GilaBola,

Ku Sangka Panas Hingga Ke Petang

12:40 PTG Nur Jane 29 Comments

Assalamualaikum 

Dear friends,

Honestly u are the best buddy in my life...u have such a beautiful body with a beautiful hair...so lovely...
But I cant understand y u always hiding somewhere and and and hold your camera (but i dont know what model it is) shoot other cars...its annoying me ok... I hope u understand how i feel when i get summons from you...


hahah ok karangan mengarut !!


pfttt...awal tahun lagi dah kena saman...ini petanda ape ni..? bala tahu tak bala bala bala ahahaha
ku sangka panas hingga ke petang..rupenya bulan Disember bulan hujan ok...sekarang bulan Januari still hujan lagi nampaknye adesss






ok baru beberapa hari melangkah ke tahun baru 03 Januari 2012 kaloi bertentang mata dengan kamera (speed trap) ok...esoknya kaloi cek saman...ok kete kaloi kena saman RM 200. tak lalu makan babe...tapi kejap jerk laa...lepas tu kaloi melantak balik hahaha


my mom dapat tahu...ape lagi..mak kann...memang akan bising laaa...my mom cakap "abah kau bawak kereta bertahun-tahun tak pernah kena saman" ok kaloi dah 3 tahun bawak kereta and ni first time kena saman.... hehehe my mom cakap ni bukan pecah rekod abah tapi terbarai dah hahah


takpelah...kaloi redha jerk...yela ini laa masenye otaiii buat pasal kann ? hahaha 
biarlah kaloi jadi anak jantan kejap yer mak hehehe


ok petang ni..kaloi gerak g KL...Piala Sumbangsih N9 vs Kelantan 




harus turunn kannn 


haaa tggu update dari kaloi...




psss.....sebabkan dah kena saman...malas nak bawak kete g KL...sbb sure byk speed trap tmpat lain jugak...ambik langkah berhati-hati naik KTM je hari ni hahahah 


k adiosss bye ^__^

You Might Also Like

29 komenstar:

fadh leyanie berkata...

alahai..melayang RM200 seperti layang-layang...:P

cik fadh berkata...

apo nak dikatooooo...

Aini berkata...

lulh hati, jiwa dan perasaan bila kena saman..haha..mkan hati tau

Pais Mais berkata...

esok klau nko ke stadium, jgn lupa kim salam kat nor hafiz zamani misbah.. ckp kat dia, lead benteng ngan kemas.

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum....

Teringin nak pergi tapi ntakde geng... ikut kaloi boleh tak...? :-)

Walaupun saya di lahirkan di Johor, dan tinggal di Melaka sejak lebih 20 tahun, namun saya menyokong pasukan bola sepak Negeri Sembilan sebab sekolah rendah dan menengah di Tampin...

Mr.Y and Mrs.D berkata...

ksian jane..
better luck next time ;)
haha

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

feEzy berkata...

gambar hujan tuh cam penah nmpak la.. hehe (komen xde kena mengena ngan saman pong!) ;D

Nelly The Strange berkata...

sabar je laa ~~

Ct Aja berkata...

adei...nape tak kenyit2 mata je bia dpt dikaun..hahahahhaa..dugaan..

EZAD AMIR berkata...

haha..xpe pmulaan yg buruk biasanya berakhir dgn baik..oh minat bola ye..cmne puas hati ke nogori menang?ekekekeke

fuad ansari berkata...

nasib baik nismilan monang. terubat sikit raso hati yg baru kono saman.. (",)

wahida berkata...

negeri sembilan menang!! yahuuu!!

hehe. sian kaloi.. takpe kaloi, jgn buat lagi.. nanti sman lagi.. hehe... free2, jmput singgah blog,jmput bc entri HUKUM MANDATORI :)

Ain Atika Zailani berkata...

pergghhh boleh belanja kenny tu 200 terbang dah.. hahaa...anak pecah tradisi kene saman laa..

hehe. alhamdulilah n9 menang.
tapi wet plak terbarai. haishhh.

aleen aiden berkata...

tssk tssk ,kena saman memang memilukan bila pikir duet akan melayang..hu3

LadyBird berkata...

kesiannye kene saman..
sabar ye.. lain kali hati2..

budak penjara berkata...

ak penah kena saman ekor..tym tu 300..kebtulan nk g bayar tu kakak polis cakap de diskaun..haha..dpt la byr 150

mie berkata...

cayalah kaloi....
bukan sng nak dapat saman..
ehehheeee

Run Away berkata...

wah 200...byk juga tu....;d...

200 tu dpd kau byr saman baik kau beli novel ke makan nasik ke kan best haha

Far8 budak baik berkata...

hahahahaha...
padan muka kene saman..
tapi takpe gakk..
guna ar baucer yg dapat free RM200 tu..ngahaaaaaa

Cik Yatt berkata...

panas je bile kene saman ye..

Pencacai Alim berkata...

hari2 panas..

Fuz berkata...

selamat nogori menang.haha

Amni berkata...

semalam call police.. sebab nak bayar road tax nanti.. check la kot ada saman.. seriussss ada.. huh! Melayan 100...

ILA HonEyBuNNy berkata...

ish3...laju neh bawa anak mak...hehhehe

h A n Y S berkata...

haha, pernah kena jugak, tapi tak serik2..hee