sukan

MaiN tiMe...nEtbaLL tiMe...

3:29 PTG Nur Kaloi 0 Comments

hari tu dekat office aku ni telah mengadekan satu pertandingan sukan
yang dianjurkan oleh kelab sukan dan kebajikan (lau tak silap aku la ann)
hehehehehe
staff kat sini dibahagikan kepada 4 group
tapi aku tak terlibat laa sebab aku dak praktikal jer ann
lau bley masuk aku da masuk men skali tao...
group merah...biru...kuning...hijau
tu la name2 group yg dah dibahagikan

lau ikutkan hati of coz aku skong group merah ann
tapi mengenangkan k'sue...k'nadia...k'leha...
aku mnyokong la kmpulan mereka iaitu kuning...
tapi ok gak annn
kuning untuk N. Sembilan
hehehehe
tak habih2 ngan piala Malaysia nyer...
jangan marah aaa....

hijau - 1
kuning - 2
merah - 3
biru - 4

ni antara babak2 waktu pertandingan berlangsung...


yay hidup kuning...

hijau k'sue...tudung olen k'leha...kuning k'nadia
posing-posing

eah sempat borak plak
...masuk an jer bola tu kak...

eah apa hal tak nampak pale tu wani
tu la sape suh group merah
...ni untuk kuning jer tao...

walaupun tak men
jaz duk tepi padang jadi pom pom girl
boom boom pow
...tapi penat gak an...


You Might Also Like

0 komenstar: