Ji Hyo and Kang Gary

9:28 PG Nur Jane 3 Comments

Assalamualaikum
selamat pagi cikgu...semalam Hari Guru kann
untung lerr sape jadi cikgu...ramai anak murid yang duk doa untuk mereka... ^__^


u all masih ingat si kura-kura kaloi...
haaaa tu diaaa ~~~~


Ji Hyo & Kang Gary

kepada peminat-peminat variety show Korea, Running Man sila jangan marah and sentap ok
coz Ji Hyo & Kang Gary is belong to me hehe

I' m very exciting main2 dengan diorang

tapi tetibe
once upon a time 
Ji Hyo tinggalkan Gary nak balik kampung...Gary ni lambat sangat...

time ni hari Jumaat
klik untuk tumbesaran...tak perlu minum susu Grow 

tapi walau ditinggalkan gary tetap gagah berlari laju semula untuk mendapatkan cinta hatinye kembali dan pulang bersama-sama...
arrived at home...Gary seperti pening-pening lalat dah tak berape bermaya untuk berjenaka dengan Ji Hyo
mata duk tutup jerk menunjukkan dye tidak mahu diganggu oleh sesiape...
dan bermula lahhh episod kaloi menyuapkan Gary makan...sebab Gary tak nak bukak mata
puas kaloi duk tolak mata Gary suh bukak

then kaloi terperasan
rupenye mata si Gary bengkak...uhh sian Gary...
my mom kate mungkin jangkitan bakteria...adess....sory Gary

:'(

dipendekkan cerita...hari Isnin kaloi angkut budak dua orang ni pergi mencari rezeki
sesampai di office...Gary senyap tak gerak-gerak
tapi si Ji HYo asyik laa ketuk-ketuk bekas...

kaloi tertanya-tanya jugak apesal laa bising sangat si Ji Hyo nie...
wa nak buat kerja pun terganggu
rupenye
she asked me for help
Gary dah nazak kowt
I'm so worried...kaloi tak dapat nak buat ape-ape memandangkan tiada unsur2 doktor dlm diri wa
hmm...

now...kaloi nak umumkan 

Gary officially dead... ;'(

say takziah to kaloi ye... huhuhu 
sekarang tinggal Ji Hyo jerk peneman hati
kalau ikutkan hati kaloi nak jerk lepaskan Ji Hyo kat mane2 tasik or kolam
tapi Ji Hyo kecik lagi kowt
tak sampai hati pulak huhuhu

mungkin betul cakap my mom yang kaloi ni tak serasi bela pet
dulu Lele pun mati
sekarang Gary pulak huhuhu 

hari Isnin

time ni memang dah kejung
tunggu nak kebumikan jerk 
;'(

sadis laaaa.... 

Ji Hyo nangis kowtt....








You Might Also Like

3 komenstar:

[PCL] berkata...

(eh penyu....penyu abah kau ? keh2)...kesian kamu kaloi..nk ucap takziah..meaning same like that lah.. boleh ke? ..xper carikan lah dia kawan baru nt..

fadh leyanie berkata...

lama xsinggah sini.
sian ji Hyo si kura-kura,xpa..cari yang lain sbgai makwe baru utk dia.:)

Den berkata...

wah, mesti tengok rmkan? saya pun.. love monday couple..

jom tgk tudung menarik
http://gerobokecik.blgspot.com