family,

Balik Kampung...................by Sudirman

12:50 PTG Nur Kaloi 4 Comments

Perjalanan jauh tak ku rasa

Kerna hati ku melonjak sama

Ingin berjumpa sanak saudara

Yang selalu bermain di mata



Nun menghijau gunung ladang dan rimba

Langit nan tinggi bertambah birunya

Deru angin turut sama berlagu

Semuanya bagaikan turut gembira



Balik kampung oh oh…( 3X )

Hati girang

Ho ho… Balik kampung (3X)

Hati girang



Terbayang wajah-wajah yang ku sayang

Satu-satu tersemat di kalbu

Pasti terubat rindu di hati

Menyambut kepulangan ku nanti


hehehe...actually tak sabar dah rasenye nak balik kampung petang ni...after habis keje lah annn... bile i cakap i nak balik kampung jer...sume komen "alahai baru keje seminggu dua dah nak balik kampung" ni lah ayat yang member2 cakap kat i....hmmm pe salahnyer i nak balik kampung pun kan...tak kesah laa baru seminggu ke dua minggu ker...hehehe...
tak kire nak gak balik...nak gak balik...
berbuka puase dengan family lagi syok maaa....
dapat makan masakan mak lagi hehehe

so member2 jangan arr mara k..
i tawu u all sebenarnyer cemburukan????
takpe...takpe if u all nak ikut ,,,mehh i dengan lafaz bismillah menjemput anda sekalian tuk hadir ke rumah i untuk menikmati keindahan kampung i...
cehhh padahal takde arr kampung sangat,,,hehe

You Might Also Like

4 komenstar:

diana berkata...

jane kije kt mane?

nurkaloi berkata...

diana
jane keje kat petaling jaya...

Manj berkata...

lah patut sbuk nk blik kampung
memang memang
lg bek bke gn family
lagi NIKMAT
haha

nurkaloi berkata...

yeee...betul2,,
family yg terbaekk dr ladang
hehehe