raya

betul-betul raya sebulan kan

12:41 PTG Nur Kaloi 8 Comments

assalamualaikum....

hai kaloi kembali dalam rancangan kaloi renang-renangan di air cetek
eghhh ~___~'
ok untuk perhatian & makluman tuan/puan
rancangan ini akan melabuhkan tirai pada hari ini kerana hari ini merupakan hari terakhir kita berada di bulan Syawal.... di mana semua umat Islam seluruh negara meraikan Hari Raya Aidilfitri
owwhh ini kali terakhir kaloi mengucapkan selamat hari raya kepada u all semua...maafkan segala tindak tanduk and kekasaran penulisan kaloi yerk

cehhh ayat nak superb ye tak
hahahah maafkan kaloi...sila jangan kata kaloi poyo...sebab poyo merupakan kawan baik si puyu
di mana si puyu selalu makan makanan kaloi eghhhhh ~__~'

Hari Raya tak cukup lau takde rumah terbuka , ofis terbuka , organisasi terbuka , daerah terbuka , negeri terbuka and yang paling superb of coz laa rumah terbuka yang dibuat oleh PM Malaysia kita kann ^___^
ok...cukup...kaloi tak pergi punn rumah terbuka PM tu ok...sori PM... tun dopan buek lagi yo...insyallah tun dopan kaloi dtg yo.. hehehe

ok mengarut
hari tu UTeM di mana tempat kaloi mencari rezeki membanting tulang bak kate housemate kaloi si syeeda keding hahaha

so saksikan paparan gambar-gambar gediks yang kaloi ambik hehehe ~ ~ ~ ~ 

ahaa ini gerai we all (HEPA -untuk pelajar perempuan sahaje yerk -...we all bagi UTeM makan sate jerkk ~ ~ ~
sgt laku wooo
haa seee sgt laku kann....mcm beratur nak beli tiket bola Piala Malaysia laa plak kann gitewww
hahahah
(kaloi happy N9 juara kumpulan kekekekeke)
***harus besar tulisan ni hahahahah 

 ha ni orang kuat gerai sate we all.... ^__^ terbaik 
see~~ berasap...siap pakai apron buatan tangan sendiri hahaha

 ini antara gerai-gerai yang dihias cantik mengikut tema negeri....sgt bersemangat dyorang nie
gerai kaloi jerk takde hias pape...sbb takut terbakar arang sate nanti hehehe

ini gambar gediks yang lain hehehe...meriah giler kann....nak jerk upload bebanyak gambo kat sini biar juling mate memasing hehehe
posing boss boss kuat HEPA~ ~ ~ tp kaloi tak laa kannn hehe

ini laa warna-warni UTeM...pak Arab pun ado kannn...ekau ado ??? hahahaha
ok sekian

You Might Also Like

8 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

poyo

cik fadh berkata...

secocok pown ko xbg aku rase ! erghh !

ewah..beshnya..

sonok aje tgk ni..

wahida berkata...

byk betul gambar raya...

Saraaa Leen berkata...

whoaaa~cantik lah gerai yg mcm pelamin tuh

i am S!L4H.. berkata...

warna warni di aidilfitri kannnnnn.

ala dah tau... hahahaha

Lelaki Godang berkata...

wahh seronok betul. best best.

aleen aiden berkata...

oihh meriahnye.siap pak arab pon join beraya.hu3