masakmemasak

Menu for The Last Day in SyawaL

1:16 PTG Nur Kaloi 6 Comments

assalamualaikum

ye hari ni bukan hari raya lagi...hari ini dah 1 zulkaedah...lau tetibe korang nak ajak dtg rumah terbuka lagi
memang rase nak letop pale jerk kan...tp takpe...ajak jerk...aku suke makan makan ni haaa ^__^ hahah tengok badan laa kaannnn....

seperti yang korang tak tawu...and sape tawu wat2 tak tawu ok
kaloi memang tak suke masak actually... kalau masak uh memang ada tanda-tanda laa uh... tp bukan thunder cat
haha
bak kate kawan zaman dolu-dolu... petanda nak ujan... lau masak jerk... cnfirm ujan
haha tap kawan zaman sekarang...petanda lagi 2 kali Jumaat hahah sangat rare kan
ya Allah kau panjangkanlah umur ku ya Allah 
~~~ AMIN ~~~

hehe nak jadi ustazah pilihan boleyh tak ?

korang rase kaloi layak tak ?
hehehe

ok maaf...kaloi bukan saje-saje nak gurau...mane tawu satu hari nanti betul2 jadi ustazah kann
~~~AMIN~~~

sila jangan merepek...entri kali ini nak citer pasal menu kan...lau nak jadi chef mungkin boleyh diterimakan...hehehe



hahah citer bukan main gempak lagi menu laa sangat...harapan jer laa nak jadi chef yer tak
lau chef wan tengok masakan aku....mati kene lempar kuali kau tawu hehehe

tapi pape punn ~~~ lauk ni abes oke....kaloi tak bagi housemate komen pape2....sedap makan...lau tak sedap....masak sendiri ha ha ha

antara menu lain yg ade
setiap kali masak menatang ni...failed ajer...tp nak wat cmne...kaloi memang suke
~__~'

 
 ahaa ini lagi spesel...2 minit jer dah siap goreng telor hahaha
by cik Syeeda kediNg

haaa ini by cik Atyn muncit heeeee ikan sembilang meletop-letop
hahahaha 




ok itu saje sekian....



SELAMAT TINGGAL SYAWAL
semoga dipanjangkan umur untuk bertemu semula tahun hadapan


You Might Also Like

6 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice pic... (komen baik)

Lulu Caldina berkata...

ya, semoga kita bertemu lagi di syawal tahun depan.. :)

masak sendiri eh? nak rasa

cik fadh berkata...

menu aku tade sbb menu aku lagi sedap kaannnnnn..haha

ade ke cik kaloi masak epal hijau weyh . btol aku x tipu . korang amati btol2 lauk die tu, ade kentang dan ade epal hijua ! hahahahaha

Hazirah Sapuan berkata...

untunglahhhh dpt makan sedap sedap :DD

Liza Razak berkata...

seronok bile dapat main masak-masak macam ni :)

SuperGurlz berkata...

sedapnyeeeee