bloggers

Contest Barang Kesayangan Bersama Aten

3:43 PTG Nur Kaloi 23 Comments

cik aten
ok kali ni cik aten yang wat contest....tarikh tutup dye hari ni 27th October,,, so aku harap aku smpat ag masuk contest ni....terima laa ye cik aten...wee~~~





ok syarat2 contest ni yer:

1- follow blog aten PIECE OF MIND
2- letak blog aten dlm blog list korang
3- buat entry pasal Contest Barang Kesayangan Bersama Aten
4- letak banner contest dlm entry korang, mesti link back to blog aten
5- letak banner kat sidebar dan link back
6- hantarkan url entry korang pasal contest ni..

rules contest:
1- amik picture korang bersama barang kesayangan. kiranya benda yg paling korang syg..
2- make sure dalam picture tu ada gambar anda dan brg kesayangan itu
3- letak 1 picture je, aten taknak orang lain dlm picture tu
4- kasi explain sket kenapa korang syg brg tu.. takyah la panjang2 sgt..

.................................................................................

so
tadaaaa.....
hehehe my lovely hat.........
love love
aku beli topi ni waktu zaman aku blaja dulu at Port Dickson....topi ni memg amat bergune laa dikala kepanasan & keterikan matahari di pantai PD....aku memg syg tahap gaban topi ni sehinggekan aku letak topi tuh kat blakang kete bapak aku...kononnye bile aku bwak kete uh....org len tawu ar yg driver nye comel spt topi uh....weee~~~
ermm aku ingat g boy mmber baek aku ciap ckp g aku cam org Mongolia pkai hat uh....hehe iyer ker...??

You Might Also Like

23 komenstar:

fairuz berkata...

good luck laling..hehee :)

nurkaloi berkata...

fairuz::: hehe luck luck.... jom join skali...da last niee

Lulu caldina berkata...

cantik............

cantik........

topi tu...


eh...


orangnya lagiii....cantik..

ngeee

nurkaloi berkata...

hahaha...lulu lulu
jgn arr puji lebih lg heee

Lady SharpShouter berkata...

comeinya hang pakai topi tu.bkn mongolia, mcm filipina siot.uit, awat rajin sgt join kontest ni.terus rasa aku pun nk wat contest.haha

Pala Maldini berkata...

wah.. macam nak gi piknik!

`aca berkata...

kalau wane pink lg cute topi tu doe, hehe

Aujinz berkata...

hahahhaha...
ha'ah ade sikit macam orang Mongolia..

kalau tak pun Vietnam..

Heidi Shafiq berkata...

cantik.. :)

krole berkata...

wuahhh good luck wak~nice hat u got there~heee

nurkaloi berkata...

lady::; haaa....cam filipina lntak laa korang...hehehe eah ko nak wat contest?? confirm aku join...tp wat senang2 jgn ngarut2 susah aku t...hehehe

nurkaloi berkata...

palamaldini::: hehehe memg pun...jom g piknik same same

aca::: wrne pink?? aiyyakk hahha...takpe takpe t aku beli wrne pink yer

nurkaloi berkata...

aujinz::: vietnam pulak...hahaha jgn nigeria sudah laa

heidi shafiq:::weee~~ mekasih

nurkaloi berkata...

krole:: ngeh3...mekasih.....beli kat PD yer..lau nak

aleen aiden berkata...

adiah kite share2 ye.ahak!

nurkaloi berkata...

aleen::: amboi nak share plak...hehe kot lucky laa yer...

i am S!L4H.. berkata...

wahhh cik kaloi macam
org filipine la~....
gagagaga

i am S!L4H.. berkata...

wahhh cik kaloi macam
org filipine la~....
gagagaga

HaNTwO berkata...

wowww macam lady gaga siotttt heheh...

Hanis Azla berkata...

comelnya dia ni.. muka licin & putih melepak.. ada mix chinese ker?

nurkaloi berkata...

silah ::: yela yela janji ko active diri ko dtg lawat aku hehehe

han::: amboi ko lady gaga...hahha ko perli ke ape nie???

nurkaloi berkata...

hanisazla::: sis tu sume dusta jer uh...muke de jerawat laa...dlm pic memg arr tak nmpak...ngeh3....mix chinese takde...ni tulen hehehe

i am S!L4H.. berkata...

sy mmg aktif dtg blog kaloi..kaloi je bru2 ni hilang ingatan kt kte...
lalalala~