cintancintun

PURa-pura Happy or JUJur Sakit Hati...??

1:55 PTG Nur Kaloi 4 Comments

Haa...smbung jalan raya.....
Punah sudah impian cita dan harapan ku (slim semula)...ngeh....ngeh....
ni sume angkara mereka yang rajen membuka rumah (open house) mereka seluas alam menjemput ku ngan geng beraya sakan and melantak gila-gila....
after makan-makan ku berkata-kata laa ngan geng ku...**perut ku dah makin ke depan laaa**gila gemuk ku**camne niehh**..............then geng ku mmbalas **eah sjak bile plak perut lu ke blakang**since kenal g tgok perut lu dah muncet gitu**ne pernah ko kurus**........dush amek ko....hmmm ku muhasabah diri...sia sia sudah wa asyik makan roti hari-hari tak menampakkan hasil...arghhh..damn u.....ngeh3...ngeh3....

PURa-pura Happy or JUJur Sakit Hati...??                             .......lalalala......

then ku smbung ag jalan raya
ku nak citer yg ku g mengkaroke kan diri ngan geng ku after raye...perghh mmg best giler...dah lame tak melontarkan suare....
Happy Birthday to you...Happy Birthday to you...Happy Birthday to Alhafiz...Happy Birthday to you...
27 September 2010
wahhh ngan muke cumel ku bawak kek masuk lam bilik karoke ngan lilin yg menerangi alam karoke uh...
Happy birthday dear,,,,wish you luck in ur life...& hope our friendship will never ends.....tiup tiup jgn smpai kluar air liur skali naaa...ngeh..ngeh..
ngan muke blur dye said thanks.....& still menunjukkan muke blur uh he said yg dye terkejut sgt2 coz before ni dye tak penah puwn bgtwu ku his birthday.....
then ku kluarkan gift tuk dye....nah amek smpena ur birthday...no greeting cards...no beautiful words or bombastic words...tak reti derr ku nak wat ayat jiwang mawang nie...hehehe

p/s: thanks for being my special friends.....................

You Might Also Like

4 komenstar:

cik fiza berkata...

wah seronoknya bergumbira~~
sy bekerja sepanjang mgu.. penat~~

nurkaloi berkata...

waooo...spnjang minggu keje
memang menangis wuu....huhu

diana berkata...

weeeeewitttt :P

nurkaloi berkata...

weewiiiittt balik kat diana....heheh