye...takde mood lorrr

cik fiza :: hahaha...ayu sgt eaa...yela2 pakai hammer...lau nk ag besh pkai gergaji kasi potong dye punye anu~~~ ngeh3

Shukjessa berkata...

la la la, ive been there...

agak pelik bila hati tgh sedih, orang yg pernah disayangi nak rekomenkan seseorang? hahaha

cukuplah 4 kali kecewa...

biarkan yang terakhir tu paling susah hendak dicapai...

nurkaloi berkata...

shukjessa :: haa tawu takpe...eghh memang tkanan thp cipan ann...pelik bin ajaib...ade gak org camtuh....hmmm

Pala Maldini berkata...

Sis.. orang macam ni tak leh pakai la.. baik bo layan je..

kalau kawan2 dia tu biasanya sama je perangai nya.. sebab tu diorang kawan..

Ramai lagi yang bagus kat luar sana tu...

nurkaloi berkata...

palamaldini :: iyepp setuju sgt...dahh la ku punn memg dahh malas nk kwn ke hape ngan dye...say good bye to him...

erk,ni dah kontrobesi nih.hu3

nurkaloi berkata...

aleen:: pe yg kntrobesi niee?? kntroemas ade tak? ngehehehe

Hanis Azla berkata...

errkkkk... kita pun ada maruah ok.. taknak takpe pass2 no way.. takpe sis, byk lg org kat luar tu yg menunggu.. cheers.

Lady SharpShouter berkata...

melampau ah die wat u mcm tu.hangin kot i kl org nak pass2 gitu.sepak baru.

wahh, first time komen dah nak emo kan? haha. salam kenal u.sorry,geram baca entry tuh

Aujinz berkata...

errr...
macam mane tue??..

hamzah ian berkata...

mcm2 kaler.. nice

humaira balkiss berkata...

pertama kali di sini. :)
haha,comel soft2 je sembang mcm tu.cute.
btw mira ada send soalan kat chatbox sis.i need ur help. :)

haidi takeAfoto berkata...

wei..sorry tibe2 je wei cmni..bkn kt awk..kt jantan tu..pe ke dayus sgt die tu..dah la wat cmtu..pastu nk rekemen kt kwn sendiri lak..rekemen lak kt laki yg desperan nk kwn ngn pompuan..bodo punye laki..sorry ek ckp cmni kt die...sorry klu awk mrh..tp mmg laki cmtu xlyk pn utk sape2..mmg baik sgt jadi cmtu awl2 cmni..bjuta lg laki lain yg lg lyk utk awk..seyes geram gile bace td..ase nk maki hamun je mamat tu..aduss nape xabis2 lg geram ni..dah la..sy advice awk jgn la kontek or bkawan lg ngn die..byk keburukan dri kebaikan..anggap je la mcm kenangan..but fren?plss dont!!! bkn mrh kt awk ni tau..

Pencacai Alim berkata...

warna warni..hehe

nurkaloi berkata...

hanis::: ye ye ku dah leyh trime kenyataan uh..
mybe ade org len yg ag sswai ngan ku...hehe

lady:::wahh...takpe takpe nak hentak-hentak kaki kat page ni pun bleyh...ku tak kisah punye...

nurkaloi berkata...

aujinz::: mana-mana pun bleyh laa..takda hal...hehe

hamzah:::huhu mekasih...dtg lg

humaira:::ok dear

nurkaloi berkata...

haidi::: owhh jgn mara-marah yer...sabar-sbar heheh ku plak yg suh haidi sbr yerk...hmm thanx a lot for ur advice....i really appreciate that..makasih makasih

nurkaloi berkata...

PA::huhuh nk tlong warne warni kan skali...

kalau try nk lupekan ex-boy, jgn melayan dia :)

nurkaloi berkata...

maisyara::k thanks for your advice...chill~~

Manj berkata...

pergh boleh plak nk kenalkan member dy
ade ke teruk jantan ni xsedar
ape member dy xde idong ke nak cri pompn sendiri
ade ke bodo org mcm ni
aduihaaaiiii

jane u sabar yer. jgn layan org mcm tu

nurkaloi berkata...

Manj:::hmm tawu takpe..sadis giler ann kisah cinta aku...hahaha..mencari-cari org yg betul-betul appreciate me...ntah ade ntah tidak...tggu pinangan jer laa kowt ade...lau takde jadi anak dara tua...huhu~,~

Manj berkata...

hahha pasti ada.
kan hawa d cipta dpd sblh tlg rusuk adam
so pasti akan ad sblh lg rusu yg match dgn kau
cume cpt atau lmbt je
;)

TUHAN tidak kejam sayang.

jumpe org yg slh adlh slh stu cara ALLAH mengajar kite untuk lebih sbr, cekal dn berhati-hati lepas ni.

nurkaloi berkata...

ye ye mekasih my fwenss
thanks a lot for ur advice

hope pasni ku teros cekal dlm hadapi semua dugaan
ye yg pnting stiap org ade jdoh an
lmbat n cepat jer an
tp aku dah tak tahan
aku nk cpat cpat
hahahaha...just joking