Jane bebel

WW yg x jadi....haha

2:02 PTG Nur Kaloi 22 Comments

Assalamualaikum....
selamat pagi cikgu !!!

jeng jeng jeng ... moooo moooo moooo
hahah cer teka ... menatang apekah ini ??

yeay kononnye kaloi nak wat WW jerk hari ini
tapi bila dah main-main taip...terpanjang pulak entry nie....hahaha

actually cuti raye hari tu ... kaloi and beradik lain dgn my mom g jejalan
masing-masing ade hal and tujuan 


and the best part kaloi nak cerita
for the first time kaloi masuk Anakku hahaha

yelaa kalau sebelum ni tetiba kaloi nak masuk Anakku jadahnye pulak kannn
tapi sekarang lau masuk Anakku ada menda boleh tengok



eah no no no ... im not pregnant ... laki untuk jadi bapak anak kaloi pun takde lagi ok 
 mungkin kena tunggu kaloi yang kat zoo negara tu dilepaskan baru jadi hahahah 



actually we all temankan Kak Long g beli barang baby ... my mom bising sebabnye macam kat tempat Kak Long takde jual hehee...
ini orang kate saja nak g beli barang baby kat tempat lain ... lain tempat lain laa barang dye ye takk


sambil duk carik barang-barang tuh ... my mom kata tak payah beli barang banyak-banyak dulu ... nanti dah keluar baby baru beli lagi
beli yang asas jerk ... hurmm memang itu laa selalu yang kaloi dengar keluar dari mulut mak-mak kat kampung
memang bagusnye punn ... baby belum keluar lagi so tunggu dah ade baru laa belikan...
zaman sekarang bukannya susah punn...asalkan ada duit macam-macam boleh beli nanti


kalau nak diikutkan due date Kak Long bulan Mac nanti
tapi my mom kata macam awal jerk mungkin bulan Februari nie

hrmm excited...for sure laa kannn 
first time niee nk dapat anak buah...sebelum ni anak buah sepupu jerk aku kerjakan
kali ini anak buah sendiri aku nak kerjakan hahah


haaa actually menatang ni memang lembu ok...tapi lembu ni stick kat blanket...
abang ipar kaloi duk berkenan dengan blanket lembu nie....sebab ayah kaloi duk ternak lembu hehehe
comelkannn.... !!

hope baby first Kak Long nanti comel macam Mak Su dye jugak ! hahaha


pssss.... Liverpool menang lagi lawan Wolves pulak lalalala.....

You Might Also Like

22 komenstar:

Pok Amai-Amai berkata...

Kaloi nak bt WW? Sy tak nah percaya!

Kaloi suke berceloteh. Yg tu sy percaya!

Hiks!

hiro berkata...

buleh belajar nanti dah mengandung senang..hee

Wife Wise berkata...

Cute la moo moo tu.terkenang saya pd patung moo moo saya yg da hilang..=(

EZAD AMIR berkata...

haha...lawa blanket lembu ni...smoga baby yg bakal lahir tu sihat2 n comel2 ye..

ILA HonEyBuNNy berkata...

suka la g kedai2 baby neh..

brg2 baby comeii kan..ngeh3..

lembu tu comeii...heheh

A Crack Mirror berkata...

ahahaha...ini memang WW..takpa2..asya percaya..TAPI..bukan wordless k...ini wordy wednesday..and everyday pun kaloi akan wordy...hehhee..ok apa..sharing is caring kaan..tak salah..

nway..tahniah in advanced..sebab nak dpt anak buah..semoga anak buah awak comelss...nnt gn lupa update gambar k...nak tgk baby...suka2~ :)

budak penjara berkata...

npe kalau asal lukisan lembu je..msti de tompok2 itam..pdahal kt mesia ak x penah jmpe pon lembu gtu..haha

fazrulnoor berkata...

mak sue dia comel ke

Iza Teratak Usang berkata...

Assalam..
2 in 1 tu...
boleh jadikan towel juga, tahan lama..

Papa Mifz berkata...

mesti x sabar nak dpt anak buah pertamo kan...;)

zamdotcom berkata...

tahniah buat kak long ^^,
seronokkan nak sambut baby baru..

Ct Aja berkata...

xpe, belajar2 carik pengalaman...hihihi

Nelly The Strange berkata...

praktis awal-II ke ? hehehe

Cik Yatt berkata...

1st time ke? hee..kite da bnyk kli da..sbb pi belikan bju ank2 buah ye..ank sndri blom lgi..

tpi suke ngan baju2 baby..comel

Juliet_iRa~" berkata...

nt tnjuk gambar baby tau!heeee :)

comelll blanket tu..brg2 baby mmg comel2 kan..heee

Maya Mayana berkata...

beso perut akak kaloi mcm baby girl ajek tu...tk sabo juga akak nk tunggu n tatap gambarnya nanti :)

LadyBird berkata...

lembu ke tu kaloi?
lady ingat biri2..
ayh lady ternak biri2..

seronok x g beli brg baby? :D.. pernah jugak belikan untuk anak2 buah.. walaupun xde anak lagi, tetap beli :D..

Ann Ishak berkata...

kaloi...hang punye WW ni dah jadi citer wehhhh hihihi

misskonspirasi berkata...

hi kaloi..xpe jadikan sebgai persediaan awal for u'r future gitew.. salam kenal dari saya...misskonspirasi suka ikot akak gi beli barang baby coz kalau tlg angkat barang dapat upah ngeee

fadh leyanie berkata...

shopping barang baby syok,semua benda nmpak comel,lg2 stoking kecik :P

zureen berkata...

nak moo moo!!! ;p

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

lega roy.. ingatkn kaloi dh kawin.. hehe