birthday

Ulang Tahun Ke- 20

4:11 PTG Nur Jane 6 Comments

SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN YANG KE-20....bukan ulang tahun perkahwinan ok...hehehe...sudah genap 20 tahun aku dilahirkan di atas muka bumi ni sebagai khalifah Allah.  Moga-moga sentiasa diberkati dan dirahmati serta dimurahkan rezeki.....

Walaupun sepatutnya pada hari ulang tahun kelahiran aku perlu rasa gembira...tapi tahun ni tidak seperti yang dijangkakan...ialah tak meriah langsung...kalau zaman belajar dulu...macam-macam celebration buat...bukan laa besar2an puwnn tapi cukuplah setakat menjadi kenangan sepanjang hayat...hehehe.... tahun ni disebabkan dah keje,,,staff laen puwn tak ramai yang tahu hari ni my birthday...i puwn tak kesah de...hehehe
yang agak sedihnyer...orang kesayangan tidak berada disisi untuk mengucapkan ungkapan SELAMAT HARI LAHIR SAYANG....cehhhh...hahahaha....entah tahu entah tidak hari ni my birthday...geram betul aku dengan budak tuh...hehehe...pape punn tak kesah la dier tawu ke tak tahu...akan aku tuntut my gift malam nie...

Ermm...bile mengenang balik yang aku baru berumur 20 tahun...rasa susah hati pula...semuanya disebabkan aku belum temui jawapan samada nak teruskan kerja sekarang...ataupun sambung belajar...bila tak sambung belajar sekarang...rasa rugi laah pulak..tapi lau tak kerja...mana nak datang duit poket maaa...hmmm anybody plz help me...

You Might Also Like

6 komenstar:

fadh berkata...

hepy bufday !
yeah da bole join kitorg yg tua2 ni .
eh keje je lar, t bt PJJ .

nurkaloi berkata...

hehehe
thankayu...
eahhh u jer yg dah tue
bukan i k...
hehehe
ermmm tu lahh i puwn rase nak wat camtuh
tapi takut tak mampu...
ko rase aku leyh wat ker???

Manj berkata...

selamat hari lahir sayang

oke dh jgn geram2
azi dh tolg wish kan
haha

nurkaloi berkata...

hehehehe
ye laaaa
thanx laling

hepi birthday........

nurkaloi berkata...

uwhhh
thanxxx peminat katie holmes =p