kerja,

masalah BESAR punyer...!!!

11:35 PG Nur Kaloi 4 Comments

Salam everyone...hmm i have a big problem...
dalam beberapa ari yg lepas kat facebook... all my fwenz ngah hot bercerita tentang permohonan menyambung pelajaran ke UiTM...

aku pun turut serta lah menyibukkan diri dengan perbincangan tersebut...
masalahnye sekarang...i dah bekerja so i tak tahu same ade nak terus sambung blajar ataupun teruskan keje ni skrg and tggu setahun ag...tp i rase mcm rugi sgt2 plak lau camtuh...

ramai yg advice i tuk blajar jarak jauh (PJJ) tp i risau i tak pat focus in study...i takut tak boleh membahagikan mase tuk keje n study...dah laa i ni tak lah berape disiplin pastuh kureng sikit bab2 blaja ni kann...hehehe...

permohonan tuh tamat 16 September nie...so i hope Allah akn beri petunjuk jlan before tamat permohonan tuh...and hope keputusan yang akan i wat nanti tidak meninggalkan kesan buruk ke atas diri,,keluarga dan orang tersayangg...

p/s::::i need ur help to solve my problemssss

You Might Also Like

4 komenstar:

fadh berkata...

mohon je dulu . kalo dpt tawaran kos yg bgus, ape kate stdy je . ye la nk bt PJJ kene ade komitmen tggi plak nnt .

nurkaloi berkata...

itu lahhh kannn...try jer laa mohon eakk...
ti lau rase nak pegi blaja,,,pegi jer terus
yeaa malaysia boleh.!!!!
hehehe

Manj berkata...

tawu xpe.btol ckp fadh
takot dgn task kerje pstu asgment quia test exam study ag.
try je mohon

nurkaloi berkata...

ERMMM
thanxx manje...
yaa..i think shoud try to apply
heheh
runsing otakk,,,