cintancintun

Boleh datang raya lagi ke????

5:43 PTG Nur Jane 7 Comments

Assalamualaikummm............
Cik Enon...ooo Cik Enon.....

Boleh datang raya lagi ke..........???? 

hehehe....mengikut perancangan yang telah dibuat beberapa minggu sebelum ni...ku and mmber baek ku together-gether akan meng`havoc~ kan suasana di hari cuti Sabtu & Ahad niee....
****di hari raya...terkenang daku kepada si dia (apex)....muahaha**** tetibe jerk
kisahnye nak g jalan raye ke rumah my member MIRA di Cheras,,,then kisah seterusnye nak berjumpe ngan special member si APEX....hmmm ku nak wat surprise party tuk dye coz akan menjejak kaki ke alam 19 tahun Isnin, 27 September nie...( uhh muda gile mamat nie )
disebabkan hari Isnin adalah hari orang kerja mengerja tak pat lah wat party mengikut tarikh hari lahir dye...
so I decide wat malam Ahad nie....
member yang akan turut menjayakan program kene mengene nie:

Mira>>Adeq>>seangkatan dengannye (tak kenal sbnarnye..import dr oversea) hehehe

ku nanti kemeriahan JALAN RAYA + BUFDAY PARTY = HAPPY....  ;p

You Might Also Like

7 komenstar:

hamzah ian berkata...

raya oh raya

haidi takeAfoto berkata...

nak join gak party ni..mcm bez jerk..leh la wak...leh la cik zombie..hehehe

Pencacai Alim berkata...

raya nk abih dah..hahaha

nurkaloi berkata...

hamzah:::ye masih beraya

haidi:::meh...meh...hujung mggu jalan raye ag...g umah zombie yg len hehe

PA:::haih belom abes ag arr...raye an sbulan...ngeh3

n@jwamz berkata...

yup...rayer kan sebulan...
selamat berhari raye:)hoho
suke g open ouse:)

weewit!erm,eday adek yg ni pon baru je lg aritu.smpat jugaklah klo ahkak nak bg adiah barang seketul dua..wiiii ;P

nurkaloi berkata...

n@jwamz::ngeh3 slamat hari raye
ye ye memang suke ke open house

aleen::boleh2 dtg raye uma lue...hekhek