gemok,

si Pendengki

11:26 PG Nur Kaloi 21 Comments

ramai cakap yang kaloi pendengki 
(sebenarnye sorang jerk cakap yang aku dengki...nampak sangat aku bukan pendengki)
tapi takpe kaloi tabahkan hati mengharungi segala fitnah itu, gile sedih

kaloi bukan laa si gadis manis seperti yang digembar-gemburkan hahahaha
kaloi cume si gadis montel yang berjemari montel dan chubby yang selalu duk renang-renang di kolam bloggers yang beruntung waktu tuh
kaloi cume si gadis yang murah (bukan murahan) dengan senyuman and ketawe tak henti seperti monyet mendapat orange
kaloi cume si gadis yang suke mekap tebal-tebal kah kah kah 

*ni confirm kene reject oleh FF kalau kaloi jadi awex ank laki dye satu hari nati sebab FF tak suke...cu teka sebab ape?*
kaloi cumelah si gadis gemok tapi comel yang duduk di depan PC hari-hari tolak cuti sabtu ahad and hari cuti umum memberi perkhidmatan sebagai PA en.boss yang selalu bz dengan program-program sukan

hurmm
Sukan Badan Berkanun akan diadakan tidak lama lagi di Universiti Malaysia Terengganu
kaloi stress carik hotel kat area Terengganu...full booked?? OMG
selamat dapat booked Permai Inn Hotel Terengganu
en.boss terima je la seadanyer ye

semalam en.boss dah naik keje daripada bercuti lame renang-renang ke Bukit Tinggi, Indonesia
yeah dah tentu laa en.boss ade bawak ole-ole untuk kaloi
sepasang Telekung oke
tapi kaloi tawu...en.boss takde niat nak perli kaloi utk rajin solat
sebab kaloi memang akan solat...cume kekadang termalas solat adess (Allah kuatkan laa iman ku)

bukan itu yang nak highlight 
tapi ini

en.boss ::: bukan saye yang belikan utk awak....tapi orang rumah saye
kaloi ::: owhh wink wink puan yg bagi...(hati kaloi dah berbunge-bunge cinta...hahah ade chance laa kaloi nak jadi menantu en.boss pasni)

sila jangan dengki ngan kehidupan kaloi
sebab kaloi cume si gadis manis yang biasa sahaje...yang memerlukan sokongan dan dorongan insan yang bergelar suami rakan...teman...keluarga

mood::: terbayang-bayang wajah anak en.boss...hahahahaha

You Might Also Like

21 komenstar:

Jemari MonteL berkata...

hahahahah sempat lagik tuh.... bg jek anak bos tuh kat JM... lalalalalala

wah,moge impian jd menantu tu berjaya!!gegege..

p/s : mmg adeyyyy...

xbrani nak explore bkn2 t jd lg trok plak..

tp mmg xder usik pape smlm..

nelly berkata...

haha ..ngorat je anak bos tu ..
=p

fadh berkata...

asal g indon je telekung . ontah2 samo yo corak eh ngan telokong cik wahi bg den . kih3

Whoopz berkata...

comel mata kaloi.. Kawen ngan ank bos jgn lupe jemput..

nurkaloi berkata...

jemarimontel::: wahh mane bleyh

nuyui:::: haha aminn...minta mkbul

nurkaloi berkata...

nelly::: susah laa nk ngorat...bukan pat jmpe hari2

fadh::: hahah samo kowt

::FAIZ FARISH:: berkata...

motip ko buat entri ni?
sindir aku aje keje

HonEyBuNNy berkata...

jeles meles neh...

sebab kaloii comeiii;-)

jangan lupa mengorat anak bos untuk ila jugak..heheh

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


masa ni mmg la hotel dah fully booked sbb sukan tu akan diadakan pd 9hb ni. ada baca kat blog TEGANUKITA, katanya dkat 6000 atlet akan terlibat. so mmg possible la hotel penuh..

x try cari homestay ker??mana tahu kalau2 ada lg yg available...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

nurkaloi berkata...

faiz farish::: ko terase??

honeybunny::: kaloi comeii??hahah yeayyy....erkk takde utk ila oke heheh

nurkaloi berkata...

blade edge::: hehe tawu takpe...tp takpe kaloi daa dpt booked punn..tq for ur opinion

dee berkata...

patut la tak nk org yg kt opis tuhhh,,nk ank boss die upenyeee :P

gua dengki tengok awak cantik...

mie berkata...

artis ke tu?
tiba2 rasa dengki..
eheheee

hiro berkata...

kena kuat!!!

yeah!

KimiCnoL berkata...

nak windu kaloi jgk la..hehe..lame x berenang sini ;)

Khuzrin Kamarudin berkata...

Hei.. kamu kiut laa <---komen tiada kena mengena...

nurkaloi berkata...

dee::: haruslaa kan kan hehe

brutalsolo::: erghh sila jgn dengki ngan kaloi T__T

nurkaloi berkata...

mie::: wahhh artis mne ntah heheh tq bro aww...malu aii ~__~

hiro::: yeahh kaloi kuat !!

nurkaloi berkata...

khuzrin kamarudin::: yea kaloi memang kiut...kui kui
eah komen ade kne mengena laa memang ade heheh