GilaBola,

aku masih hidup.....

5:50 PTG Nur Kaloi 2 Comments

Agak lame dah tak mengunjungi laman blog aku nie..dan telah lame rasenye meninggalkan dunia blogging ni disebabkan masa yg tak mengizinkan...kali ni kembali nak menghias ruangan blog aku ni supaya blogger yang laen masih mengetahui kehadiran aku kat sini...and aku masih hidup...
For ur information...skrg aku dah bebas daripada dunia politeknik...hehehe aku dah selamat tamat dgn jayanya walaupun tak lah berape cmerlang...alhamdulillah.... Niat hati nak smbung blajar tp dmansuhkan dulu wat sementara waktu...aku nak keje dulu cari pengalaman dalam bidang setiausaha niieee...  Tapi yang sedihnyer smpai laaa ni takde keje ag... Jadi penganggur yang bertauliah yg asyik duk lepak kat rumah menghabiskan beras and minyk kete bapak aku...huhuhuhuh...pape punn doa-doa moge pat keje ngan cepat supaye bertambah rezeki family aku...
Sepanjang beberapa minggu ni dunia dihiasi oleh perlawanan bola sepak Piala Dunia, termasuklah negara Malaysia kite ni walaupun tidak memasuki perlawanan peringkat antarabangsa tersebut.  Namun begitu, pasukan dari Jepun, Korea Selatan dan juga Korea Utara yang mewakili Asia turut mewarnai perlawanan tersebut walaupun telah pulang awal...
Yang pasti pasukan pilihan aku JERMAN and SEPANYOL masih lagi berada di South Africa untuk meneruskan perlawanan. Tapi paling sukar untuk aku hadapi sbb 2 pasukan ni kene berentap untuk memasuki ke perlawanan semi final nanti....

You Might Also Like

2 komenstar:

fadh berkata...

welcome !

nurkaloi berkata...

huhuhu
thanxxx!!!