Bukit Jalil,

Ternyata x Sumbang...PUEH HATI DEN !!!

1:54 PTG Nur Kaloi 5 Comments

Assalamualaikum
selamat pagi cikgu !!!!

wahhh...pelbagai spekulasi...pelbagai khabar angin...tapi kaloi tetap berdiri kukuh di luar Stadium Bukit Jalil tanpa rasa takut atau cemas sekiranya kekalahan berlaku pada Skuad Rusa di Perlawanan Bola Sepak Piala SUMBANGSIH menentang Skuad Kijang 


Ternyata Skuad Rusa tidak sumbang pada perlawanan tersebut...malah menyumbang piala kemenangan kepada semua penyokong-penyokong setia Negeri Sembilan !


haaa...maaf patutnye post nie kaloi postkan setelah kemenangan Negeri Sembilan hari tu
tapi disebabkan kegagalan kaloi untuk sign in and update kolam ini 
hari ini laa baru kaloi update hahahaha
osah lamo eah den tak update...last update cerito pasal nak g tengok bola
alih-alih sunyi yo blog ni yo tak....


orang kate macam come back stage laa konon hari ini hehehe
rasa macam nak buat style baru...agak-agak wat style macam awan nano blog ni ok tak gak eah
yela awan nano kan menang malam tadi masa Anugerah Juara Lagu 
ade kaitan tak ? ok abaikan 


banyak nak cerita...tapi satu-satu dulu kaloi cerita naaa
first of all kaloi nak duk cerita kaloi g tengok bola hari tu
even cerito eah dah lamo
tapi masih hangat-hangat lagi di hati
raso pueh hati den kekekeke


panehkan badan dulu yo jang

even penyokong N9 tak ramai cam Kelantan

see berbeza kann dengan penyokong N9

 
penyokong cilik N9


tak kira bangsa...tak kira agama...tak kira umur...tak kira jantina
semua berhak g tengok bola !
majulah bola untuk negara hehehe


haa ni penyokong remaja N9

hehe gila-gila remaja...tak buruk perangai pun g tengok bola
yang buruk eah perangai orang yang tak tahu hargai kemudahan yang sedia ada
bersopan-santun di mana saja...elak vandalisme ye tuan/puan

and for sure kaloi and sepat hahaha

ramai yang duk tanye best ke tengok bola kat stadium...tengok bola kat siaran tv lagi jelas kot
tu kaloi tak nafikan
tapi syoknye bile tengok bola kat stadium nie...gempak and riuh bukan main
semangat kesukanan melonjak tinggi tahu

so jangan marah aaaa... nanti kaloi sambung story lain plak naaa
will be continued....


psss...bisik panas...LIVERPOOL menang...kesian Man U... hahahahahahahah kasi booo sikit 

You Might Also Like

5 komenstar:

Wife Wise berkata...

wah suka semangat cik kaloi=)

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum.....

Takpo.. bia lambek kuar cito tapi den totap baco eakau punyo cito tu...


(kembali ke mod percakapan asal), saya juga suka sangat bila Negeri Sembilan dah dapat gol... dan memang ada babak-babak mencemaskan kerana kebiasaanya bila dah leading sesuatu game, akan berlaku kelalaian atau kemerosotan mutu permainan apabila masuk ke masa kedua...., lebih-lebih lagi pasukan bola sepak Kelantan juga mempunyai saf pemain yang berkaliber dan mampu memberi tentangan yang hebat.

Namun berkat kesungguhan para pemain dalam menjalani latihan serta doa para penyokong, alhamdulilah Negeri Sembilan mampu mencapai kemenangan.....


** Manchester United menang.....gung KEKALAHAN. Team setan kalah... biau je...

Waa bsemangat sungguh layan bola kat stadium erkk

haha. psl mu tuw pdan muke !!

negri mmg terbaek! :)

ILA HonEyBuNNy berkata...

comeiii penyokong cilik N9 tu...heheheh