friends,

Raya Sebulan Kan ? hee ^__^ Siri II

1:14 PTG Nur Kaloi 11 Comments

assalamualaikum
yeay selamat hari raye kembali
raya sebulan kan? kan? hehehe

kaloi ade cakap before ni yang byk perubahan yang berlaku sepanjang syawal nie
lebih-lebih lagi kengkawan yang tak kira berapa lama dah tak jumpe dan tak berbual...tp tetap sentiasa dalam ingatan.... #__#
memang agak terharu dan haru bile ade kengkawan kaloi yang dah mula menamatkan zaman solo dyorang dalam usia yg masih muda...kan ke harunye dengar tuh...kaloi calon boypren pun takdo lagi haa...
eghhhh tapi takpe...kaloi tetap mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan dyorang
sekalung ucapan tahniah dan syabas kerana berkahwi pada usia 21 tahun... !!! OMG !!! haha
aku admire gile korang hahaha
jom jom zaassssssss ~ ~ ~ ~ ~


SYAFEENA & NAFIZI
Insyallah bakal cikgu...walaupun masih study takde masalah kowt nak kawen...berdua lebih baik kan kan
heee


NAZIRAH & SUAMI
ini kawan kaloi mase sekolah rendah...tp sekarang dye dah tinggi la kan kan
hee so sweet...sgt secocok & sepadan...sama tinggi sama langsing u

ok yang terakhir sekali
kaloi

dengan sepupu kaloi tingkatan 5 eghh ape pun tak boleyh
bile nak amik gmbar ngan anuar zain nie
@___@

You Might Also Like

11 komenstar:

Encik MamaT berkata...

igtkan kawen tak bgtau.. hehehe

haha..kalo kawn,jemput ea..ngeh3..

Khuzrin Kamarudin berkata...

Ni raya ke merayakan perkahwinan? hahaha...

Pala Maldini berkata...

yang cikgu tu aku tau sangat lah kenapa kena kahwin sebelum tamat belajar.... itu "trick" biasa dah tu..

tapi, alhamdulillah sebab kahwin itu kan sunnah nabi...

semoga semua pasangan berbahagia... amiinnn

Hanis Azla berkata...

comel2 aje pengantinnya.. bgus juga kawin muda2.. nnt anak dah besar, mak ayah tak tua lagi.. he..he.. lepas ni turn kaloi pulak, InsyaAllah.. sure lagi comel..

BLADE EDGE berkata...

masa sentiasa bgerak dan akan berlalu. rasanya ada yg dh sampai masa utk kawin, kita xtau jodoh masing2..sedar2 dpt kad jemputan jer :-)

adrinaqamarina berkata...

alhamdulilah~ ramai juga yang dah menamat zaman bujang. umo bukan penghalang. cewah. heheh


kaloi suka anuar zain eh? heheh

Aujinz berkata...

mudenye mereke berkahweennn...
koh koh koh..

jeles jeles..

hanaahmad berkata...

huii..mudanya kawen. gua rasa tua sangat ni sebab tak kawen-kawen lagi. haha.

mr.syazwan berkata...

S
E
M
U
A

D
A

K
A
H
W
I
N

=(

hakamah hamyadi berkata...

bestnya muda-muda dah kahwen...hehehe..kita xnampak lg bayang calon kita...huhu...xkisahlah kahwin muda yang penting pengantin 2 tau tangggungjawab suami isteri..ye idak