bebel

WISH LIST BEFORE 2015

3:39 PTG Nur Jane 4 Comments

Lagi beberapa bulan nak melangkah ke tahun 2015 mengikut kalendar Kuda bukan kura 
entah panjang umur atau tidak
sesungguhnya mengingati MATI itu adalah SUNAT
tapi kalau ingat je, x insaf jugak 
SUSAH derrr






  • Trip to Penang & Kedah 
  • Daypack Gunung Ledang
  • Daypack Gunung Nuang
  • Lost 10 kg
  • New fridge


  • Rasionalnya wish list aku ni, semua dalam perancangan...
    Moga dipermudahkan urusan hujung tahun ni dan dilimpahkan REZEKI yang banyak heeee
    :)))))

    1st Trip to Nuang

    You Might Also Like

    4 komenstar:

    dada berkata...

    sempoi jea wishlist jane. insyaallah moga dipermudahkan yea:)

    Jane berkata...

    hehe da ujung tahun kan tu jerk mampu buat dada... :)

    Time Traveller berkata...

    Assalamualaikum dalam salam kenal.. :D
    wishlist memang sempoi tapi kalau tgk gunung ledang dan nuang tu mmg bukan main2 dah huhuu...

    ledang mmg kene naik tahun ni.. start tahun depan mmg dah tak boleh naik lagi.. well good luck :D

    Jane berkata...

    Wsalam... salam kenal too
    thanks banyak info dapat bile baca blog Time Traveller...

    sure x bleh naik ? ohooo ruginye :(