GiveAway

Give away Cik Warnida

2:54 PTG Nur Kaloi 6 Comments

yeee
kaloi renang-renang lagi sibuk nak join GA lg
korang jgn duk tgok n bace je
jom renang-renang join skali
just KLIK CIK WARNIDA


then korang bleyh tengok syarat-syarat and segale menatang yang boleh korang layan kat blog cik warnida....ngeh3
cik warnida ni duk wat GA coz smpena anniversary blog dye...
weeewitt.....
walau cane pun aku tak brani nak ulas pnjang2 coz baru jadi follower dye ann >> 361 <<
wahh bile plak aku nak pat jmlah follower cam gitu

ok nak tag 
......................
..............
..........
...
.

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....eah jap lupe takde kaki
renaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanggg....


You Might Also Like

6 komenstar:

aleen aiden berkata...

nnt klo dpt share ngan aku eyh.wi3

:"♥Warnida:"♥ berkata...

tq nur..sudi join ^_^ nama dh d snrai kn ok...cik warnida follow blog nur jugk.....

aleen ko tk nk join plk ak..nk tngu aku lentang kn karpet merh ke bru nk join hihihi...beb d alu2 kn join skli yee!!!

Aujinz berkata...

aaaaaa... apekah? apekah? apekah?..

nurkaloi berkata...

aleen::: nk share??? mehh no tpon
ekekeke

warnida:::thanx....haa pe ag pilih laa kaloi...agaga

nurkaloi berkata...

aujinz:::apkah apkah......renang-renang skali laa weyh

`aca berkata...

nak renang gane kaloi, blur~~
btw, thankxx yee