2009,

...::...Sambutan Menjulang Piala Malaysia Bersama Pemain Negeri Sembilan...::...

10:28 PG Nur Jane 8 Comments

hai senangnya dalam hati dapat beristeri 2
eah...eah...salah lagu plak...
hobin jang hobin...hobin jang hobin...
(ekekekeke)
hatiku gumbira wat mase skrg...sepanjang malam...bulan ni dan bulan2 yg akan dtg...mybe aku tak pat tido lena...kerana merindui saat2 bersame pemain bola sepak Negeri Sembilan...yang telah mnjulang piala malaysia tahun ni...setelah bersusah payah berlatih dan beraksi...huhuhuhu...

Khamis ( 19 November 2009 ) ...detik yg takkan dapat aku lupekan...aku ditugaskan tuk jadi urusetia majlis sambutan menjulang Piala Malaysia bersama Pemain Bola Sepak Negeri Sembilan...aku kene uruskan bahagian sukan dan permainan...macam2 aktiviti ade...tapi yang paling best perlawanan futsal lelaki...nak tahu sebab pe best...coz dyorang disyaratkan utk pakai kain pelekat...haaa memang sronok and gile2...bayangkan la cmner nak gelecek bola sambil pakai kain pelekat...sampaikan bola masuk dalam kain pun ade tao...hahahaha...dan of coz la pemain futsal Pejabat Daerah dan Tanah Jempol masuk final lawan pemain dari Majlis Daerah Jempol...dan tentulah pemenang berpihak kepada pasukan kami...syabas guys...


..::..urusetia n team futsal..::..


..::..futsal time..::..


...::...kain pelekat lalalala...kain pelekat lalalalalaa...::...


ade gak sepakan penalti terbuka kepada perempuan sahaja...futsal prempuan...timbang bola...memang sronok waktu tu...kenangan yang amat manis bagi aku...ramai penyokong yang hadir petang tu...utk menunjukkan sokongan yg dyorang bagi kepada pemain bola sepak Negeri Sembilan kita...penat da tentu la kann...tapi bila da dapat dinner bersame ngan pemain2 terus hilang penat...bergambar jer laa...akan aku frame sume gmbar yang aku ambik t...hahaha...


..::..hairuddin omar dan idris..::..


..::..rezal dan shukor adan..::..


..::..with alif dan hairuddin..::..


..::..with rahman zabul dan farizal..::..

..::..with idris..::..

..::..my idol..::..

..::..pemain bola sepak Negeri Sembilan..::..


lau ikutkan hati aku nak jer aku letak sume gmbar yang aku ade...tapi memandangkan takut u all cmburu...huhu takde la...lau aku letak nanti penuh plak blog aku ni ngan gmbar jer ann...so sampai di sini saje la perjuangan aku tuk update blog aku ni...lau ade gmbar ag aku akn letak ann utk u all gak...pe yang aku nak ckapkan kat sini supaya pemain n9 akan terus berjuang menaikkan name n9...bangge aku beb jadi anak nogori...hidup jang...

You Might Also Like

8 komenstar:

wAnNy berkata...

hahah,,blog ko ngan blog aku kang,,sme je gmbo2 nye kang..

nurkaloi berkata...

hahaha
tak kisah laa
lanyak jer kak

princesslaling berkata...

ape burok beno abg sis tu pakai ken pelekat..hahahahahhaa..hantam la labu..jnji lu bahagier..hihihi..:-))

nurkaloi berkata...

hahahaha
ok wut...comey2 abg PDJl ni when pkai kain pelekat...
huhu...kain pelekat lalalala...
nasib pakai sluar...
lau tak..................lagi burok hahaha...

tiawa@nek tiara berkata...

weh makcik kau da kurus la..mcm kurus sgt..weh ko ade prob ke??

mimiey berkata...

macam best jer smbutan tue..
hehe..
:D

nurkaloi berkata...

hahahaha nenek
ne ade kurus laa
gmbar jer
lau tgok dpan same jer k...
memg ade prob punn
tapi takde la smpai kurus aku...
hahaha

nurkaloi berkata...

:::mimiey
yap memang besh smbutan hari tu
hangat beb
sronok bangat