kerja

Korang rase tak ape yang aku rase...???

2:37 PTG Nur Jane 21 Comments

tepat 2.30 petang
aku sendirian di office ni ha....
mencari-cari sebab
mencari-cari punca di sebalik kejadian
kenapa aku sendirian

aghhhhh.....
aku tak peduli tu semua
ape yang penting KERJASAMA
eah bukan laaa
ape yang penting aku sangat bosan sekarang ni ok
serabut otak
boss takde staff lain pun takde

aghhhh.............


see...
aku dah cakap aku bosan
korang rase tak ape yang aku rase
bosan bosan bosan
semenjak aku kerja kat melaka ni
membesarkan montot je lah kerjanye
lau tak before nie hari-hari berlari
huhuh
but thanks to ALLAH
rezeki aku lebih murah di Melaka
ade kawan-kawan
ade kereta.......eah lupe nak amek gambar kesayangan aku tu...takpe tunggu dulu ok
ade duit...bukan sekarang....but soon hihihi
gaji masuk tak lame lagi....+ bonus lagi....
yeahhh aku kaye....

kaye kejap jer ok
dah ade kereta ni macam-macam kene pikir....
duit minyak....duit service.....byar bulanan....cukai jalan
erkkkk...
pengsan aku camnie...
pape pun hope sangat rezeki bertambah lagi
and semoge segala perjalanan hidup berjalan dengan lancar
aaaminnn....

i have to change
itu lah azam aku tahun baru nie.....
dah dah renang-renang....
weee~~~

You Might Also Like

21 komenstar:

fairuzhani berkata...

heheh. banje!!! :P

HaNTwO berkata...

cehh dah kaya xmau melawat gua yang hensem ni...patutla senyap memanjang je kamu ni...nak tumpang kete leh x??

nurkaloi berkata...

jom jom tadahal
aiskem 50 sen
heheh

Lulu caldina berkata...

jom, masakkkan untuk lulu..ngee
lapar......

Hanis Azla berkata...

wah rezeki masyuk.. good for u sis. semoga segala yang diazamkan menjadi kenyataan.

Hanis Azla berkata...

wah rezeki masyuk.. good for u sis. semoga segala yang diazamkan menjadi kenyataan.

KimiCnoL berkata...

kalau saya pergi melaka,boleh la awak bawak round2 dengan kereta baru ye..hehe
JOM UNDI SAYA =)
"1.Pilihan 9 No346"

~ch@wi~ berkata...

ada rezeki tu jgn lupa blanja kwn2..baru la berkat..tak gitu?? ;)

Manj berkata...

amin min min
semoga terus dipermudahkan rezeki
kerja elok2 yer :)

zirconia berkata...

wahh dah dapat kereta eh? best2! gaji ai masuk lambat :(

Shukjessa berkata...

wah sudah jadi org melake, nanti haku ke sane, bolehlah anda jadi tourist guide yeh hahahah =p

Tapak Kaki berkata...

alamak.. aku belom ada azam baru la untuk tahun depan..

Lady SharpShouter berkata...

banje aku wehhhh... aku mkn skett aje pun.haha. ko ni bosan2 rajin pulak snap snap gambo ye.haha

Aujinz berkata...

belanjer... koh koh koh

aleen aiden berkata...

ko keje kat melaka ke?bak nak kirim cencalok barang 3 4 btol..tanda persahabatan kite..muehehe :P

little cart00n berkata...

belanja la sikit!

keabadianchenta berkata...

hahaha..ada rezaki lbey bli ar pc..an bgus ada pc sndrii.huhuhu

miya berkata...

tunjuk cket keteeee

Aizuddin Hanis berkata...

hehe..boleh ah blanje mcmni...gagaga

Pencacai Alim berkata...

nape tak update2?

nurkaloi berkata...

PA kaloi bz laaa
kaloi smpat renang-renang jer
tak smpt nk update
hehehe