bloggers

JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI

6:10 PTG Nur Jane 2 Comments

ok kali ni aku terpengaruh ngan si kimiCnol bercakap mengenai blog BEN ASHAARI.........


actually En Ben Ashaari ni kate hanye utk mereka yang baru berjinak jinak dalam dunia blogging...tapi disebabkan aku ni baru berjinak jugak walaupun aku mewujudkan blog aku ni zaman 2008.......aku pun join laa jugak...hope En Ben terima laa aku ni yer...


so korang bleyh jugak tuk follow En Ben Ashaari ni tuk merapatkan lagi hubungan silaturrahim para bloggers...

You Might Also Like

2 komenstar:

KimiCnoL berkata...

ikn mane da knderaan..xbleh r prkng2..kne brnang je..

nurkaloi berkata...

hahaha....yekew....adehh....tapi bleyh kot...aku naik kapal selam