kehidupan

Redha....& Syukur.....

4:35 PTG Nur Kaloi 12 Comments

salam
kaloi dtg renang-renang
uhukkk......
yarkkssss........
air dah penuh ngan sampah sarap
dah lama kaloi tak bersihkan blog ni
korang yg dtg tgok kaloi jgn buang sampah sarap yer....komen takpe ok...
hehe...
semenjak dua menjak ni smakin terase kerinduan terhadap blogger yg len
bukak jer blog tgok da makin ramai follower
tapi tak smpat nak follow dyorang balik coz tak sempat nak sape and say hai
but dont worry
t kaloi dtg renang-renang tinggalkan ombak kat blog korang ok
to
Lulu
Haidi
Hanisazla
Zirconia
nak letak name korang kat sini memg agak payah sikit la ok....sbb byk sgt aku nak letak t....
and sume blogger yang merindu and mahu dirindui aku
ekekeke
sorry laa da lame tak jenguk blog korang
tp korang tetap di hati
serius aku cakap...=p

nak diceritakan semenjak dah lapor diri kat UTeM
01 Disember 2010
kini aku dah jadi orang Melaka la plak an
memang sgt bersyukur sebab dapat offer keje kat sini
yang paling menggembirakan hati
kawan seperjuangan aku yang turut hadir utk ujian penilaian and temu duga
si fadh, syusyu, syeeda and yg akan turut lapor diri tak lame lagi insyallah si ainur
bak kate kengkawan
kualiti pelajar Diploma Sains Kesetiausahaan dari Politeknik Port Dickson sgt bagus
thats y we all here.....

skrg kitorang boleyh bukak mate lecturer kitorang kat Poly yg dulunye pndg rendah pade kitorang
skrg ni aku harap dyorang sume bangge ngan kejayaan ktorang
hmmm biar dyorang rase nyesal and turut bersyukur ngan kejayaan kitorang

ermmmm
tapi dalam kesyukuran dan kegembiraan
ade gak yang kurang menggembirakan
patotnye skrg
aku dah dapat drive kereta sendiri
tapi nak dijadikan cerita
bukan semua rezeki dtg dalam satu masa
and rezeki tu bukannye kiter yang boleyh tentukan bile dapat tol tak
kete yang dijangke dapat mggu lepas
sampai la ni aku tak dapat tgok lagi and drive
agak sdih gak laa
sebab aku memg memerlukan kete tu sbb nak g keje
tapi aku terpakse la redha ngan semua ketentuan Allah
dah takde rezeki lagi nak dapat kete tu
maybe hujung bulan la baru dapat tgok and drive kete tu
huhu.....

ok la tu jer nak citer
byk sbnarnye kaloi nak citer
tapi mase tak mengizinkan
hope u all doakan kejayaan kaloi kat sini
thanx to all
mwaaahhhhh.....

sorry sbb tak smpat renang-renang and jenguk u all
keep in touch k.....
( T ___T )

You Might Also Like

12 komenstar:

cik fiza berkata...

wah2 tahniah dh dpt keje baru.. patut la bz je.. selamat menjalani tugas yer..

::FAIZ FARISH:: berkata...

mcm lama tak singah sini kan?

i am S!L4H.. berkata...

kaloiiiiii....
kje erh...bstnye...
smoge brjaye di dunie dan akhirat..

Liquid berkata...

hee course ni mmg bgs. sume kwn incek liquid yg amek course ni sume dh kije dh. besh jek uhu

~SukEMakAn~ berkata...

amin
insyaAllah ade la rezki nak kete tu
=)
tahniah ye!

KimiCnoL berkata...

kaloi da beli kereta sendiri..wargh,seronok nya..nanti saya nak tumpang ok..hehe

JOM TENGOK ENTRY BARU
"1.TV series??"

zirconia berkata...

wahh kaloi sebut nama kita la. rindu weh. keje elok2 :D

miya berkata...

utem eh? kawan saya ramai. kim salam semuaaaa hahhahah

Aujinz berkata...

ok ok..
keep in touch...

jangan berenang jauh sangat..
koh koh koh

Lulu caldina berkata...

Tc dear...jaga diri dengan cara yang paling baik..
All the best....huhu miss you..

fadh berkata...

keto ea da smpai da . huhu !
senang hati ko plak jadi driver kitorg nnt . kah!

nub berkata...

tahniah3!!!