bloggers,

JOm SanTAi SeKEjaP

9:09 PG Nur Jane 12 Comments


Hehehe
Salam santai
Seperti yang telah kaloi janjikan sebelum ni
Title en3 kaloi kali ini JOM SANTAI SEKEJAP
Lau orang nogori koba JOM SANTAI SOKOJAP
Ngehehehe….

Disebabkan orang-orang KL – PUTRAJAYA – JOHOR – NOGORI 9 – PERAK – PENANG & SELANGOR cuti hari nie
Dengan kesempatan ini kaloi nk wish laa selamat bercuti sempena Thaipusan ann
Lau nak secara SANTAI…g berenang-renang JOM SANTAI SEKEJAP ok..
Kaloi tak cuti…Melaka mane ade amek cuti…
MELAKA MAJU kan…?? Hahaha (ayat perli namenye o.k…huh !)

Ape yang duk ajak santai jer nie
Ngehehe
oke kaloi dapat award sebenarnye
award dari tuan blog
JOM SANTAI SEKEJAP


many2 thanx coz bg kaloi ini award
memg sgt dihargai
see
sekarang mkin ramai yang dah mula bg award
tp kaloi bile lg??
humm
jaoh lg nak capai ke citu
lau mahu sila rajin2 renang ke cini
baru kaloi bg award
hee =p
aa
Haa itu jer nak citer
Memang santai jer korang g blog uh
Takde suruh wat pape pun
Korang g bersantai jerk at blog tu
Tok sah pening2 pkir mende bukan2

Eeii degil laa korang niee
G laa sane
Asal duk renang lagi kat sini
Kaloi nak mandi laa
Tak malu ea tengok kaloi renang-renang niee
Ishhh isshhh


Kaloi dah ckp pergi kan daa kene ngap.. !

You Might Also Like

12 komenstar:

ardinihumaira berkata...

jap jap nak g dah ni.. hehe

Lulu caldina berkata...

ngeri jer ikan tu...
keje eh?

i am S!L4H.. berkata...

mende ni kaloi..mende2?haha *tbe2

::FAIZ FARISH:: berkata...

Walaupun aku tak suka makan ikan air tawar, tapi aku suka bela Kaloi... tapi Kaloi yg aku bela dah mati....

aleen aiden berkata...

eh,ade yg xcuti ke arini?

lawatan sobat berserta salam untuk tuan rumah.

Aujinz berkata...

dah lama tak jumpa Kaloi secara live.. koh koh koh..

jomsantaisekejap berkata...

kaloi..kaloi.
Rasanya bila tengok gambar kaloi yang bengis tu, bukan saja orang lari, nak singgah pun takut..
Anyway, tq very much for the entry. sangat-sangat dihargai dan memangnya anda layak untuk menerimanya. Entry yang santai seperti yang diinginkan dan keep up the good blogging. Sy akan sentiasa melawat blog anda...
Salam santai dan keep in touch

azana berkata...

tahniah kaloi...

nurkaloi berkata...

dni::: haha bagus dengar kate

lulu:::huhuh ikan zmbie kann... keje laa dear

silah::: cari gaduh eah ? ! haha

nurkaloi berkata...

ff::: hohoh pembela ikan sejati

aleen::: jgn tnye byk kali... keje keje

onlineallarticles::: thanx for being here

nurkaloi berkata...

aujinz::: hhehehe jom wat lawatan scre live

JSS::: hee mekasih tak terhingga oke... yaa alwys renang-renang ke sne jgak.... keep in touch...touch n go...ngehehe~~