birthday,

kaloi si anak ikan

9:31 PG Nur Jane 17 Comments

anak ikan kaloi...bukan anak ikan yang jadah tu oke 


Assalamualaikum !!!!!

wahhh katakan yang anda merindui kaloi...
sekarang katakan...masih belum terlambat lagi untuk menyatakannya dengan seikhlas hati
semulia hati pada bulan yang mulia
kekeke....mulaa daa mengarutnye
eghhh ~__~' ape pun tak boleyh 

yeay ^__^ hari ini
ade jugak kesempatan pada kaloi untuk dating dalam kolam ni...yerr kaloi memang sangat rindu untuk dating dengan u all sekalian T__T
hari ini genap daa 17 hari berpuasa...and umur kaloi punn daa 21 tahun 5 hari...
(muda lagi an an an @__@)

sape yang tak tawu...sila jangan tak tawu yg kaloi daa genap 21 tahun pada 12 Ogos 2011 yang lepas
and alhamdulillah everything berjalan dengan baik dalam hidup kaloi sekarang
and im glad to have beautiful family saranghae ^__^

21 tahun lamanya kaloi dah tempuhi dunia yang penuh liku & lubang2 di jalanan *heeeeeee
tapi bila difikirkan balik...secubit pasir jer sumbangan dan jasa terhadap family
mane nak carik lagi selautan pasir jasa itu....hrmmm
mengeluh takde gune jugak...i have to do something...yess i have to

ini pemikiran semasa 12 Ogos hari itu




tp sekarang 17 Ogos 2011

ughh mak ! abah !
bajet raye tahun nie tenggelam timbul laaa
duit raye tahun ni...adik bagi sikit jer laa eaaa
(sampai bila punn bajet takkan cukup...selagi perangai boros tak berubah! eghhhh)

ape pun tak boleyh ~ ~ ~


hari ini balik kampung... esok and lusa kaloi cuti
agak-agak cuti lame ni...ade tak sumbangan kaloi pd family eaa ~__~'
errmmm tggu next entry

You Might Also Like

17 komenstar:

Lulu Caldina berkata...

salam aidilfitri dear :)

Hanis Azla berkata...

happy belated birthday yer kaloi.. semoga dapat menyumbang lebih lagi pada keluarga nn2..

apa pun tak boleh.. he..he.. tag line anak2 akak juga tu klu their request is being rejected from us.. ha..ha..

Luqeem™ berkata...

eh hari jadi kaloi ke? hehe

tnggu duit raya je la..:)

cik fadh berkata...

ko abihkan boreh mak bapak ko ado lar duk uma lamo2 tu . haha

FANA ZABIL berkata...

yew ikan kaloi..fana disini sentiasa merindui kaloi..hahhahahaaa..

hah.bajet raya dah lari?? cepat2x kejar..hhahaaha

Shuhaida Subri berkata...

wah.. bestnyer cuti..

Amirul Amin berkata...

camne kira secubit pasir 2?hehe

i am S!L4H.. berkata...

eh kaloi umo 21 ke?
adehhhh

BLADE EDGE berkata...

masa ni ramai dah kelam kabut buat persiapan raya...

alinac lover berkata...

harap2 byk la ye heee

aleen aiden berkata...

baru 21?ciss aku lagi tua rupanye.

*kecewa.

A Crack Mirror berkata...

sweet 21 kaloi..

Shuhaida Subri berkata...

aii.. thanks sbb follow.
Sesapa free leh la jenjalan kat blog sy gak.
::Blog Syer

Amni berkata...

happy belated birthday dear.. serius rindu.. dimanakah dirimu menghilang? raya jemput datang umah....=p

kita sebijik... bajet cam lari.. nak bagi angpow kat anak sedara tak tau cukup ke tak ni.. sikit pun cam tak mampu.. adoyaiii...

cIk JanNah berkata...

kaloi happy belated bezday!
have a blast!

wahida berkata...

hepi belated besday kaloi....

semoga sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...



SELAMAT BERPUASA

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE