bloggers

Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London

9:23 PG Nur Jane 4 Comments

weee
kaloi renang-renang nak cerita tentang Contest Jelly Beku jom bloggers sekali ikut kaloi renang-renang ke blog Jelly Beku.....bukannye rugi join contest.......tak kluar modal langsung....janji korang keep in touch with all bloggers...tu saje



Contest Jelly Beku ni memang menarik sebab menawarkan hadiah istimewa dari London gitu....tak kisah laa London uh kat kolam or parit mane sekalipun janji kaloi dapat renang-renang kat situ.....



You Might Also Like

4 komenstar:

nadzirah aqilah berkata...

gud luck!

Miza Yusof berkata...

good luck :)

nurkaloi berkata...

nadzirah::: thanx

miza:::u too dear

Jelly Beku berkata...

noks dah cek..nantikan resultnya okeyy ;)