Bukit Jalil,

Final Piala Malaysia

6:26 PTG Nur Kaloi 17 Comments

salam
yeahh kaloi disini
hehehe
aku tawu ramai yang marah and complaint sbb aku dah lame tak berenang-renang ke blog dyorang
aku bukan sengaje yer
aku memang sangat sibuk kala ini......
so sekarang aku nak bgtawu yg aku akan attend perlawanan bola sepak Final Piala Malaysia at Bukit Jalil
so sape-sape yang menyokong pasukan Negeri Sembilan sila memakai baju kuning yer....
and sape-sape yang rase bukan penyokong Negeri Sembilan suke hati korang laa ann....janji korang tak bakar stadium nanti...hehehe
o.k bye.......!!! tu saje nak bagitawu...ngeh3

You Might Also Like

17 komenstar:

Manj berkata...

hahaha,
gile lah.
oneh negeri sembilan
hojang bin hojang

Pala Maldini berkata...

aku sokong selangor.. ngeh3x

KimiCnoL berkata...

yeah..itu dy..pnyokn setia n9..hobin jang hobin

haidi takeAfoto berkata...

yeah..sokong n.9 gak!!walau xde kaitanj lgsung drh daging ngn N.9..tp tetap sokong...ade tiket lebih lagi x cik kaloi??nk beli..heheh

leh jumpe kt sane nti..hehe

al-lavendari berkata...

hobin jang hobin !

Hanis Azla berkata...

hobin jang hobin..ha..ha..
selamat menonton & menyokong..

aleen aiden berkata...

woit,jgn sampai ko plak yg bertumbuk nnt sudah.hu3

Lulu caldina berkata...

kita tak marah dan takkan komplen..

sbb kaloi selalu 'lepak' blog kita..

Tgl mkn dia je blom...

adeh..lapar!

Aujinz berkata...

takpelah Nismilan..
taon depan boleh cuba lagi..

nurkaloi berkata...

manj::: hobin kelantan hobin....gomo nogori gome...ehehehe

palamaldini::: sokong selangor?? aiyyakk haha.....takpe suh slngor usho lagi...tahon dopan kito jmpo final yo

nurkaloi berkata...

kimiCnol::: yeah of coz hobin....!!heh

haidi::: alahai lmbat laa en haidi nie...tp lau dtg jer mlm td at stadium...rami yg jual tket kat luar stadium

nurkaloi berkata...

allavendri::: memg dah terhobin niee..

hanis::: thanx sis...memg slamat pergi nonton & pulang juge ngan slmat tnpa rusuhan...hehehe

nurkaloi berkata...

aleen::: memg cam nak bertumbuk dah kat dlm star Lrt

lulu:: lau lapar jom g makan kdai mamak pekene mee goreng mamak...ubat hati lara...haihhhh

nurkaloi berkata...

aujinz::: ermm tu lahh hope tahon dopan....pialo ke nogori lagi

Lulu caldina berkata...

sihat?

nurkaloi berkata...

lulu::: hehe...sihat...tp still patah hati...

Lulu caldina berkata...

tak pe...musim depan cuba lagi..