bloggers

1st Lucky Draw by Atie Aizam

11:09 PG Nur Jane 10 Comments

1st Lucky Draw by Atie Aizam


GIVEAWAY PERTAMA ATIE AIZAM


Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda




Tarikh Tutup: 30 November 2010


HadiAH?????


o.k mende ni aku pat tawu dari blog si krole
alang-alang dah masuk lucky draw ni.....aku citer sikit pasal blog atie aizam ni yer....
blog tentang Coretan Perjalanan Atie Aizam ~ hari ini aku menulis utk kenangan hari esok ~
yang pastinye Puan Atie nie dah berkahwin...confident sbb dye dah ade sorang putera and puteri....
active in blogging...and byk bg info and news semase....and aku merupakan follower yg 747 so u all ku cadangkan tuk follow blog atie aizam ni o.k...
so aku nak tag cik anirza to join....

You Might Also Like

10 komenstar:

Pala Maldini berkata...

wah.. rajin benar masuk contest lately.. ada yang dah menang ke ?

nurkaloi berkata...

hahahaha....takde yg menang ag.... disebabkan tu laa kiter duk join byk2

atie aizam berkata...

Salam.. atie dtg tengok penyertaan nurkaloi ni.. semua syarat dah dipenuhi, tkasih yer join GA atie ni.. Good Luck k!

nurkaloi berkata...

atie::: hee thanx sis....yeaa wish me luck luck and luck

Lady SharpShouter berkata...

haha.semangat tul nurkaloi ni berkontest montess.gud luck lagik :)

Shu Shinju berkata...

gud luck dear...:)

Anirza~~ berkata...

alamak...sy sudah di tag...huhu
bukan tak nk join contest ni..tpi sangat bz lately ni..byk sgt keje..report menunggu utk disiapkan..

kak jane, kalau sempat sy join la ea..sorry..(^^,)

Anirza~~ berkata...

alamak...sy sudah di tag...huhu
bukan tak nk join contest ni..tpi sangat bz lately ni..byk sgt keje..report menunggu utk disiapkan..

kak jane, kalau sempat sy join la ea..sorry..(^^,)

nurkaloi berkata...

lady::: wee~~moh join skali...skrg ni smgat sbb nak tgk bola final kot

shu shinju::: thanx

nurkaloi berkata...

nirza::: tak pe laa dik oi
jnji ko rajen dtg blog sis yer...