kerja,

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)...i need ur help

1:04 PTG Nur Kaloi 8 Comments

Salam...
uwhh sibuknye bekerjaaa...tapi sempat ag nak update blog aku yang tercinta niehh...hehehehe
yesterday,,,i got a formal message from UTeM....then i bace laa kandungan sms tersebut....

***worried***

"""Tuan dijemput menghadiri ujian bagi jawatan Setiausaha Pejabat Gred N27 pada 3 September 2010 (Jumaat) jam 8.00 pagi di Dewan Siber, Pusat Komputer, Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) Kampus Induk Durian Tuggal Melaka."""

haa..ini lah kisahnye aku nak cerita sekarang...once i get this massage i terus contact UTeM and ask about this matter...benda pertama yg aku tanye ialah "boleh ke saya attend this test sedangkan i belum konvokesyen ag" sbb before this my freinds pergi interview kat salah satu universiti kat Kuala Lumpur... interviewer kate dye tak boleyh interview mmber i ni sebab belum konvokesyen ag....haih pening aku...

tapi yang penting dye kate tak ade masalah tentang tu...i boleh hadir ujian tu, janji i ad transkrip akhir.....
haa ujian berkaitan ape yer nati???

ermmm...kepada mmber2 yang ade experienced ambil ujian dalam ape jua ujian...tolong bg advice yerkkk...
please........please..........

You Might Also Like

8 komenstar:

Manj berkata...

weyh gud luck oke.
=)

jumpe lah fadh kat sn!

nurkaloi berkata...

manj::okey mekasih
hahahaha
yep kene janji ngan dye niee

diana berkata...

good luck jane!!!

nurkaloi berkata...

okeyh...mekasih kawan2..

fadh berkata...

deal ar nk pg ngan aku b'2 je ke ape ? haha
ke nk suh parents anta gak . haha

nurkaloi berkata...

fadh:::hahaha aku tak berani nak cakap per agg...
ko g sendiri ke nati??
haa aku kene dscuss lu ngan fmily..
lau pape hal aku msg ko...

fadh berkata...

hehe maybe aku g ngan kekasih hati kot . xjd g ngan mak ! hehe

nurkaloi berkata...

hahahaha...untung ade kekasih hatii aa
aku g ngan my parents aaa
dyorang supporter utama niee
hehehe
ok jumpe di sane