Jane bebel

Nur is in a relationship. (~___^)

5:32 PTG Nur Kaloi 8 Comments

 Nur is in a relationship.

hahahah
percaya atau tidak
terpulang pada kalian
tiada paksaan
dan tiada kene mengena dengan yang hidup atau yang dah meninggal dunia *al-fatihah*
hahahah

kadang-kadang tergelak sendiri bila mengenangkan diri ku yang berstatus single nie
bile aku ckp single ade yang tak percaye
pelik laah
hey helllo I ni bukan laa secantik Rosalinda pun oke
dan tak semestinya yang secomel Taylor Swift itu ramai boyfrend oke
heee

dah dah jgn berangan and jgn ambil pusing kate-kate kaloi tu sume oke
kembali ke alam nyata
bukan alam maya....kaloi masih hidup lagi !
ramai yang suke and LIKE like status kiter bile kiter berstatus in a RELATIONSHIP

tapi if kaloi letak status Im Single
adekah mendapat sambutan juge??
heee <3
oke kaloi tawu jawapannye
takde sambutan oke fine

tu jer nk merepek
ade aku kisah ko suke or tak suke
heee
sekadar tulis and corat-coret coz takde mase nak cerita mende len

You Might Also Like

8 komenstar:

dada berkata...

sure lah cye jannah. klau tade relation, cm ne nk mlanjutkan perhbungan 2 smpai ke bertunang n bertawen kn3

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahahaha kaloi sengal....

Hanis Azla berkata...

Alhamdulillah klu in relationship.. InsyaAllah akan ada yg akan menjalinkan hubungan klu masih single... Akak doakan yg terbaik utk Nur yer.. Take care sis..

Lulu caldina berkata...

ni single ke berpunya..jwb cepat..ngee..join GA jom??

Lulu caldina berkata...

ni single ke berpunya..jwb cepat..ngee..join GA jom??

Tapak Kaki berkata...

hehe.. good sign. nanti cepat naik pelamin.. majulah kaloi untuk berumahtangga.haha..

fadh berkata...

siapakah ?

fairuz berkata...

eh btul ke. macam tak betul je. sebab bile aku tuka status ape2 pon, in relation ke single ke, ade je yg like? bhahahahaa