birthday,

Myvi S.E untuk Mu

1:11 PTG Nur Kaloi 21 Comments

happy *belated* birthday to you
happy *belated* birthday to you
happy *belated* birthday to Faiz Farish
happy *belated* birthday to you




hihihi
cantek Myvi S.E mu itu yerk
tak sangke gak laa tercapai gak hajat besar mu itu
kau sorang jo ado
hihihi

walaupun kaloi terlambat 2 hari tuk wish (bukan lupe oke...kaloi g seminar)
tuk hari tua mu itu
silalah terima ucapan kaloi yang tak berape indah ni

ehemmm

# selamat hari lahir yang ke-25 *tua giler daa ko derr
# selamat maju jaya supaya berjaya bodek madam besar mu itu untuk dapat Myvi S.E yang sebenar bukan replika pada hari lahir ke-26 nanti kikikiki
# semoga ape yang diimpikan tuk jadi penyanyi hebat di kayangan akan jadik kenyataan

ishh merapek jerr daa ucapan wa nie
ishhh

tapi kaloi sangat tersentuh laa kan sebab tahun nie kau tak beli kek sendiri
and tak buat majlis untuk diri sendiri
hehehe
satu perkara yang sangat manis kowt
bila family and kengkawan duk ingat and wish birthday

lagi-lagi dapat hadiah best lak uwh
Lappy !! OMG !!
eeiiii jeles jeles jeles

tak kisah laa pe ko nak wat FF...kaloi hope sume tu diberkati dan dirahmati laa oke
tapi lu mesti ingat
ape yang lu hajati takkan datang bergolek tanpa usaha dan keghairahan
erkkkk

nak hadiah tak ???







lau adik lu bagi 2 hinggit...kaloi bagi singgit setongah jo laa yo


heee oke SELAMAT HARI LAHIR Faiz Farish





You Might Also Like

21 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

HomaiGod, Touching...
Haha, Best Kot Bday tahun ni... walaupun Best friend aku tak Wish...
Ko Bagi aku Rm1.50 je? Kedekut..
Aku 25 pun tetap nampak 19 kan?

Lalala. taip ngan Lappy Baru

nurkaloi berkata...

hahahahahahah heart attack aku bace komen ko
muke da ade kedut-kedut kowtt
sila jangan perasan

oke tggu wa punye lappy plak

Hanis Azla berkata...

nak wish happy belated birthday jugalah untuk FF tu.. he..he.. wah.. gambar header tu sgt okey.. akak suka banget ni..

adrinaqamarina berkata...

tak sempat pun ag nak wish beday dye, nak jadi orang last laaa.hehe.

wee..nk wish gak la..HAPPY BELATED BIRTHDAY faiz farish..semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki..amin2.. :)

bw,thanks singgah n komen blog sayeee...hihihi..

::FAIZ FARISH:: berkata...

tq Everyone

Ardini Humaira berkata...

epi belated bday :)

wahida berkata...

untung si faiz tu...siap ada org buat n3 khas utk dia lagi...hehe...

kenapa akak tgk header baru muka ko tu mcm heliza AF? gempak gitu..

nelly berkata...

so sweet !
25 muda lagi ~

wah2..hppy belated brthday utk FF itu even xkenal..heheh...

Farhan Zulhusmi berkata...

hapy birthday tu faiz farish...
suka kan dy orang sambut birthday dy...

ngeh2..

nak join leh lg...

bakal je tutup.. =)

@ kaloi

wah2...

mgue dpn kt ke sane.. p nilai putra.. xsbr nk ke n9.. =)

nurkaloi berkata...

faiz farish::: OPPSSS kau ade perasaan eaa..ingat takde hahahahah raree

nurkaloi berkata...

hanis azla::: g laa wish...tapi jgn puji lebih2 oke

qamarina::: hahah last pun last laa..jnji wish

nurkaloi berkata...

rossa::: dye daa ucap mekasih daa tuh... tq gak datang sini


ardini::: kaloi tlg jwbkan eaa....tq hehe

nurkaloi berkata...

wahida::: wahhh gempakkkkk !!! hahah tq sis


nelly::: dah tua laa tu hahah

nurkaloi berkata...

nusha::: oke akn join....wahh slmt berknjung ke n9

mr.syazwan berkata...

wawawa mana aci

time besday wan x buat pun special entri mcm ni

huhu

nurkaloi berkata...

mr.wannn::: erkkkk...alaa de org jeles plak...hahahah alaa mane kaloi tawu bday wan...ff ni kaloi tawu sbb dye duk promote hari hari hahaha

::FAIZ FARISH:: berkata...

manada aku Promote hari2...... huakakaka


to sesapa yg wish, tq so much... muah love you all