Bukan Main Lama Mencari hohoh

5:00 PTG Nur Jane 7 Comments

assalamualaikum

hehe bukan main lama kaloi tak timbul-timbul
even ramai yang duk tabur nasi kangkung kat kolam kaloi
bukannya apa...kat dasar kolam kaloi ni byk makanan dah...
tak heran g ngan nasi kangkung...sekarang kaloi duk layan makan macaroni campur hihihi

penat nunggu nak wan entri...ade jerk kekangan
tapi hari ni kaloi tepis gak
yah yah yah yah

zasss ! kaloi nak tunjuk kat u all ape yang kaloi duk cari lama sangat
dari Ayer Keroh ke Bandaraya Melaka
dari Ayer Keroh ke Bukit Katil
dari Ayer Keroh ke Bukit Beruang
akhir sekali
dari Ayer Keroh ke Masjid Tanah

ibarat Anyer dan Jakarta - wahhh...nak kelasss jerk kann...

heheh bunyik mcam jauh jerk kannn
yelaa area Melaka jerk pun kaloi renang-renang carik
tapi susah owwww ~__~'
sampai teringat-ingat bile nak tidow malam sob...sob...

but then
I got two friends...

ji hyo and kang gary

sile like !! ~~~~



ini semua gara-gara Cinta Kura-kura
mantap abes...kaloi susah nak like movie Melayu ni...
tapi cerita ini kaloi bagi bintang sekali heheh


ok salam perkenalan dulu ..... hihih 

You Might Also Like

7 komenstar:

Kamsiah berkata...

opss..ada unsur2 18sx hehe....cute ja kura2 tu

hanaahmad berkata...

lepas ni kena cari teman hidup pula ya? :)

alahai..comelnyaaa!

amboiii..bukan main lagi letak nama yerkkk.. haha

teha berkata...

hahaha ! comel nyee !

ieda berkata...

mak aihh kaloiii
comel2 pets baru nie ! .. ;))

Maya Mayana berkata...

nama korean tu :P